Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05.
(05-08-2011, 09:27 AM)Дуле link Wrote: Ултра сепаре, брате па пази не треба сад да нас боли курац шта се дешава на терену, али не треба сад да изигравају тренере па да коментаришу цео меч шта се дешава на терену... Wink
Матори ја уопште нисам мислио на то,за коментарисање игре имамо подфорум терен,прочитај још једанпут моју поруку па ћеш схватити шта сам хтео да кажем.
Четници Север
Reply
Скапирао сам ја опуштено, него само кажем...Чињеница је да доста људи на трибини то ради, и зато је навијање лошије него што може да буде.
Reply
Леп навијачки дан јуче на Карабурми. На жалост, што због сопствене и неодговорности људи око мене, што због великог дрндања на улазу улазим тек негде око 20-ог минута. На Северу доста барјака, а по поду сам могао да закључим да су се бацали и папирићи.  Smile То је отприлике време када се прозивао Толе и савез. Дигнут је на ноге прво Запад, касније и Исток и то је сасвим солидно звучало. Део Запада до Севера је од тад остао на ногама практично до краја утакмице. До краја полувремена је било добро певање а преовладавала је песма ''Све бих дао ја за гол''. Играчи су у свлачионицу испраћени повицима ''Хоћемо победу''. На полувремену су дељени леци са упутствима за утакмицу наредног викенда са Радом.

Друго полувреме почиње ''Евровизијом'' и бацањем папирића. За разлику од неких других утакмица овај пут се није певала посебно дуго. Тада се прешло на репертоар за Уроша, а подигнута је и парола ''УРОШЕ ИЗДРЖИ''. Добрих 10-ак минута је стајала на трибини да би после била спуштена на ограду. Песма која је одјекивала 15-ак минута другог полувремена је била ''Сваке ноћи сањам ја...'' За то време је било и скидања мајица којима су многи махали. Касније се прелази на ''Напред Звездо тебе волим ја...'' која се такође доста дуго певала, а онда некако спонтано од стране момака из ћошка ка Западу полази ''Ми теби певамо и када губимо и када водимо...'' Та песма се лепо певала до самог краја утакмице, а како су наши момци улазили у прилике тако се и спонтано појачавала. Спорадично су се за време те песме палиле и бакље, највише 7-8 у истом моменту. Утакмице се завршава, Звезда и поред добре и нападчке игре остаје без победе. Играчи долазе да нас поздраве и у тим тренуцима се иста песма најбоље и најсрчаније отпевала.  Штета велика што нисмо победили, јер би тај један гол вероватно направио делиријум.
Reply

Требаће још пола сата да се слика искристализује.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Sjajan odziv delija  na karaburmi u subotu   ! Po meni navijanje  je bilo  super ! Falio  je taj gol ali idemo dalje ! Sramota da na 2000 delija budu 2 male kapijice  otvorene ! Razocaran sam organizacijom! Pa  i navikli smo da na karaburmi budemo tako tretirani! !

Све је ок, само те убудуће молимо да користиш наше писмо - ЋИРИЛИЦУ!
Администрација
[Image: fireheader.jpg]

Циганин сам то не мења ствари  циганин је био и мој стари !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: