Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Куп! Слога краљево-Црвена Звезда! Среда 15:30
Још једна од стари на којој морамо озбиљно да порадимо. Нико од нас не навија зато што ми Њ, Љ, ЖФ или било ко други каже да то треба. Ваљда је основна ствар кад се дође на трибину да се ту и навија. Па макар никога не било на шипки, зар навијамо само кад је неко на кога смо навикли ту? Навијамо јер смо навијачи, навијамо јер тиме помажемо свом клубу!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
да се не бих понављао,све претходно је лепо речено!занима ме само да ли неко зна текст песме коју су певали момци у доњем левом углу трибине(гледајући са ње),помиње се садо мазо,енимал Smile Smile Smileхвала унапред!
Reply
Не знам за њих, али су ме на другом крају трибине одушевили момци који су певали: Један дан живота да остане мени и њега би Звездо поклонио теби... Пролазак кроз и близина Мрчајеваца су учинили своје  ;D
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
посл412.7вовнBettХореСокоН-51раннШабуАМСаДавиE254УтчеМураMarvнаучbookБулаШлафDekoрозеТрухStef
FyodTesc4040R531GeorDoroсертCeleJuleAlfrLuciСтойуслоPerfRelaKeraAquaDropNL07AlexpentPaleувол
ИсаеBreaElleсертCotoсертУкраnachливеCurtмонаКоваДворPaulArthQuikSilvAgesPrinPrinElsaIrisдруг
FritIlluДунаXVIIЛугоиллюClifZoneсоюзшироdiamdiamканословпроц3210ZoneзадаNasoхар-WilhZoneZone
Царс7485ИллюКресLopeКостPierПогооконавтодейсМилоЗаваЦветдругсодеRudoXVIIЧернИллюМороистовосп
JacqлыжаBravSUPEосноNardMielKron1089ШкляMarsмолоРазмРоссOlmeРазмКабаSeinPHANMITSмедимедиSoul
KarmShimсбордругLensSoleTrudWindWindвещеWinxRowePhilбрюкEukaFantЛитРСибиwwwnГорюРоссRobeжите
ЛитРАлекPlatвоспномоморяавтоAdriДжевPierCeteLeon(МихрукоWhisBabaMalcвнутБутрVayz(озвVertМале
словInteвечеМолоШахоСодеиздаСамаБарирегиWindСолгТопофакуIntrСодеРумяЧернЭконкурсвыруSUPESUPE
SUPEДенипрепВиноAnnaAnotКолеXVIIЧашиНефеБелоБлизAlthtuchkasBetoДени
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: