Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Рад недеља 20:45
(08-20-2012, 10:26 PM)Ujka Vanja link Wrote: Та песма је почела да се пева у 18 ом минуту.Ако не верујеш.нађи негде снимак...немој да износиш овде неистине!
Који код минут да је био они су скандирали дечку, а ми смо почели ову песму, у то сам сигуран. И нисам овде да се препирем. Овде сам да изнесем своје утиске и мишљења, ако је могуће. Толико од мене.
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
Да завршимо и дефинитивно ову тему... Рад је прошао, неславно на терену, а и на трибинама је морало да буде много боље... Последице ове утакмице, оне везано за терен, су већ "далека прошлост", јер је нама сваки дан и сваки меч који долази битан, битнији и најбитнији...

Сложили смо се да је у првом делу игре навијање било доста добро и да се у односу на стандардне песме издвојила Не треба нам плаћена титула, која је одјекивала Мараканом добрих 6-7 минута... У том делу виђена је и добра бакљада, неколико добрих дозивања са бочним трибинама, и нажалост лош резултат по наш тим...

У другом полувремену када су играчи загризли много јаче, уместо да и Север загризе са њима и понесе их до победе, дешава се насхватљиви пад... Само на моменте, у периодима офанзиве и давања голова, показали смо да можемо и знамо... Како је за победу и потпун преокрет фалило само мало, није било потребе да се играчи прате звиждуцима и негодовањем, знају и они да су заказали и да не може само једно полувреме да се запне, у Звезди је сваки минут борба за "живот или смрт", она фудбалска борба наравно... Порука Хоћемо титулу је јасна и гласна, како за њих, тако и за управу и сад већ новог тренера...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)