Threads: 61
Лепо пише "надлежнима", не знам шта ти није јасно?!
Ајд овако, док се неко не смилује па те банује, ја ћу брисати твоје постове са подфорума где сам мод...
Threads: 0
Блажића смо увалили Чукаричком а Срећковића послали на позајмицу у Напредак. Што се тренера тиче, провлаче се текстови да ће Кристићу бити понуђен уговор али мислим да треба сачекати званично саопштење клуба.
(08-31-2010, 02:30 PM)NightMare link Wrote:Блажића смо увалили Чукаричком а Срећковића послали на позајмицу у Напредак. Што се тренера тиче, провлаче се текстови да ће Кристићу бити понуђен уговор али мислим да треба сачекати званично саопштење клуба.
Слажем се да треба сачекати званично саопштење, али с обзиром да се та информација појавила и у озбиљним и у неозбиљним листовима, чини ми се да је то то. А то је, по мени, погрешно решење.
Threads: 17
09-01-2010, 12:13 AM
(This post was last modified: 09-01-2010, 11:15 AM by CEBEP.)
Прелазни рок је завршен. Остављам тему откључану још неколико дана ради евентуалног сумирања утисака урађеног или не урађеног овог лета.
ЕДИТ: Ево шта је урађено...
Стигли: Дејан Миловановић, Огњен Короман, Душко Тошић, Марко Вешовић, Владан Бинић, Андрија Калуђеровић, Данијел Михајловић и Ли Ади.
Отишли: Саша Радивојевић, Иван Ранђеловић, Никола Лазетић, Дејан Лекић, Вујадин Савић, Немања Обрић, Бранимир Субашић.
Позајмица: Огњен Врањеш (Шериф Молдавија), Немања Николић (Спартак Суботица), Милош Рељића (БСК Борча), Марко Мугоша (Будућност Подгорица), Ненад Срећковић (Напредак Крушевац).
Threads: 38
Од Милана Вилотића неће бити ништа сигурно до пролећа, али је у његовом случају опоравак у првом плану, а о наставку каријере ћемо Боже здравља да причамо кад се потпуно опорави.
Threads: 2
Прво ми није било јасно како је брат СЕВЕР у позајмљене играче заборавио да дода Блажића,али сам ево сад налетео на ту вест!та је ту је,надам се само да неће улазити пуно у игру!ајде док је још откључана тема да ја сумирам из свог угла ! аџић као глави и одговорни избегао је за длаку одлазак из клуба,а да ли је заслужио да остане показаће се већ за 2,3 месеца,тачније до краја јесење сезоне! Писао сам малопре у теми Фк,па не бих превише да развлачим,све у свему највећи проблем је одбрана и она под хитно мора да се доведе у ред,да се уиграју михајловић и Ли Ади!То је почетак!Од осталих играча мислим да су калуђеровић и Тошић највећа појачања,не само овог прелазног рока,већ неколико сезона уназад !!!Дај Боже да ова екипа,краси постере и да стоји поред шамионских тимова Црвене Звезде!!!!
Пијанац: Део поруке који крши тачку 6. Правилника под-форума ''Терен'' је обрисан! Санкција је ОПОМЕНА!
Сумирање прелазног рока.
Непотребан повратак Коромана, нејасан потез довођењем Бинића, дечко још ни минут нема на званичној утакмици. Опет до изражаја дошло нагомилавање играча!
Добра страна, продат један играч из претходне сезоне. Један напустио клуб у чудним околностима. Не зна се да ли је крив сд или он. Пар играча отишло на позајмицу, да пробају да се докажу да вреде и да су спремни да носе дрес Звезде.
Као резултат добили смо то да нису продати играчи који су чинили окосницу тима.
Остаје још пар нејасних потеза, потом случај Мугоша, Лазовић, па онда остављање Блажића у екипи иако, по мом мишљењу, он има квалитет за просечан друголигашки или неки квалитетнији српсколигашки клуб.
Остајање Аџића има сигурно дубљу позадину, али то није тема прелазног рока, већ за неке друге теме и разговоре.
Искључите ТВ, укључите мозак
09-02-2010, 08:47 AM
(This post was last modified: 09-03-2010, 11:05 PM by NightMare.)
Што се Блажића тиче, извињавам се због дезинформације. Заборавио сам просто да је човек чудо и да не мрда из Звезде ни по коју цену :-\
Threads: 1
Што се мене тиче солидно смо се појачали за ову сезону... Сви су они искусни играчи, доћи ће све на своје место...
Threads: 17
09-04-2010, 04:22 AM
(This post was last modified: 09-04-2010, 04:27 AM by CEBEP.)
То би било то. Калауз...
|