Threads: 0
Па сваке године смо дизали паролу Хоћемо Титулу,нема је већ 5 година ,ове године ће бити шеста (нема везе навикли смо),опет се гледа кроз прсте управи,једни певају,други смирују.Ништа што већ није виђено,једино ме вређа онај однос играча према дресу ,умислили себи неке величине да буквално трче првих 20 минута,а после се шетају по терену.Треба им мало објаснити ко је ко у клубу......СВИ ИГРАЧИ ПРОЛАЗЕ И ТРЕНЕРИ И ЧЛАНОВИ УПРАВЕ,САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ ЗВЕЗДУ ЧУВА ,НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ !
Threads: 18
(07-28-2012, 08:20 AM)KizaLion link Wrote: Zvezda - Naftan, I deo navijanja
ОДЛИЧАН КЛИП! Овде се види колико смо напредовали, нема више размажене публике која не може да пева без пиротехнике, ово је за десетку, ретко која трибина може да се похвали нечим оваквим...
Threads: 2
ретко кад пишем по овим форумима, али ова утакмица и сво дешавање око ње ме је натерала да напишем пар речи...
Да ли је могуће да, док они брђани бламирају Црвену Звезду, вођа са разгласа виче да им аплаудирамо (ок, није буквално то рекао али у том контексту је било), и говори како су победили стоку прошле сезоне (?!).
Ми, мало старији, смо доживљавали да карамо ту стоку 5-6 година, а да нам они не дају гол сво то време. А он сад прича како су ово хероји јер су победили прошле године... Нисам могао да верујем да то слушам на Северу!
Ове године ће нас та стока престићи у освојеним титулама, само због наше толеранције коју форсирамо да би нам се јебени медији дивили, и неки тамо странци...Вичу да наша толеранција има краја. Мене занима где је тај крај?Где је ако није ово када стрепимо од аматера да ли ћемо испасти у пред-пред квалификацијама(није то само ове сезоне). Ја памтим утакмице кад само кидали Барселону са Роналдом,Стоичком...када смо карали Карзерслаутерн, када смо се кидали са Лацијом,Селтом...И код мене је та толеранција прешла границу на овој утакмици. И због тога сам звиждао тим ситним проданим душама које се развлаче по терену, и зајебавају све нас. И не знам што се ложите да су звиждали неки евронавијачи. Ја сам сваки викенд са Звездом, било на Маракани, било по неким селима...
Пред крај утакмице ми прилази неки балавац, скакуће око мене и виче како дођем 2 пута годишње на утакмицу и оћу да уништим све то што они раде током године... Имам више година стажа на трибини него што он има укупно година, и да ми не би трибина викала стоко сељачка, ја га отерам у курац и то је то. Много нам лоше трибина изггледа са тим П***** клинцима (част изузетцима, ја их знам, који су одлични момци, прави навијачи). Да не ширим ту тему, стајем овде.
Још једна ствар, песму са почетка утакмице нису прекинули никакви евро навијачи, већ стари Ултраси, стара екипа, легенде трибине...
Свако добро...
Threads: 18
(07-28-2012, 09:35 PM)kimi011 link Wrote: И због тога сам звиждао тим ситним проданим душама које се развлаче по терену, и зајебавају све нас. И не знам што се ложите да су звиждали неки евронавијачи. Ја сам сваки викенд са Звездом, било на Маракани, било по неким селима...
Шта имаш да звиждиш њима?? Њих је бре неко ту довео и тај је главни кривац који их доведе тако килаве, они раде свој посао како год... Па и ја сам звиждао, али Лукићу и управи, они нас зајебавају а не деца на терену!!!
Threads: 2
свестан сам да у овом тренутку, осим Драгана Џајића, нема ко да води Црвену Звезду. И због тога мислим да не треба управи викати јер терањем ових клуб не бих много добио. А и ружно изгледа.
Али, треба им скренути пажњу на неки други начин да је нашој толеранцији дошао крај. Да је доста било обећања, и сличних срања. Да титулу МОРАЈУ узети ове године, како знају, начин је небитан!
ДРАГАН ЏАЈИЋ!!!
Threads: 3