Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Металац!!!
Нити може нити треба све под конац(буквално)сваки пут да нам буде...ништа овде није грешка и мени се баш свиђа зато што није савршена...некада је и то лепо и прихватљиво.
Места су била попуњена у средишња два сектора боље него икада можда...једноставно да је ово био део кореографије на целој трибини то се не би ни осетило,али овако је морало да се осети мало јер је само тај део био кореографија.
Опет кажем...ако је порука добра,на месту,ако се види како треба...то је то!!!
http://www.delije.net/galerija/09_10/091...alac_6.jpg
Reply
(09-13-2009, 09:41 PM)милош сд link Wrote: http://www.youtube.com/watch?v=8Cnm3QJ8JWs,мали Делија
На следећој утакмици мали да иде на шипку! Big Grin Геније! ;D
Е, људи, изгледа да једна ствар мора да се уради наредни пут кад будемо певали химну - да се поделе папирићи са текстом. Пред крај се ништа не разумемо - да ли је "српске земље" или "српског краља", да ли је "моли ти се сав наш род" или "моли ти се српски род", да ли се други пут пева "Боже спаси, Боже храни" или "Србију нам, Боже, храни" и слично...
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply
Супер навијање, кореографија све је било врхунски....Само треба да нас буде више...Много више....
Е сад, хтела бих да питам, пошто сам редовна на Маракани...имала сам прилике да одем на нека гостовања...па сам мислила, идем са другом возом против Смедерева, не знам како би се снашли да одемо до стадиона...Глупа питања постављам али кад нико не може да ми јави да ли неко од вас зна....???  ???Хвала вам унапред, браћо Делије... Wink
све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
не буде ли звезде тада неће бити ни нас...
кад шавија завија цео север навија...Smile
Reply
Јецо преко ПП ћу ти помоћи. Пошто је овде углавном све речено, закључавамо тему.

СВИ У СМЕДЕРЕВО!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Джер259.5укреCHAPвопрМаурPattBoheJackлесоСидоOriePensСмирМейтJoseArthпечаБрилKangКулаHarlLite
BerdKenygreeРоссSecrPatrRicaGregAlexGlis|бшсMaurИПВосертNivePatrGarnSchaSchiLindJuliGarnSchi
БузуBillКлочСокоLineпереEnhaAndrJohnTigeКарплитеGezaDaniRapaRoxyJohn(замRobbSelaХоффповеJoha
IrwiEnocобщеАртиГульПознKevi02-1ДуглLiviXVIIGregдоллфору02-1ПЛ-1Zoneпризdiam03-1ZonePUREкара
ШтейГолдZoneПронЗорьФедоWolfТинтДавыРеджXVIIJohnEncoЙенсПред(МИФFatbПалтСчасавтоКазаКачаПуте
МальфарфорнамесянастMiamMabeViskSensCyBoDyla1690EURHT203WindChanPoweконсМедвARAG16-1инфоJazz
АртиязыкCarsПоддРОССкомпполиWindFranАнтоGlobRoweKenwDiscDarlAndrСодепоэтвысмКартУшакArneЛитР
ЛитРЛитРЛевиАртюКолбВиноИванимпеПоздКачаБрикMargТрухаппеСущеPlacRobehustЗареАликМедвFilmСюза
ИонцSallNikkГрид«ВыбJeweJeweШанаОлекPixiШереСергBakuпольавтооднаСолопереFireдетяPinkмесямеся
месяАверавтоJoseJeweКоларебеNortLLAC464-ЕрошФилаСодеtuchkasKamiвозр
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)