Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polufinale plejofa u basketu
Укратко агентска застава Суботица пала у возу за НС после текме...................сад ми није ни дочега јер ми се спава,опширније кад устанем у току дана......................уз то исто после текме ортак ми у возу јавио да је пала и Нова Пазова агентска од стране Хероја......................ако је то истина нек неко потврди...........................4:0 за нас што се мене тиче................. :ruke :ruke :ruke
[Image: 38968606tp6.png]
Суботица јесте сигурно, а за Нову Пазову немојте да пишете ако нисте сигурни.
Па ево да напишем мало дужи извештај о скидању заставе Суботица.Још у путу на текму се планирало да се скида застава али у повратку кући кад будемо у истом возу и кад нам немогу побећи,пошто смо се мимоишли у возовима у путу.И уз помоћ неколико момака из Бг који су практично све одрадили застава је узета.Знало се да су клинци у првом купеу воза,њих 6 и да имају заставу који нису закачили,и после скупљања и договарања момци су ушли,узели заставу и запалили,на најнормалнији начин,без икаквих проблема.Нас десетак је стајало неколико метара од купеа,спремни да кренемо уколико буде проблема неких,којих наравно није било,и акција је успела.Они се наравно нису ни помучили да је одбране.Тад ме је прошао смор од хале и баскета,као и остале,и тад ми је било као да смо победили на терену.Извињавам се за дезинформацију за другу заставу али нема везе,важно да је ова друга пала...........................значи 3:0 за нас..........................хит у повратку је била песма:"Ооооооооо,нема заставе,нема заставе,нема заставеееее................".Ипак иако смо испали мени је срце пуно што сам био синоћ у хали и био део сјајног навијања,где смо им још једном задали лекцију,и како се воли и бодри клуб и кад губи....................
[Image: 38968606tp6.png]
Evo ukratko izvestaja iz voza ekipa iz grada njih 6 i nas dvojica iz indjije dobili smo dojavu da je u vozu zastava subotica i da je nose neki misevi.Krenuli smo u akciju i zastava je ubrzo pala .Misevi nisu pruzali nikakav otpor.Seli smo u voz za indjiju i zapalili.Za novu pazovu nepricaj kad nisi siguran i nepominji ekipe javno.Za sada 3:0 za nas. JEBES BASKET NAMA ZASTAVE!
bolje na derbiju da je spaljena.
ovako...
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
zapalili = otisli ?
Ne zapalili zastavu.
:rofl
jebiga, umoran sam pa nisam skontao.

bjcz, nije da se hvalim ali da nije bilo mene i par ljudi ne biste ni dobili info za likove :finger , time sam se oduzio nedolaskom na tekmu ;pivo

ne mozete da pravite toliko zastava koliko mi mozemo da vam otmemo! :boks
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Da ne bude zabune, sinovi joce amsterdama su zastitili svoje ime i ne bih da imam problema sa njima :rofl Pusti brate, treba da me naduvaju i nasmrcu i sta onda... Zajebi tu radnju... S toga, gore pomenuti nisu poslali sliku skinute zastave, mada su u mislima bili sa nama, vec KB FCRS...

Jos jednom da pozdravim sve prisutne na sinocnjoj utakmici i da se pridruzim vec pomenutom osecaju drugih... Pazi kad uopste nisam bio nesto tuzan zbog poraza... Jednostavno srce mi je bilo puno, jer smo dali sve od sebe, navijali extra dobro, momci ginuli na parketu i sta vise... Protiv lopovske organizacije ne moze posteno... Nadam se da ce se neke stvari promeniti u sledecoj sezoni i da ovaj tim sa onakvim pristupom kao sinoc i sa jos jednim dva pojacanja moze dosta toga da uradi od jeseni...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Meni je bilo extra u chetvrtak i pored kradje, poraza i svega. U hali 100 stepeni, neizvesnost, odlichno navijanje, kad bi svaka basket tekma bila takva...
10ominutno skakanje uz "Jebo vam pas mater" cu dugo pamtiti kao i "Neka znaju svi" u trenucima rasula i zandarskog uletanja u parter...

do sledece sezone...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)