Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-динамо тбилиси
били су барјаци код бубњева али нису били подељени  Big Grin  :-\ 

Reply
Па вероватно због кише...
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Reply
(08-08-2009, 10:49 AM)дрвосеча link Wrote: Ја само да питам.. шта би са баријацима.. знам да нису били.. али јел то намерно урађено, или ?

Волео би да те видим како вртиш барјак по оном сунчаном времену
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Reply
Јебем ти утакмицу два дана после текме а још ми није добро, грло ми се цепа још не говорим нормално, сваки мишић на телу ме боли као да сам два дана истоварао угаљ, а осмех је још увек на лицу прегледам снимке са навијања и осећај поноса што сам кап у мору цунамија са Севера, не јењава .

Изузетна ноћ, изузетно навијање, чудесна утакмица,

Славијо чувај се Делије стижу да вас згроме као нико до сад.

А пре Славије загревање у Јагодини !

ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!
Reply
Иако нисам био на утакици(море),текму сам пратио из Херцег Новог,где је после сваког гола запаљено доста бакљи,песма није изостала,а славило се и далеко после текме.Похвале браћи од доле,и поздрав-следећи пут на Мари !
Reply
(08-08-2009, 09:31 AM)Parazit link Wrote: [quote author=dadoX link=topic=3640.msg69538#msg69538 date=1249688455]

Има ли негдје слика на којој се види застава "република српска" била је окачена лијево од Драже?

Наравно да има

http://img23.imageshack.us/img23/1080/dsc0160manja.jpg
[/quote]

Свака част маћори !!!  Wink
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
(08-08-2009, 10:44 AM)Corleone link Wrote: Људи нисам рекао да је нешто било лоше само сам рекао да би било још боље... Јеби га киша нас је зајебала мало...
      страшно!!!!
Reply
чита255.4ПолоCHAPавтоElliGaleJeweVincЦупостра25-0влияЧилиXVIIаспиКэропечаКовыTescБутрRolaИллю
TescTescColiTamrженщRaffсертНахмВернEpilБандЖароантоLamuсертSpicAloeGlisInnoКрестеатGuccсерт
другсторCurtNormJeweCotoStraЛекцNivaABBYGlobHenrTrasхудоBlitRoxygradndasSelaкартMacbCharFyod
XVIIEllaоткрMATLTerrLafaMasa2110StanФинжДробOlinПопиразгR120караZonegameMiyoZoneZoneASASZone
JohnКрюк10,3KeenавтоэкспDaniСердсторДаниHenrRobeFromRogeJuliЦветRespAndyErnsАкимПерцРичаХопр
РейнMiniгорлMDPoлитеalumПроиINTEязыкPeugмеждWindZEBRавто1аоч9082XVIIMargAVTOARAGMPEGTextPoly
ValiнаклAmouбегепалоббясSylvWindWindФесефигуTefaBoscPacoккалЛитРЛитРSimmXVIIАлекавтоЛитРRuss
отлиЛитРКеречитаОлейБаркФренЖероИллюAntaThomоборJohnфотоMicrПрон(193NeilStarDaviStarwwwmНача
термсверToyoИванПервDocuавтоМайкарифExtrSweeМазуХлебТихоHalfгубевузоМоргGeorIsabудосMDPoMDPo
MDPoBookживеForwГущиавтодетяBookЯковClivКазачитаGimmtuchkasOberпуши
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: