Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Гостовање у Суботици!
Титула је изгубљена, али једна од најбољих сезона навијачке групе Делије Север мора да се заврши како и доликује, масовним одласком у Суботицу... Ово је последња утакмица у сезони, последње гостовање, на север Бачке се одавно није ишло...

Утакмица је у недељу 16.05. у 17 часова! Нема разлога да нас не буде у великом броју, свако ко воли Звезду и ко жели добро нашој трибини, мора да зна да наша љубав не значи само пружање подршке када побеђујемо и освајамо трофеје... И када не иде, хиљаде и хиљаде Делија и Звездаша морају да помогну да се вратимо на стазе славе и у победнички низ! Уосталом, ова сезона од које нико није очекивао Бог зна шта, је то и показала, били смо ту и када се нико није надао добром, а и када смо били први на табели... Разлог више да преплавимо Суботицу!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Надајмо се да досадашња дешавања неће утицати на долазак. ИНВАЗИЈА !

[Image: sviusuboticu.jpg]
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Quote:Данас је почела продаја улазница за последње 30. коло Јелен Супер лиге у коме домаћин Спартак Златибор вода дочекује екипу Црвене Звезде из Београда. Улазнице се могу купити на благајни на главном улазу у Градски страдион од 10-17х и у канцеларијама клуба које се налазе у згради "Јадран" од 10-16х. Поред ових места улазнице се могу купити и код колпортера Нортх Преса код Трамваја, на Тргу код Народног позоришта, на пијаци Зеленац на Прозивци, на млечној пијаци као и на главном улазу у суботички Бувљак.

Цене улазница су: запад - 350,00 динара;  Исток - 300,00 динара;  север-југ  - 250,00 динара.

Утакмица се игра у недељу 16.05 са почетком од 17х., у том термину се играју и све преостале утакмице 30. кола.

http://www.fkspartakzlatiborvoda.com/nov...ljnije/29/
Reply
И када не иствариш наше снове не могу да те неволим.Крај једне лепе сезоне,добро гостовање,обележило певање током целог полувремена,током паузе,ја немам школе нити драге своје.Мноштво малих барјака,пар великих,димњаци,по која бакља.2 пароле на огради,2 дигнуте на трибини,солидан број људи,навијање добро,све у свему,онако једна опуштена утакмица за крај ЈЕДНЕ УСПЕШНЕ СЕЗОНЕ !!!
Е,да,довикивање са маринцима - "правда за" - " Уроша".Зец пар пута претрчава терен.После утакмице играчи долазе до нас на начин ко да им то представља проблем,само вилотић баца дрес,али га убрзо добија назад,и сви брзо одлазе у свлачионице.
Reply
Дечко пре мене је углавном све навео,ја бих додао да ће ова Суботица многима остати у лепом сећању.
Пароле на огради су биле ТЕК САД НЕ ОДУСТАЈЕМО и ЗВЕЗДАШИ МОБИЛИЗАЦИЈА,као најава за следећу сезону где мора да нас буде још више.
МИ СМО ЗВЕЗДИНИ ТО НАМ ЈЕ У КРВИ,МИ СМО НАЈБОЉИ И КАД НИСМО ПРВИ.
Reply
Стварно да похвалим све барјактаре,а било их  је много што са већим што са мањим барјацима.Начи готово сваки барјак,онако натопљен водом,се вијорио 200 минута,200 кажем јер се током целог полувремена сваки барјак вртео.Ето,још један доказ колко је данас озбиљна екипа била на трибини.Данас су били стварно само они прави,којима је звезда у срцу,ни километража,ни киша није била препрека.Стварно једна велика похвала за наше могу слободно да кажем ОДЛИЧНО ИЗДАЊЕ. А сад мртва пауза скоро 2 месеца.
Reply
(05-16-2010, 09:52 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: вијорио 200 минута,200 кажем јер се током целог полувремена сваки барјак вртео.
Ипак 100-тињак минута  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Да,да,ја се забројао,ваљда од оног времена.ео и слике.Одлично гостовање.  http://www.oaza.rs/sport/delije/index.ph...d=1&id=660
Reply
Одлично издање последње епизоде ЈСЛ у Суботици
http://www.oaza.rs/sport/delije/index.ph...5&idv=2439
С'обзиром на то колико нас је било све похвале посебно барјактарима који су имали тежак задатак !!!
НЕЋЕМО СТАТИ !!! :-[
Reply
Са једне стране било је одлично на утакмици, бити међу само оним људима којима је истински стало до клуба, и који су дошли срцем и спремни су да дођу и бодре клуб без обзира на временске услове који су на овој утакмици до сада чини ми се били најгори, и који су дошли ту без обзира да ли се игра за 1,2,5,6 мјесто, већ због клуба и осјећања да су делије.
Са друге стране доведена је мобилизација у питање као што се и види по коментарима на главном форуму. Поставља се питање зашто нам је бројка била тако мала у односу на остале утакмице, где су сада они људи са купа,дербија...
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)