04-15-2009, 08:41 PM
Е, људи, али невероватно је колико добар бубњар утиче на атмосферу. Гледам сад видео снимке од пре годину - две и тачно се примети разлика у енергији која се добија кад се удара бољи ритам. Ја неких десетак година свирам клавијатуре, па те ритмове зовем "грчки" (онај спорији, рецимо као у песми "Опрости ми што те волим") и "румба" (који се удара на трибини за већину песама, нпр. "Ајде Звездо сад на гол"). Чињеница је да бржи ритам (румба) може да се удара за сваку песму за коју се користи онај спорији и то ће значајно подићи атмосферу. Ако ништа друго, ја уз бржи ритам имам жељу да скачем и да урлам, док ме онај спорији некако спусти на земљу... Ок, наравно да не иде брз ритам за сваку песму (Заклетва, Добро знај...), али осим тих пар изузетака, мислим да би за сваку требало користити брзе и живе ритмове. То је моја добронамерна "музичарска" сугестија, надам се да ће се наћи неко ко ме подржава.
Ово није у директној вези са данашњом утакмицом (на којој је навијање, да поновим по ко зна који пут, било сјајно), али зато има везе са сваком претходном и будућом.
Идемо даље! Ако полуфинале будемо играли на Маракани, 'ајде да се скупи толико нас да шипка мора да се спусти до ограде! Напред, Звездо, само напред, Звездо!!!
Edit: Само једно питање... Зна ли се колико је пара скупљено данас?
Ово није у директној вези са данашњом утакмицом (на којој је навијање, да поновим по ко зна који пут, било сјајно), али зато има везе са сваком претходном и будућом.
Идемо даље! Ако полуфинале будемо играли на Маракани, 'ајде да се скупи толико нас да шипка мора да се спусти до ограде! Напред, Звездо, само напред, Звездо!!!
Edit: Само једно питање... Зна ли се колико је пара скупљено данас?
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
U školi sam učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...