12-08-2003, 04:57 PM
Quote:Zatim, Kospicar, svakako da nije isto dal' igramo u Banja Luci ili Sarajevu, ali to poredjenje svakako nije isto sa onim da igramo u NP.
Jer NP nije Sarajevo, iako ima dosta bosnjaka... NP je SRPSKI grad, a ne muslimanski!!!
To da ce pre ili kasnije RS biti srpska drzava...
Republika Srpska jeste srpska drzava, ali se iskreno nadam da ce u najskorije vreme uci u sastav Srbije, jer je to nasa teritorija.
To si se sine ti zajebo! Nikad se nece ujediniti Kosovo i Albanija, niti Sandzak i Bosnia!!!
Pozdrav!
Velja
Upravo tako np nije bosanski mit muslimanski grad nego srpski ili srbijanski, isto kao sto banjaluka nije srpska nego bosanska, isto kao sto je rs srpska koliko i hrvatska i bosnjacka(ako si tako upucen,procitaj malo ustav rs gdje pise da je to entitet srpski koliko i muslimanski ili hrvatski),al posto ti vidis samo ono sto oces da vidis a ne cinjenice, ostavljam te da zivis u svom ubjedjenju...
Sto se tice samih reprezentacija,spanci favoriti ko im otkine bod ili sva 3?!, mozda ce biti i odlucujuci bodovi, isto tako protiv litvanije ko uzme svih 6 ima velike sanse.San Marino je brojim jer su amateri...E belgija,scg i bh,naravno tu je bh najslabija, ali smo u usponu, sto se ne moze reci za belgiju i scg. moje misljenje je da imate totalno losu reprezentaciju,ne zna se ko pije a ko placa, pratio sam vas uglavnom kroz prosle kvalifikacije, pa ako ste zaboravili, pogledajte malo i rezultate i igru(jedino protiv italije igrali dobro)...belgija mi je nepoznata ali imaju rejting i iskustvo, ali ako ih je jedna ''onakva'' hrvatska(mislim da je slabija i od bh i scg) mogla pobijediti, ne vidim razloga zasto ne bi mogli i mi...
poz..