08-02-2012, 11:15 PM
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - ФК Омонија
|
08-02-2012, 11:15 PM
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
08-03-2012, 08:01 AM
Реално, након делимичног фијаска у претходној утакмици (у сваком смислу речи), синоћ је све сем резултата било на нивоу Црвене Звезде и њених навијача... Можда би могли да кажемо да смо очекивали већу посету, али ни у време велике Звезде утакмице у августу нису пуниле стадион... Размажена публика са бочних трибина увек тражи врхунску игру и европске великане за ривале... Север је одавно прележао те болести и скоро је увек пун без обзира на противника, јер Север је оболео од једне друге болести, којој нема лека... Несебична љубав према црвено белим бојама, која се не гаси ни у најгорим временима...
Као што рекох, имала је група од пар стотина Кипрана, шта да види синоћ, да научи, услика и сними... А севали су блицеви на западном делу јужне трибине где су били смештени... И то добрих 7-8 минута колико смо држали кореографију уз Пуне трибине лудих навијача... Уз лепу слику направљену од црвених и белих најлона, на огради је стајала парола САМО СЕ БОРИТЕ ЗА ТЕ БОЈЕ ДВЕ! Иначе, певање синоћ на доста добром нивоу... Редом су се смењивале По зими киши Сунцу снегу или кошави, Од рођења мог, Само Ти, Евровизија, Ајде Звездо сад на гол, Све би дао ја за гол, Још једна победа и титула и свака гласнија и боље отпевана од претходне... На полувремену смо испратили играче са Хоћемо победу... У други део игре сви улазимо са много више оптимизма и наставља се подршка са стандардним репертоаром песама... Заклетва, Ајде играј и бори се, Циганин сам то не мења ствари, ОоО напред Звезда ле, Напред Звездо тебе волим ја, Нек се Маракани врате славни дани, Све што сад хоћемо је, Још давно ко дете, Сваке ноћи сањам ја... Нешто борбенија и боља игра тима у овом периоду, па смо једни друге подизали наизменично... Нажалост, резултат који сам споменуо, није био онакав какав смо желели, али аплаузом на крају, подршком и повицима Хоћемо победу, дали смо играчима до знања да ипак верујемо у њих и у позитиван исход дуела на Кипру... Овог пута су били борбени и пожртвовани и незнање које очигледно постоји покушали да надокнаде оним што им је прошли пут недостајало... Само луд не би то наградио, и то нам једино и преостаје... Сви који оду на реванш нека наставе са безусловном подршком па да се виђамо и даље радним данима на Маракани, а остали, полако се спремајте за Ивањицу и прво коло, само што није, 10-ак дана брзо прође... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
08-05-2012, 07:27 AM
|
« Next Oldest | Next Newest »
|