Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Рукомет-дерби
Један сам од оних који није успео да уђе у халу, али разлог није неискуство, већ рекао бих катастрофална организација РК. Био сам разочаран што нисам ушао у халу, јер сам дошао из НС, изгубио сам цео дан, да бих на крају гледао оно "мучење" и натезање с пандурима.
Не, нема тог закона, који може да ме од тебе отера! Ми за ЗВЕЗДУ живимо, ЗВЕЗДИ певамо, и ЗВЕЗДИ се дивимо!!!
(02-13-2010, 01:22 PM)ЦЗБГ link Wrote: Сад се уводе књижице у којима ће се уписивати свака утакмица на којој си био и на улазу ће стајати контрола и решиће се тај проблем. Зашто мрачите тему?!?
Везано за улажење и неулажење на јучерашњу утакмицу. Сто пута се говорило да се на утакмицу долази раније да би могло нормално да се уђе. Некад и то није довољно због разноразних околности, па мораш да се сналазиш. Свако ко има мало више навијачког искуства је ушао синоћ,а ови који нису, то им је добра школа за следећи пут. Сваком од нас се десило да не уђемо на неку утакмицу, па смо извукли поуке из тога... И поред тога што ми је стварно жао тих људи што су остали напољу мени је заиста драго што се толико Делија синоћ појавило у и испред Шумица.

Друже мој, ја сам се у петак појавио испред СЦ "Шумице" буквално међу првима. Било је свега 30, 40 људи када смо ортак и ја дошли. Мислим да је није било ни 17 часова. И на крају нисам успео да уђем у халу. Није у питању неискуство у оваквим ситуацијама, већ к'о што ти кажеш разноразне околности (типа организација на нивоу нуле као главни разлог и још неки, али небитно сада). Мени је било јако криво само из разлога што смо се ортак и ја исцимали из Новог Сада да би смо дошли на утакмицу, и изгубили смо буквално цео дан. Није ми било битно ни што сам потрошио паре, ни што сам цео дан провео у мокрим патикама, ни било шта друго.
Не, нема тог закона, који може да ме од тебе отера! Ми за ЗВЕЗДУ живимо, ЗВЕЗДИ певамо, и ЗВЕЗДИ се дивимо!!!
(02-16-2010, 12:37 AM)Vlada Ruma link Wrote: И на крају нисам успео да уђем у халу. Није у питању неискуство у оваквим ситуацијама, већ к'о што ти кажеш разноразне околности (типа организација на нивоу нуле као главни разлог и још неки, али небитно сада).
Најбоље да није пресудно искуство у оваквим ситуацијама...а баш ме занима чија је то организација била на нивоу нуле???Да није можда наша?
Владо, ево рећи ћу ти како сам ја ушао, а дошао сам у 17:40. Пошто сам видео шта се дешава на нашем улазу, лепо сам прешао на онај други, дао 200 кинти за карту и ушао за 2 минута, а ти од 5 сати могао си три пута да се искомбинујеш да уђеш. Следећи пут само мало сналажења, јер ја бих стварно попиздео да нисам ушао, а исцимао сам се поприлично да дођем до хале. Не можеш ти да очекујеш од клуба да те сачека са картом, да ти да сендвич и да те хостесе уводе у халу. Нико па ни ми сами (а камоли људи из клуба) нису очекивали онакву гужву за овај дерби.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(02-16-2010, 09:58 AM)ЦЗБГ link Wrote: Владо, ево рећи ћу ти како сам ја ушао, а дошао сам у 17:40. Пошто сам видео шта се дешава на нашем улазу, лепо сам прешао на онај други, дао 200 кинти за карту и ушао за 2 минута, а ти од 5 сати могао си три пута да се искомбинујеш да уђеш. Следећи пут само мало сналажења, јер ја бих стварно попиздео да нисам ушао, а исцимао сам се поприлично да дођем до хале. Не можеш ти да очекујеш од клуба да те сачека са картом, да ти да сендвич и да те хостесе уводе у халу. Нико па ни ми сами (а камоли људи из клуба) нису очекивали онакву гужву за овај дерби.

Баш сам о то и хтео да урадим кад сам видео какав је хаос на нашем улазу, али је било приче да неће моћи да се доће до копа, уколико се уђе да онај други улаз, да ће полиција опколити тај део трибина где су Делије. Међутим, кад сам коначно крен'о на тај улаз, кад сам видео да немам шансе да уђем кроз ону гужву, феноменални организатори су га затворили и нису дали да се више улази, а било је мислим 17:45, 17:50. Није их занимало ни то што имаш карту, ништа. Мислим, свака им част.
(02-16-2010, 09:52 AM)Ujka Vanja link Wrote: [quote author=Vlada Ruma link=topic=3756.msg75750#msg75750 date=1266280661]
И на крају нисам успео да уђем у халу. Није у питању неискуство у оваквим ситуацијама, већ к'о што ти кажеш разноразне околности (типа организација на нивоу нуле као главни разлог и још неки, али небитно сада).
Најбоље да није пресудно искуство у оваквим ситуацијама...а баш ме занима чија је то организација била на нивоу нуле???Да није можда наша?
[/quote]

Е, о тој организацији ти причам, Вања. У сваком случају, сад сам видео каква је ситуација кад се игра рукомет, тако да ћу убудуће знати како да поступим.
(02-16-2010, 07:45 PM)Vlada Ruma link Wrote: Баш сам о то и хтео да урадим кад сам видео какав је хаос на нашем улазу, али је било приче да неће моћи да се доће до копа, уколико се уђе да онај други улаз, да ће полиција опколити тај део трибина где су Делије. Међутим, кад сам коначно крен'о на тај улаз, кад сам видео да немам шансе да уђем кроз ону гужву, феноменални организатори су га затворили и нису дали да се више улази, а било је мислим 17:45, 17:50. Није их занимало ни то што имаш карту, ништа. Мислим, свака им част.
У сваком случају, сад сам видео каква је ситуација кад се игра рукомет, тако да ћу убудуће знати како да поступим.
Владо све су то ствари које се уче временом, искуством, редовношћу. Можда си за почетак требао да идеш са неким које то већ прошао. Сваком од нас се дешавало да не уђемо на неку утакмицу па ником није пало напамет да одустане због тога. У сваком случају најважније је да из овог научиш "лекцију" па да ти се следећи пут не понови исто  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Јел може неко да ми каже нешто више о данашњој утакмици са војводином, тек сам сад чуо за ту утакмицу па ме интересује у колико сати почиње, хоће ли бити навијања...(можда није за ову тему али ипак да питам)
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
(02-19-2010, 04:13 PM)Ћиме link Wrote: Јел може неко да ми каже нешто више о данашњој утакмици са војводином, тек сам сад чуо за ту утакмицу па ме интересује у колико сати почиње, хоће ли бити навијања...(можда није за ову тему али ипак да питам)

Почело је у 20h, наши рукометaши нису имали подршку. Фирмаша је било око 300.

http://www.mondo.rs/s161319/Butuliju_pov..._udar.html
http://www.sportske.net/vest/rukomet/voj...15587.html

Јел то сланина лечи комплексе?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)