Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Street art
Ако је овај мићован што је писао овај чланак одрастао на Дорћолу, онда ја живим на хималајима!

Quote:Najčešći grafiti na Dorćolu su "Delije", "Grobari" i vrlo čest mada nejasan po značenju "Alkatraz", sem ako nije u vezi sa nekadašnjim čestim nadimkom na Dorćolu "Robija".

:batine :zbunjen
Reply
Quote:Ако је овај мићован што је писао овај чланак одрастао на Дорћолу, онда ја живим на хималајима!

Kako je tamo, ima l' zime?
Reply
Графит "Alcatraz" је био врло чест средином осамдесетих на Дорћолу(тачније речено у крају који је био познат као Палас),један од истих био је исписан у дворишту моје ОШ негде почетком 1985/86,ако је тада имао неке везе са пацовима онда су они старији и од торциде Big Grin .
Reply
Bojane u koju si OS isao??Ja sam se doselio na Dorcol '95 tako da ne znam sta je bilo pre toga...Mozes i na pvt da mi odgovoris.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Juce sam na pivu pricao sa Maj 25, zaključili smo da je cela Bajlonijeva pijaca ispisana NE U NATO, tako da bi to sve moglo da se precrta. Pun mi je kurac da to čitam na svakom ćošku. Ulenjili ste se vi Dorćolci...

:batine
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Nemoj tako... :nene Big Grin Izgleda da je onaj grafit "Bolje cerka kurva nego sin zandar" prezvrljan.Nisam mogao lepo da vidim posto sam bio u kolima i zurio negde...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Quote:
radomir Wrote:Ако је овај мићован што је писао овај чланак одрастао на Дорћолу, онда ја живим на хималајима!

Има'л граматике?!
Reply
Quote:
KBB Wrote:
radomir Wrote:Ако је овај мићован што је писао овај чланак одрастао на Дорћолу, онда ја живим на хималајима!

Има'л граматике?!

Ima ima, a ima l' Quote-a?
Ima nego sta!
Reply
Quote:
dzicKara Wrote:
KBB Wrote:

Има'л граматике?!

Ima ima, a ima l' Quote-a?
Ima nego sta!
Ах...Боже мој...па наравно! :utoka
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)