Threads: 0
Komplimenti navijacima: bakljada je bila izvanredna! :ruke
Spassibo rossijanima!
Cuo sam da su ustase molotovljevim koktelima napale voz iz Nemacke, u kome su bili zvezdini navijaci.Da li je tako?
Threads: 0
Izvinjavam se za offtopic
Da li mi neko moze reci koji su codeci potrebni za pregled videa sa derbija i brage posto to ne mogu da gledam za razliku od klipova koje sam do sad skidao sa ovog sajta,unapred hvala
Threads: 3
A ta zastava sto je pala to je sve zbog IDIOTA koji dolaze iz pizde materine o kojima sam govorio ! A to sam i ranije spominjao neznam koja je zastava u pitanju ali znam da je jedan grobar bio na istoku i samo rekao redaru kao: Daj baci nam zastavu zurimo!? I taj dole kreten mu da i on ode a ti debili boli njih kurac da se stane jedan makar jedan covek kod zastave i to se ne bi desevalo! U svakom slucaju u pitanju je neka debilska zastava ali opet su je uzeli zbog kretena nekih koji su dosli iz pizde materine popili po 2 litre piva i blejali na Severu do Istoka ili mozda su kreteni jos i na istoku bili! A tek tim redarima ce se lepo objasni ti neke stvari!
Pozdrav
Zaboravio sam da kazem da je zastava. KURCULA
To su verovatno neki debili iz nekog sela ali opet nije bitno a drugo kako grobare nije sramota da to pricaju i da se hvale?! A tim debilima nece biti dobro . I pitanje je dali cemo od sada da dozvoljavamo kacenje zastava gde ko hoce!
Pozdrav!
Threads: 5
I pitanje je dali cemo od sada da dozvoljavamo kacenje zastava gde ko hoce!
Fala qurcu da se neko setio
Quote:Cuo sam da su ustase molotovljevim koktelima napale voz iz Nemacke, u kome su bili zvezdini navijaci.Da li je tako?
Brate ja sam procitao u nekim novinama da su napali voz iz Soluna prema LJ i da u njemu nije bilo Zvezdinih navijaca.
E sad kako je bilo ja to neznam tacno.
Kad smo vec kod derbija protiv njih: evo sta je jedan tip izmislio (ako niste vec culi): Sta znaci PTT na partizanskom jeziku?
Petrzalka, Tikva, Timok :rofl :rofl :rofl