![]() |
125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h (/showthread.php?tid=838) |
125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - радомир - 10-13-2005 Знате сви шта вам је чинити, сви у коп минимум пола сата пре почетка текме! Нема забушавања! Небитно што нема мишева мора да са навија свих 90 минута! До победе! 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - Djape_BBrdo - 10-13-2005 Jel ima neki poseban razlog zasto je pomerena satnica?Doduse ne znam poslednjih par tekmi na Marakani u koliko sati su pocinjale ali cini mi se da nisu u 17h? 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - Ђоле - 10-13-2005 Koliko se secam i prosli derbi na Marakani se igrao u 17h,znam da sam tek oko 1h uspeo da stignem kuci. Plasim se da broj gledalaca nece biti onoliki koliki bi mogao biti zbog repke,a cene su visoke i za jednu i za drugu tekmu.Sve u svemu Sever ce biti pun i sto kaze radomir Do pobede! Re: 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у - фкцз - 10-13-2005 Quote:сви у коп минимум пола сата пре почетка текме!sto ranije, to bolje, na bragi je bila velika guzva pola sata pre utakmice, pa su mnogi izvisili za mesto u kopu.. 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - Red Star Forever - 10-14-2005 Mislim da satnicu derbija u poslednje vreme pa i sada i ubuduce odredjuje mup... S toga je u 5h... Znam da je mnogo tesko odviknuti ljude da dolaze na sam pocetak tekme, ali ako se toliko dogovaramo i apeluje se sa svih strana da treba doci ranije na tribinu nadam se da ce se to ispostovati vec sutra, a to bi bila i dobra pokazna vezba za evropu... 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - Sokol - 10-15-2005 Prvo pohvale za navijanje. Atmosfera je bila fenomenalna, barem preko tv ekrana. Nego braco jel mi moze neko reci kako se zove pjesma koja se pevala na pocetku 1. poluvremena i pesma kojoj ide text nesto ovako: bodrimo, zivot ti pokljanamo? I ako ima audio zapis. Hvala unapred. Pozdrav. 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - Gigac_FCRS - 10-15-2005 ljubim vas braco Delije !!!! jeste da nije bilo misheva,ali atmosfera je stvarno bila extra! malo nije islo kada se pevala pesma napred zvezdo crvena zvezdo znaj da uvek zvezdo....ali nema veze ostalo je sve za pohvalu! poz 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - Ђоле - 10-15-2005 Dakle ovako.Krecemo ortak i ja u 12 sati busom koji je poprilicno licio na onaj iz filma "Ko to tamo peva"(ali stvarno).Stizemo pred Maru,karata jos dosta u prodaji,tmurno raspolozenje kod ljudi,svi su bili nekako smoreni pre pocetka sto nije slutilo da ce biti ovako dobra atmosfera kao sto je bila. Na pocetku se forsira nova pesma sa Obilica "Napred Zvezdo,samo napred Zvezdo,najbolja si ti,uvek ispred svih Zvezdo" i vec posle par minuta Sever grmi uz tu pesmu koja je stvarno extra,novi hit. Visoke cene karata prouzrokovale su na Severu veliki broj onih koji su inace na zapadu ili istoku i par puta mi se desilo da se derem iz sve snage a neki oko mene me gledaju,gistro cude se... Na pocetku smo pozdravili bracu Gate 7 koji su jos jednom dosli na Derbi,ali i navijace Spartaka iz Moskve koji su takodje izrazili zelju da uspostave prijateljske veze sa nama. Repertoar pesama sarenolik,u nekim trenucima je pomalo nerviralo zvizdanje,odnosno prekidalo pevanje,ali sve u svemu jako dobro. Stoke je bilo jako malo,navodno su nesto navijali,ali ja ih nisam cuo ni u nasim pauzama,sve u svemu potpuno su nebitni i nismo ih ni jednom prozvali danas za vreme tekme. Na pocetku drugog poluvremena extra bakljada uz "Pune tribine",mislim da je to vrhunski zvucalo.Nakon toga navijanje se poboljsava sve do gola kada nastaje vrhunac koji traje do samog kraja. Posle tekme igraci su dosli da bace dresove a potom je i Zenga prisao da otpozdravi Severu,na sta smo mu odgovorili "Avanti,avanti Stella Rosa",sto je on aplauzom pozdravio. To je otprilike sve,posle tekme odlazimo do BAS-a,gde grupa pandura dobija neku info i trcecim korakom krece,posle sam od nekog lika cuo da je bio neki fajt ali nemam nikakav pouzdan info o tome. Dakle i 125. derbi je prosao u jos jednom dobrom izdanju Delija! 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - Anonymous - 10-15-2005 Ocekujemo dosta slika za 15-tak minuta. Video zapisi tek sutra... 125. Вечити дерби, маракана 15.10. у 17h - Godra - 10-15-2005 ![]() Extra slika... :ruke |