Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda-Braga
sto se tice vozdovca
jedno od najboljih navijanja u poslednje ,usudio bih se da kazem, dve tri sezone
stvarno nije bilo veze sto zvezda nema veze,pevali smo bolje nego na nekim utakmicama kad smo vodili
Quote:[ Тако да сам са ове утакмице понела две контрастне слике. На једној су дисциплина, озбиљност и ликови за свако поштовање а на другој расуло, циркус и карикатуре.
Jako dobro receno.
A kako bi bilo da se organizuje interna redarska služba na Severu.Služba koja bi za zadatak imala koordinaciju koreografija,mase i bezbednosti na severnoj tribini?

Naravno,verovatno da po zakonu Delije(kao pravni subjekt) nisu u mogućnosti to da urade,ali možda može klub volonterski da angažuje pojedince iz navijačkih sekcija,pa da i pravna strana bude zadovoljena...

Znači,ljudi(redari)-koordinisani od strane vođa navijača,a pod zaštitom kluba zavode red na tribini...odstranjuju sa tribine one koji:
Svesno ometaju izvođenje koreografije,one kojima se piški-pa to rade gde stignu,one koji svesno ometaju navijanje,one koji ugrožavaju bezbednost na tribini,one koji neovlašteno slikaju članove grupe itd...
Quote:
cazzo_FCRS_forever Wrote:KIZO:

rezolucija slika katastrofa---video veoma su kratki.

treba slike da su sto vece a bogami i snimci da su duzi.

Nijednom se nisi setio naseg uhapsenog fotografa. Znas, boli me kurac za slike.

Mislim Kizo da nije lepo da jedan lepi decko kao sto si ti tako da pricas na forumu.

ako tebe zabole za tvoj sajt onda zamisli sta tek mene zabole.kazem ti samo sta je kvalitet jer dosta ljudi dolazi da gleda te slike i videa ali opet ako te ne zanima sta postavljas onda i batali bilo sta da stavljas jer je tako bolje.

Sta da ti kazem za fotografa???
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:Mislim Kizo da nije lepo da jedan lepi decko kao sto si ti tako da pricas na forumu.

ako tebe zabole za tvoj sajt onda zamisli sta tek mene zabole.kazem ti samo sta je kvalitet jer dosta ljudi dolazi da gleda te slike i videa ali opet ako te ne zanima sta postavljas onda i batali bilo sta da stavljas jer je tako bolje.

Cazzo kupi nam 8 megapix kameru sa optickim zumom od 24x i memorijskom karticom od 1gb pa ces onda moci da uzivas u visoko kvalitetnim slikama, video i dr.

Pozdrav.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Kada smo vec kod slika. Atmosfera iz vazduha tokom utakmice sa Bragom.

Malo je staklo prljavo spolja pa je slika mutna. Takodje u pitanju je maksimalan zoom.

[Image: vozd.jpg]
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Prosla je jos jedna "evropska" tekma i komentari su na forumu isti kao posle svake evropske tekme....
Kako Vas bre ne mrzi da toliko pisete, kako vas ne mrzi da pricate posle svake tekme o indijancima koji dolaze jednom godisnje i takvim stvarima...Kome to pisete ovde ????? Sta jel mislite da ti "indijanci" dolaze ovde da citaju te komentate ?? Nikada se nije desilo da posle velike tekme budu komentari sta je bilo super sta treba da se popravi, nego svi kenjaju za indijance koji dolaze jednom godisnje i ne pevaju. Na Delije.net je samo "Generalstab" dao pohvale. A svi kao nesto kritikuju kako ne valja pevanje i to....To treba nesto i da govori....Potrudite se da pevanje bude bolje...

Ljudi dodjite na teku pevaj te ono sto vodja povede i ne obaziraj te se na ljude koji ne pevaju, kada oni vide da oko njih vecina peva oni ce se zapitati zasto su na Severu. Nicemu ne vodi to sto svako ovde nesto sere posle velike tekme. Ima ko ce mozda da resi taj problem ako je on resiv, a moglo bi i bez glupih predloga koji mogu da se procitaju ovde za resavanje tog problema...
Quote:
cazzo_FCRS_forever Wrote:Mislim Kizo da nije lepo da jedan lepi decko kao sto si ti tako da pricas na forumu.

Cazzo kupi nam 8 megapix kameru sa optickim zumom od 24x i memorijskom karticom od 1gb pa ces onda moci da uzivas u visoko kvalitetnim slikama, video i dr.

ok-pogledacu to da nabavim.

Pozdrav.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
snimak koreografije sa sajta FK-a:
http://www.fc-redstar.co.yu/video/cz_braga/Pocetak.wmv
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)