Derbi sa misevima:
14.6. utorak, domacin Partizan
16.6. cetvrtak, domacin Zvezda
Izgubicemo sigurno iz poznatih razloga. Mada navijacki, nikada ne gubimo.
Threads: 8
Quote:Izgubicemo sigurno iz poznatih razloga. Mada navijacki, nikada ne gubimo.
Isti onaj razlog zasto gubimo u poslednjih 20 godina -
kljast tim
Threads: 6
За прву текму упад 200 динђи............текма почиње у 19.15,19.30 или 19.45 незна се за сад пошто неки говоре једно а пишу друго,ал небитно..............евентуална мајсторица у недељу................Кизо мојне си песимиста баш толики што се зиче терена,мада такав сам и ја био пред задњи дерби па су ме изненадили баш..............мада мени су важније трибине него паркет искрено,али ако крену наше тројке............које долазе једном у 1000000 година................ипак СВИ У ПИОНРИ ко што сам и прошли пут написао,јер нема фудбала до августа...............очекујем да ће нас бити у ехтра броју..............
Threads: 1
Ja cu ici.... i nadam se da cemo dobiti bar jednu, cisto da ih triput oderemo u navijanju
Threads: 15
Ne znam,stvarno ne znam sta da kazem u vezi ovih tekmi,niti je zanimljivo,neizvesno,a nece ni biti puna hala...
Threads: 18
Ja ochekujem punu tribinu i dobro navijanje jer su nam ovo poslednje tekme pred godishnje odmore, raspuste itd.
Zvezda ima nikad gori tim to je svima jasno... Niko u Pionir ne dolazi zbog basketa, nego da josh jednom ponizimo stoku i kolko tolko pomognemo ovom ispodprosechnom timu da naprave iznenadjenje i udju finale. Teshko je ochekivati od njih da izvuku sezonu ali nikad se zna...
Threads: 83
Bilo bi dobro da bar navijacki jos jednom ove godine pokazemo ko je bolji... A na terenu... Pa sve je moguce, ovaj nas tim je definitivno nepredvidiv...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 15
Sto se tice kopa,tu nema sta da se pokaze vec dugo,mi rutinski odradjujemo navijanje,daleko smo ispred.
Ali ekipa i ostatak tribine ne moze se uvek staviti na isti,ponekad ni priblizan nivo jezgru navijacke skupine...
Threads: 7
ako navijanje bude perfektno ni pobeda nece izostati!!! :ruke
Threads: 1
Mislim da samo svojim dolaskom u halu i dranjem mozes da
doprineses da zvezda eventualno pobedi... :megafon
Nevidim razlog za nedolazak, i price tipa prazna je hala, :nene
koga boli kita za basket itd. , igramo protiv Grobara,
i nema tu druge price...a nema fudbala niti bilo cega zanimljivog
uporedno, nevidim zasto nebi bila puna hala???
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...