Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗВ у Шиду!
(07-12-2010, 01:15 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Горгонзола link=topic=3837.msg80853#msg80853 date=1278939192]
Јбг било је јуче и оних који су
носили шал око врата ал то су већ неке друге ствари  Big Grin  ???
Као и оних који су улетали у терен ваљда да би били луди или ко зна шта...  ???
Опет кажем све су то ствари које доносе овакве утакмице...
[/quote]

И зато у новој сезони,главни и основни циљ треба да буде едукација навијача!!!Није довољно позвати људе на мобилизацију,да напуне стадион,...,него кад дођу на СЕВЕР да знају зашто су ту,да имају развијену свест,јер од почетка мобилизације доста се накупило 'навијача' ,који су ту из ко зна којих разлога,а нажалост најмање због навијања !!! Кренуло се лепо пре пар година,почевши од СТОП НОЖЕВИМА(БОДУ ПИЧКЕ) , затим о томе како се облачити и све су то ствари које су рађене на дуже стазе,а не преко ноћи и које дају резултата !!! Лепо је кад видиш толико навијача на СЕВЕРУ,кад знаш да нас има највише не само у Србији,већ у овом делу Европе,али опет на онакав број од 7,8, 10 хиљада људи на СЕВЕРУ мора песма јаче да грми,односно 90 минута да се све тресе !Морамо почети да обраћамо пажњу на ритам,бубањ,вођу,.... !!!! Значи позвати људе на СТАДИОН,позвати на СЕВЕР али у исто време учити их да се на СЕВЕРУ не снима,да ако си на СЕВЕРУ,мораш да будеш свестан да ти више ниси ПОЈЕДИНАЦ,већ припадник једне од највећих навијачких група у Европи ДЕЛИЈЕ СЕВЕР (А то је главни проблем,јер многи не схватају величину наше групе) и све што радиш од тренутка кад уђеш на стадион,па све до одласка са истог ти радиш као део навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР !!! И ако урадиш нешто лоше ти ниси учинио то само себи,већ и својој навијачкој групи,а још више Црвеној Звезди !!!Сви знамо шта се догодило на утакмици полуфинала купа,о таквим стварима причам !!!Надам се да смо извукли поуку из тога и да се такве ствари неће више икад десити на нашој трибини !!!!А неће се десити ако све те младе момке научимо да размишљају као навијачка група ДЕЛИЈЕ СЕВЕР !!!
само сам хтео да напишем нешто у вези ове нове песме..  
по мени је лоша спора је и тиха..  
са овим можеш да грмиш само кад си сам на трибини...
и онда се после чудимо као се не чујемо..  
па где да се чујемо кад певамо тихе песме...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
А реци ми каква је песма Добро знај па онако грми на трибини...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
У колико се прича о ''све док дан мења ноћ'', песма је надркана.
Добар ритам, после лаганог на на на кад одјекне Звезда Београд Србија,
много добро звучи.
[Image: 2e1f67k.jpg]
(07-13-2010, 05:40 PM)ЦЗБГ link Wrote:А реци ми каква је песма Добро знај па онако грми на трибини...

па ни она не грми и она је тиха... само што је добро знај одлична песма речи су на месту.. а ово је лоше
добро знај грми кад смо сами на трибини
(07-13-2010, 07:53 PM)ORTHODOX.NS link Wrote:добро знај грми кад смо сами на трибини

Не бих се баш сложио са тобом овде... Пионир се некад тресао од Добро Знај и ако је супротна трибина препуна гробара, Север Маракане прекривен шаловима се не може заборавити, колико су пута само гробари правили бакљаде а нису се чули од нашег добро знај.. и то у тренуцима кад примимо гол...

Са друге стране мислим да ова песма има потенцијал, али опет треба сачекати почетак сезоне па да видимо на чему смо, ако едукујемо људе доведене мобилизацијом како треба, не видим никакав проблем да се и ова песма одлично чује..
[Image: 2e1f67k.jpg]
у реду пионир.. хала није исто што и стадион....зар не...
а на јна??? ова песма се не би чула... реално је много тиха..
то је моје мишљење, мада си у праву видећемо кад почне сезона
(07-13-2010, 07:53 PM)ORTHODOX.NS link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3837.msg80894#msg80894 date=1279042851]
А реци ми каква је песма Добро знај па онако грми на трибини...

па ни она не грми и она је тиха... само што је добро знај одлична песма речи су на месту.. а ово је лоше
добро знај грми кад смо сами на трибини
[/quote]
Брате јел прочиташ ти некад нешто пре него што поставиш овде? Ајд мало размисли пре него постујеш...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

тема је закључана јер се овде неће трпети расправе људи од којих неки очигледно стадиона нису видели..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: