Threads: 28
Четвртак 2. август почетак у 20:30 ч.
Карте ће бити пуштене у продају у понедељак 30. јула на благајнама стадиона Црвене звезде и продаваће се све до почетка утакмице у следећим терминима:
Понедељак: од 11 - 17 часова
Уторак: од 11 - 17 часова
Среда: од 11 - 17 часова
Четвртак: од 11 - 20:30, односно до почетка утакмице.
Цене карата:
Север, Југ: 600 динара
Исток: 900 динара
Запад, бочни делови: 1100 динара
Запад, централни делови: 1300 динара
Сезонске пропуснице 2012/13 важе.
"Зато је Црвена звезда страх и трепет на свим теренима, чак и онда када је састављена од једанаест левих сметала или када у њој играју поглавито ученици у фудбалској привреди, смер дунстер". - Богдан Тирнанић
Threads: 5
07-30-2012, 07:41 AM
(This post was last modified: 07-30-2012, 07:49 AM by Сале90.)
ЗВЕЗДА: За Омонију 600, 900, 1.100 и 1.300...
Црвено-бели саопштили колико ће коштати улазнице за први дуел трећег кола квалификација за Лигу Европе. "Скупље су због хуманитарне акције", поручено из клуба.
Карте скупље због помоћи Србима на Космету
Дуел Црвене звезде и Омоније могао би да већ почетком августа одреди даљи ток сезоне освајача Купа.
После неславног проласка белоруског Нафтана, у Љутице Богдана поручили су да ће се пресабрати и дати све од себе да елиминишу Кипране. Већ први меч против Омоније (четвртак, 20.30 часова) могао би да открије да ли ће се то и догодити.
Навијачи који буду хтели да дођу на највећи стадион у Србији у чевтвртак увече мораће да за карту издвоје 600 (северна и јужна трибина), 900 (источна), 1.100 (бочни делови Запада) и 1.300 динара (централни делови западне трибине)л
Карте ће бити продаване од понедељка, 30. јула, до почетка утакмице, у следећим терминима:
Понедељак, уторак и среда од 11 до 17 часова, као и у четвртак од 11 часова до почетка утакмице.
"Улазнице ће бити скупље у односу на меч са Нафтаном, с обзиром на то да ће добар део средстава, по 300 динара од сваке карте бити прослеђен у хуманитарне сврхе, односно за помоћ нашем народу на Косову и Метохији. Помоћ ће бити распоређена сразмерно потребама које имају наши сународници у јужној покрајини и добиће је манастири:Драганац, Бањска и Света Петка, затим цркве у Звечану и Бостану. Такође, део прихода биће прослеђени породици Милетић која живи у Метохији, као и Народној кухињи на Космету, где се свакодневно храни велики број наших сународника за набављање неопходних намирница", пише у саопштењу клуба.
Карте за утакмицу моћи ће да буду купљене и путем интернета, преко сајта:Iticket.rs
Извор:Мондо
Threads: 9
Поклон за све који у четвртак дођу на стадион
Нешто више од два дана остало је до почетка прве утакмице трећег кола квалификација за Лигу Европе између Црвене звезде и Омоније.
Сви ми којима је срце црвено-бело од прошлог четвртка прошли смо кроз разне емотивне периоде. Након меча са Нафтаном били смо бесни, незадовољни, разочарани, да би већ дан-два касније када су нам се главе охладиле, поново почели да верујемо и да се надамо. То у суштини и јесте одлика сваког Звездаша. Врело навијачко срце као праве емоције признаје и радост и стрепњу и тугу. Својом оданошћу и бројношћу присталице нашег клуба годинама уназад фасцинирају Европу и свет. Слике и атмосфера на нашој Маракани одавно су предмет бројних студија када је реч о феноменима глобалних размера. Поносни смо на сваки глас, на сваки аплауз, на све оне који путују сатима до највећег српског стадиона, на оне који имају много непроспаваних ноћи, на оне који последњи динар остављају на благајни, на оне који трпе глад и жеђ само да би бодрили свој клуб. На сваки осмех и сваку сузу коју сте пустили због Звезде. Поносни смо. Нема велике љубави, без велике радости, али и без велике патње. Е, то вам је Црвена звезда...
Све горе наведено могло би се подвести под само једну реч - љубав. Ту покретачку снагу свакога од нас, ту магичну реч која нема дефиницију. Тачније има их онолико колико и нас Звездаша. Има их на милионе...
Сви ви који имате сезонске пропуснице, или сте купили дневне улазнице за меч са Омонијом који се игра у четвртак, 2. августа на стадиону ФК "Црвена звезда" са почетком у 20 часова и 30 минута, очекујте изненађење. Потребно је само да сачувате своје улазнице и сачекате даље обавештење у вези награда које вас очекују.
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najv...adion.html
Threads: 38
Јебаће их цигани лудаци !!!
Threads: 3
08-02-2012, 10:00 AM
(This post was last modified: 08-02-2012, 03:24 PM by херцеговац.)
Некако ми је данас легло све за Маракану како треба. Испао нерадан дан, полако се окупља друштво, мени се отворила дизна - Јеленко је ту, а жељан доброг навијања, да одерем грло одлучио се за север. Јеби га, буразери, признајем да нисам 100% на сјеверу - године дошле по своје, прати се Црвена Звезда од осамдесетих ПРОШЛОГА ВИЈЕКА и МИЛЕНИЈУМА, али сам нашао два пулена из краја којима чешће него ријеђе узмем карте. Крај насељен војним лицима и бившим комуњарама па углавном навијају за југословенско спортско, а милина ми када видим ову двојицу клинаца како пале клемпе ЈСД подмлатку и одржавају јавни ред и мир у духу Делија - сјевер! Зато сам их право заготивио.
Надам се да нећемо имати издање оно факат хор бечких дијечака и баладе швабо трала ла, него експлозију лудила!!!
Апсолутно ме заболи да ли ћемо проћи Омонију све док они пичићи на терену гину за сваку лопту и играју мушки.
Браћо цигани, до вечерас - ЖИВИЛИ!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 0
ДА ли неко зна колико је продато улазница за вечерас ?
Threads: 10
Threads: 164
видео се очекује за пола сата, можда и мање
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|