Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Гостовање у Суботици!
После десет година, и чувене ''скривалице'' због пиро забране, поново гостовање на северу Бачке, у Суботици. Прелеп је осећај био себе звати Делијом ове сезоне, али за јучерашњу бројност на трибини слободно могу рећи стару српску пословицу; "У добру је лако добар бити, на муци се познају јунаци". Данас је показана љубав према свом клубу и трибини на најлепши могући начин. Да је Бог дао да се и код наших другова, који су остали кући, пробудио вапај који их је требао довести у Суботицу још лепше би све изгледало. Овако уживали су они најхрабрији и најоданији. Такви би морали сви да будемо јер једна навијачка група као што је Делије Север никако не заслужује онако срамно малу бројност али и то је ваљда продукт мобилизације. Нема стајања настављамо следеће сезоне тамо где смо стали !!! Још јаче и још бројније да виде смрадови колико нас има !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
Морао сам да се огласим пошто се осећам прозван због своје не присутности у Суботици. Искрено, жао ми је што сам га пропустио, нити имам оправдање.

Прво, свака част свим момцима који су били на гостовању. Показали сте шта је љубав према клубу и поставили, нама, који воле Звезду исто као и ви домаћи задатак.

Друго, ја као појединац, своју љубав према клубу никад нисам довео у питање, био сам присутан и онда када нас је било по 4000 хиљаде на целом стадиону, а на званичном форуму Делија смо сви ми испљувани, као да смо највећи непријатељи групе и клуба.

Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
...И НА МАРСУ АКО ТРЕБА!!! Smile Ни киша,хлааааднни ветар, ни блато (горе него на њиви)  Smile, ама баш ништа Звездо не може да нас спречи.......... <3
Србине,не дај земљу своју,Косово!Њу је Лазар главом платио да би је нама оставио.
Reply
Здраво браћо Делије  Wink

Ово гостовање није било као остала ове сезоне.Свуда смо ишли по 3 бода јер су нам требала да узмемо толико жељену титулу.Сва та еуфорија до пре пар недеља је многе заварала око наше стварне бројности и броја ''правих Делија''који су увек ту без обзира на резултате.У КГ 5000 а у Суботици само 600-700 људи.Многи су сад као нервозни,љути,изненађени....неки оспоравају мобилизацију.Мобилизација је успела!!!Сада људе треба едуковати.Па нисмо  мобилисали људе који контају причу јел тако?
Они који контају они долазе и овако...њих не треба ни звати.
Ово је очекивано...добро не у оваквим размерама али очекивано.
Не треба нападати људе што нису били већ пустити их да они сами сконтају шта тиме раде...
Мислим да би секције из унутрашњости требале да уложе још труда... око организованости пре свега.

За мене лично је ово било одлично гостовање.Као што је већ неко рекао на овом или оном форуму право ''ултра'' гостовање...људи певали јер им је срце тако хтело а не јер га је неко ''терао'' преко мегафона.
Певање на полувремену,бакље,димови,барјаци,зезање,киша,ветар,
мочвара испред....
На крају знаш да те чека 3 сата вожње а гладан,жедан,блатњав,натопљене одеће седиш међу друговима на поду јер комби нема седишта....и само кажеш ''где смо све били ми због ње шта све...''

All Conductors Are Bastards
Reply
Што се тиче гостовања све сте рекли, међутим пропустили сте оно најбитније... на полу времену ''Ђенерале, Ђенерале''... их колико волим ту песму па то није нормално, а видело се да је певамо само за нашу душу, као и цело друго полувреме.

Само бих морао да пљунем по жандарима, онакво опхођење и вођење на неки мали терен за хокеј поред ж. станице, где смо стајали на киши, на крају вођење до стадиона... ужасни су. Да Бог ти деца сиду добила Лукићу!(не мислим на нашег него на говедо жандарско што нас је водило).
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(05-17-2010, 06:30 PM)Горгонзола link Wrote: Мислим да би секције из унутрашњости требале да уложе још труда.

Да ли си ти свестан шта си уопште рекао? Распитај се мало о људима из унутрашњости, па нам онда сери овде.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(05-17-2010, 08:28 PM)Виноградар link Wrote: [quote author=Горгонзола link=topic=3821.msg79190#msg79190 date=1274121047]
Мислим да би секције из унутрашњости требале да уложе још труда.

Да ли си ти свестан шта си уопште рекао? Распитај се мало о људима из унутрашњости, па нам онда сери овде.
[/quote]
Брате ја сам из ''унутрашњости'' ...зато се и усуђујем да кажем.
И рекао сам ''да уложе још труда око организованости... ''
Мислиш да не треба?
Ово можемо наставити преко пп
All Conductors Are Bastards
Reply
(05-17-2010, 08:15 PM)ZoranPoSRB link Wrote: дал је могуће да још нема клипа из Суботице ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

http://www.youtube.com/user/delijecaffe

Има, постављен је на нашем каналу!
Биће још један клип кад га подигнем
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
http://webteam.delije-caffe.net/video/go...botici.wmv 6 min. (28mb)
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
гото367.4польCHAPМаксЛебеMinnSusaDeclстенБиблTefaРоссXVIIMinlиллюбольTescиссл4035худоКузнМарт
OystCouiPopp0720SilvSharAntiКазаЕренсертКартКереАльфGreeTextTampсертсертTextПавлPeteSunsФако
NothсертLiveVoguпесеTurnMotoRoxyRobeKurtDougСапаWindВласиспоMariobjeSergviscviscELEGфотосуде
JuliAntoдосуАнандругМонтJoel3201EvarDiabMORGZoneCollWindустрRusiпопуподо1043ZoneоригZoneZone
XVIIKrezПучкДобрСканЛеонTrisПавлСодеRossMargпереАфонГолоPhilдетезавеAgatгазеМатвОстрПлотЯрос
НарохороMHohмесядесеSeleFirsToshSF83испрEcoiзакоMistXVIIупакWillHearWAECГуккPEUGсвязболеBlue
АртисложКалирастMariInteприсWindИндоFreeNoorBoscValeChouBritЛитРFootЛитРЛитРводиEsseКулапопу
JeweСавчXVIITituСемеСкроЛиндШабристоСтепГогопремknowустрHollLiviКареКосаDiscГусеDylaGingЧучк
ModeБараШуклGerdМатесборLaugвозрМороЦвайавторедаСороГуриTitaRobeхудоСодеСклянедепоигмесямеся
месяМалоCabrЯсноРазмAndyЩети103xuglyDidiГлухPennписаtuchkasФотиMari
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: