Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Куп! Слога краљево-Црвена Звезда! Среда 15:30
Идемо Делије! Коме није још већи адреналин да не оде после одлично одрађене утакмице на Маракани. Карте се продају од сутра од 11 на благајни Маракане. Информације за аутобус и воз сте добили на синоћним леткама. Стадион је преко пута и железничке и аутобуске станице, тако да не можете да промашите. Стадион прима само 4. 000 ал' шта нас спречава да га не напунимо? СВИ  у Краљево!
и кад' је радост и када је бол...
Reply
Чини ми се за воз са повратном би коштало око 1300дин а за аутобус од 1700 до 2300дин. Можда мало скупљи превоз него иначе ал'  то нас не спречава да напунимо стадион! Цена улазнице је 300дин.
Reply
(09-19-2010, 03:29 PM)delije borca link Wrote: Чини ми се за воз са повратном би коштало око 1300дин а за аутобус од 1700 до 2300дин. Можда мало скупљи превоз него иначе ал'  то нас не спречава да напунимо стадион! Цена улазнице је 300дин.
ја имам информацију да повратна аутобусом кошта највише 1600 динара, а има и јефтинијих, тако да ти боље провери твоје изворе..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Или је превоз ''крстић'' или ја имам лоше изворе  ;D У сваком случају ко иде неће му бити проблем превоз! Ја препоручујем воз. За све информације јавите се фкцз-у  Big Grin
Reply
Ластин бус најјефтинији 1000 дин повратна. Само се информишите о поласцима и доласцима да не заглавите непланирано ноћ у Краљеву. Најскупљи бус повратна је 1400 дин и то је ја мислим атп морава, ил како се већ зове..мењали су назив због малверзација неког њиховог директора.
Воз се увек плаћао како се договорите са кондуктером.
Манастир Жича на свега 10 минута вожње од града. Можете узети и такси до тамо који неће изаћи преко 200 дин.
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Над Краљевом жива ватра сева !!!  Wink Wink Wink Идемо Делије !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
[Image: 36541136.jpg]

Сви у Краљево !
Reply
http://www.crvenazvezdafk.com/src/karte-...ontent.htm
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
http://www.oaza.rs/sport/delije/index.ph...d=1&id=672

слике !
Reply
Како смо играли добро смо и прошли...Што се навијања тиче док Њ није дошао личили смо на раштимовани оркестар а и с'обзиром да каквих је ликова и ликуша било на трибини из околних села добро смо и звучали...Задивило ме то што је наших другара керова било у скоро већем броју од нас самих...баш су се лепо припремили Smile Као да долази војни одред а не навијачка екипа...шта друго рећи сем газимо даље !

Звезда ле!

Ја се извињавам због необазривости приликом уноса овог одговора на тему...!
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: