Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ДЕРБИ, СУБОТА 18.00
велики део је до песама... многе су споре и тих је ритам.. требају на брже и краће песме да грми... моје мишљење је да је поента у мелодијама за избор песама... лако је певати неку спору песму кад смо сами на  стадиону па звучи да грмимо.. а на дербију и евро утакмицама треба енергичније песме смислити брже да грми
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Понављам, свако треба да пође од себе, где је он у тој причи и колико даје трибини (овде сада мислим на навијање првенствено). Лако је причати и паметовати, од тога нема ништа.
Исто као око Космета, сви Србују сви све знају али када треба да се оде доле нема нас 70 за дабл-декер.
Е моје Делије.

Размислите још једном, пустите писања и предлоге и остале зезанције, много је боље било док није било ових форума и интернета. Дођеш лепо на стадион и оставиш себе на трибини. Данас брате, дођеш на стадион, грицкаш семенке па правац кући на форум.
По мени функција форума би требало да буде чисто информативна, значи да се упознамо са неким битним информацијама. О свему осталом - на стадиону!
Ја не знам шта је то сада, те не грми те не ваља разглас те се не чују вође... У моје време је то било другачије. Увек се навијало, некад сложније некад не. Мало људи се и пело на шипку а разглас је био спејс шатл за нас. Хоћу да кажем, ишао сам на Север због навијања, песме... И већина је тако мислила. Они који су хтели да на миру погледају утакмицу, ишли би на Запад или Исток.
(11-29-2011, 08:18 AM)NightMare link Wrote:Ја не знам шта је то сада, те не грми те не ваља разглас те се не чују вође...

Размажени бре, млада трибина... Сва срећа па има још "матораца" на трибини који имају дебеле живце да им понављају неке ствари по милион пута!
[Image: delije15.jpg]

фото-ремек-дело
[Image: pobednik.jpg]
Колико је популаран наш дерби говори и чињеница да су ме испред стадиона стартовали ликови који су дошли из Израела цпецијално због овог догађаја, рекли су ми да прате Олимпијакос и да су били на задњем дербију прошле недеље па су преко наше браће сазнали за све то и решили да дођу!
Убачене су још 4 (четири) нове слике са дербија у галерију!

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...spgmPage=2

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)