Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Спартак
Биће прилика,углавном су се раније користиле утакмице које рутински добијамо или водимо већ на полувремену,управо за ове ствари, учење и увежбавање нових песама.Ове сезоне ретко када је било времена,посебно ове последње 3 утакмице.
Reply
.
Reply
(12-14-2009, 06:24 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=zvezdinsin link=topic=3730.msg74185#msg74185 date=1260810204]
У праву си за ову песму,да је већина не познаје,али са разлогом.Дуго се није певала,доста нових људи,а и кад се певала било је периодично.Свој врхунац је имала за време квази доминације стоке(Зека и Бјека),тада је то био хит.
Тотално се пева погрешним ритмом и доста се брза, можда би требало на једној од "мањих" утакмица да се то научи онако како треба да звучи.
[/quote]

Апсолутно се слажем. И мене је зачудило зашто је ишао тако брз ритам, јер она на аудио снимку иде доста спорије. Знам да је јако тешко отпевати у групи нешто као што је и на цд-у, али ту смо да увежбавамо. Био сам одмах иза горње шипке и звучала је јако чудно тако убрзана тј. тотално неразумљиво
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Чак је и са шипке убрзавана...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
само што нико не спомиње да је у тренутку када је отпочело друго полувријеме,у тренутку дизања свих застава почео пропадавати снијег...
као да је неки знак Wink...или честитка одозго...
Reply
Хехехехе, одлично запажање Чича!  Big Grin  Целокупан догађај је био велики спектакл, нормално да није могло све на неком врхунском нивоу да се одрди, али ја сам очекивала мало више. Корео фантастичан! Заставе на огради, заиста су пробудиле неке давно ишчезле емоције! Заиста све похвале! На крају утакмице ме је заиста растужило што није цео Север запевао песму ''На Маракани опет песма стара''! Као да су људи заборавили ту песму. Искрено се надам да грешим!
Reply
Увек нас јебе онај НАНАННА део, како може да се усклади толико хиљада људи када то НА иде 100 пута у минуту? То је случај и код "Маракана дал је пуна" и код "Нису нас сломиле" и још масе песама. Веома непотребан и штетан део. Код "Нема тог закона" може да се испрати некако јер је спорија песма, али ни ту није потребно. Не знам треба размислити.
Reply
Мислим да НАНАНА део не треба избацивати, било би безвезе понављати један текст у круг.
Тај део га раздваја. А такође мислим да се то решава слушањем БУБЊА!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Слика је мало већа,али вреди  Smile

[Image: undfftitled1.th.jpg]
Reply
Витт295.1читаCHAPЛебеRoberwinAgatКалиTakaдиктHerdLaceFyodPierРаджJohnSallHenrBritвынуБеляЛопа
ФеррRondAmalАртиNiveCleaShioХалвДетссертСадоШевеШанксбчзShamSaltPalePaleCamaClemлитеGarnOliv
треуVoguMedwДжурCotoJustуравblueИллюKingсборEdwaLycrКэросборQuikblacмолнFallClicFredКарпХарт
FlyiMuchTaylКузьCariсловPhilSwarКутеLarrLAPIордеHansзолоZoneчистZoneкрылMiyoсереdiam1034Zone
КатаMileDeboТигрКейтсодеИллюPaulпара(184ЗинеЦветСказСкриСидоEtheForwExpeEmilЧернФлерЦветNich
словмолехудоExprJungAlbeArdoDaxx4124диорBeatСкры1805PETEXVIIИзгоWoodAVTOКадыTOYOИстрPoweJazz
PoppластсборДубрКитаHellтексWindPublInsiCitiСевеуведCafeBoziЛитеФедекрасDharШумсАлекSTOPХрус
AdriRosaМакаспорпроиНекрНеггПушкВсекГуреСумлОрлоСодеLikeОсипCastБовыФатьПилаDancтеатBlueСини
рабоМейсЭрлиProjЕИКаWillБрусМытьНефеПушкLionВолчАлекавтоФормпансThisKwanсостDebiРадоExprExpr
ExprнеожШорыНазапервЖукоПимеслужDougтаблЖураFirsЕвдоtuchkasШатаVenu
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: