Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗВ у Шиду!
Quote:Играчи су данас имали дан одмора како би се спремили за сутрашњи одлазак на Похорје где остају до 4. јула. На Похорју црвено-бели ће одиграти три утакмице, а онда следи седмодневни боравак у Београду током којег би требало да одиграју утакмицу у Шиду против домаћег клуба.

Утакмица је у суботу, у Шиду и околини има доста Делија, па да се мало разради грло  ;D
[Image: 2e1f67k.jpg]
У колико је сати??
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(07-06-2010, 10:20 AM)Виноградар link Wrote:Утакмица је у суботу, у Шиду и околини има доста Делија, па да се мало разради грло  ;D
Ауу није могло боље...  ;D
Могла би Звезда да игра више оваквих малих утакмица...да диже град по град на ноге  Smile (мање градове)
All Conductors Are Bastards
Не знам време утакмице, јавићу чим сазнам.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Почиње у 18.Игра се против Биг Бул Раднички.To је клуб настао фузијом Радничког из Шида и Биг Бул Бачинаца и играће у нашој другој лиги.
Ево информације:
http://www.sportin.biz/Fudbal/Prva_liga_...56252.html
Само не знам где ћемо сви стати ал добро  Smile
Улаз је 200 кинти само да се зна (  Big Grin )
http://www.sportin.biz/Fudbal/Prva_liga_...56252.html
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Сезона је почела једним занимљивим гостовањем у Шиду. Необична трибина(барем пто се тиче стадиона наше прве лиге) на којој смо били , трибина до терена, лимени кров, некако тотално ултра фазон. Навијање спонтано и јако добро, пиро се палио током целог меча, била је парола за Уроша, очекујемо слике  Smile
По мојој процени око 300 људи на нашој трибини...
Навијање одлично,акустична трибина,две нове песме.Остало ЦЗБГ навео.Ако се по јутру дан познаје,бићемо бољи него прошле године.
Све док дан мења ноћ,
све док ноћ мења дан,
и тако вечно у круг ,
уз тебе остаћу ја.
на,на,на,на,на
Звезда,Београд,Србија!

Forum Jump:

Users browsing this thread: