Delije
WC Germany - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: WC Germany (/showthread.php?tid=241)

Pages: 1 2 3

WC Germany - Forever Ultras - 12-05-2003

Pa, nije lose, cenim da ce srpska reprezentacija imati neke sanse protiv Spanije i Belgije... Izvinjavam se svim clanovima pojedinih stranaka koje su protiv ove repke, ali ima i nas koji pratimo... Smile

Dakle, gostovanje u Sarajevu... Big Grin

poz,
budimir

WC Germany - Djape_BBrdo - 12-07-2003

Jel to sad neki novi stav da se od sad prati repka ili sam ja to podpao pod uticaj kafea :lol: ,salim se,nego interesuje me bas jer to nikako ne mogu da zamislim da ako konacno dobijemo himnu pravu,grb,zastavu i ime kako ce funkcionisati to navijanje kada se pojavi zajedno na stadionu svakakva bagra(UF,JF,Firma,Despoti...) i plus mi (koji nismo bagra ;pljuga )?Ja nisam pratio to zrebanje jer me ne interesuje,normalno jer to jos uvek nije drzava po nasim zahtevima,al onako sa stanovista poklonika fudbalske igre Big Grin mislim da nije losa toliko grupa,ipak Spanci nisu ono sto su nekad bili iliti Crvena furija.

WC Germany - Kospicar - 12-07-2003

Da bas me zanima, vas stav, znam da ne pratite reprezentaciju, ali ono koliko vidim ima neko ko i prati ili grijesim, dakle vas stav, jer ipak sam siguran 100% da vam nece biti svejedno recimo protiv bh dal izgubit il pobijedit iako ne pratite repku. Tekma ce se 100% igrati u Sarajevu- najveci stadion(bice pun100%)-a takodje jedan od najsigurnijih sto se tice gostujucih navijaca,mada mislim da ce biti dogovor da se nema organizovanog dolaska navijaca,jer realno bice zestoko...A neko rece mozda ce se igrati u bl, to je isto ko kad bi se revans igrao u sandzaku,pa te ja pitam ko bi tad navijao za vas..a sto se zenice tice, bilo bi jebenije, jer je stadiona bez atletske, a navijaci nisu sigurni ni secunde...zato sumnjam da ce se igrati bilo gdje osim u Sarajevu..A dotad ko ziv ko mrtav Smile

WC Germany - POCTOB - 12-07-2003

Stav je da su to ipak Srbi. ovo za sandzak i B. Luku necu komentarisati, malo me lecnulo ali da ne budem "kavgadzija"...

WC Germany - Raspucin - 12-07-2003

Ako su dozvoljene specijalne veze sa Srpskom, postavlja se pitanje zasto ljudi iz naseg fudbalskog saveza jos nisu uprilicili prijateljsku tekmu sa njihovom repkom u Banja Luci. Kako postoji fudbalski savez Srpske, oni bi za svaku svecanu priliku trebali da sastave repku, a nasi da ih podrze.
Takodje, zamerka ljudima iz naseg saveza je, osim sto deluju beskrajno gramzivi, i ta sto nasi reprezentativci ne nose opremu u bojama barjaka i Srbije i Crne Gore. Dakle crveni dres, plave gace i bele stucne. Ako budu cekali da politicari promene zastavu, docekace na Sveti Nikad.
Himna je posebna stvar i ne moze se intonirati dok se ne ozvanici. Za vecinu stanovnistva nase Zemlje svaka bi melodija predstavljala olaksanje nakon poljske, nasem mentalitetu ne bas bliske mazurke poput *Hej Sloveni*. Ta himna bi, usled sadasnjih drustvenih prilika, trebala sadrzati pocetnu strofu iz tradicije Crne Gore, a zavrsnu, poput kresenda, dok je uzbudjenje na vrhuncu, iz tradicije Srbije. Sto se Crnogorskog dela tice, najprimerenije su *Oj svijetla majska goro* ili, jos bolje, himnu Kralja Nikole *Onamo namo*{govori o Kosovu}. Drugi deo je stvar dogovora, ali u obzir dolaze *Boze Pravde*, *Mars na Drinu* ili *Tamo daleko*.
Sto se grba tice, tu treba biti strucnjak za heraldiku, ali i sadasnji izgleda sasvim u redu, samo kada bi ga momci nosili na srcima umesto grba fudbalskog saveza, *sinalco* ,*igrajmo fudbal* i slicnih sprdacina.
Kako kragnasi nemaju sluha za ono sto ljudi osecaju, slusace se *Hej sloveni*.

a - Anonymous - 12-07-2003

Ja sam za B.Luku i Novi Pazar!!!!!! Ali nevjerujem da bi se Vama isplatilo!!!!! "specijalne veze" ha ha ha ha , dal josh neko ima da vjeruje u to?!?!

WC Germany - Forever Ultras - 12-07-2003

Pre ili kasnije, RS i Srbija ce biti jedna drzava i to je neminovnost, kao sto su neke druge stvari, nazalost, neminovnost...

Ostavimo to, mozemo i ovde, mene zanima da li ce navijaci u NP navijati za repku SCG ili za BiH, to je zanimljivo pitanje... Smile

poz,
budimir

WC Germany - Raspucin - 12-07-2003

Da, da, moja greska. Nije *goro* , nego *zoro*.
Remixi jesi losa stvar i sa harmonijske i sa simbolicke strane, ali tako je to kod nas.
I konacno - *Marseljeza*, najlepsa himna na svetu - upravo je koracnica.

WC Germany - WHITE_EAGLE - 12-07-2003

uglavom status quo oko svaceg himna zastava itd itd,
sto u prevodu isto znaci status quo Smile . navijacke grupe nece podrzavat repku a sta ti radis u svom privatnom vremenu tvoja odluka. za nas sto zivimo u nemackoj rajna opet je belgija interesantna, naravno mi sto bi isli uz srpske i cetnicke zastave Smile

WC Germany - Anonymous - 12-07-2003

Quote:?????? ?? ????? ?? ??? ??? ??????, ?? ??? ??? ???? ???? ???? ?? ????????.
???? ????? ? ??? ?? ???????????, ????? ?? ??????? ??? ?????? ?????????? ? ????????? ????????? ??????? ? ?????????? ?? ???????? ???? ???????? ?? ?? ??? ??? ? ????? ??? ?????? ??????? :megafon
????????? ????, ???? ?? ?? ??? ????? ?????????? ?? ????? ???? ? ??????, ??? ???? ??????? ????? ?????? ??????? ???? ??????.????? ??? ?? ???????.????? ?? ???? ?????? ???????, ?????? ??????, ???? ??? ?? ?? ????.??? ?? ???????? ?????? ????? ??? ?? ??????????? ?? ?????? ??????????.????? ? ?? ????? ?????? ?? ?????? ????? ? ????? ?? ????????.
Ko Ti je rekao da nevolim Srbiju i Srbe!! VLAST i Zv.POLITIKU nevolim a ne narod i drzavu! Turcin nisam nego Bosnjak ,a zastavu kacim na stadion svaki put,samo ne Tursku!!
Tema nije zastava i himna!!
Forever Ultras: NIKADA SE NECE UJEDINAT SRBIJA I tkzv.REP.SRP.Tek toliko da se ne sekirash oko toga!! A Sandzaklijama nepada napamet ujedinjenje sa BOSNOM!!! Da znate ovdje nam je SUPER, josh samo malo da nas vishe postujete kao ravnopravan NAROD ,a ne kao neke cigane!!!! (pardon, mislio sam ROME)....
Sto se tice navijanja u susretu Bosna-SCG i za koga?! Sta da Vam kazem, nek pobjedi bolji meni svejedno, nijedni nidrugi mi nisu dali neki razlog da navijam za njih!! Jedino ako nam probude inat ovi sa "BRDA" oko SA navijatcemo za Bosnu!! Ipak smo MI BALKANCI PROKLETI!!!!!!!