Threads: 0
све је било врхунскои одрађено... поносан сам што сам делија... и што сам део најјаче навијачке групе на балкану.. а и шире... само ми смета сто ликови дођу на север на то првенствено мислим стану са стране код истока и запада и седе... па брате имаш другу трибину па иди седи...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Threads: 1
(05-26-2009, 10:27 PM)ORTHODOX.NS link Wrote: само ми смета сто ликови дођу на север на то првенствено мислим стану са стране код истока и запада и седе... па брате имаш другу трибину па иди седи...
Тачно.Против Рада било је опет људи који су седели на северу код истока и запада.Ајде разумем неке који баш немају пара,па морају да оду тамо где је најјефтиније...Али била је карта бесплатна за све трибине,и опет су седели на северу не разумем ?
(05-27-2009, 08:26 AM)Neca link Wrote: [quote author=ORTHODOX.NS link=topic=3600.msg68031#msg68031 date=1243376853]
само ми смета сто ликови дођу на север на то првенствено мислим стану са стране код истока и запада и седе... па брате имаш другу трибину па иди седи...
Тачно.Против Рада било је опет људи који су седели на северу код истока и запада.Ајде разумем неке који баш немају пара,па морају да оду тамо где је најјефтиније...Али била је карта бесплатна за све трибине,и опет су седели на северу не разумем ?
[/quote]Ти ликови су већ 20,30 година на северу и нећеш ваљда од њих да очекујеш да су у копу.Међу њима су и бивше вође и морамо да имамо поштовање према њима.
@ MACAK ... Није реч о тим људима,који су били одвојени код запада,нико њих не спомиње...Било је ту много других коју су на северу понекад,а не 20,30 год.па су седели...
Хоће бити неки снимак,а да није у високој резолуцији,да може да се скине?
Threads: 10
(05-28-2009, 10:29 PM)NesaBgd link Wrote: Хоће бити неки снимак,а да није у високој резолуцији,да може да се скине?
Ово су ти видео клипови са ју тјуба.
Хвала Бошке,за те знам,него сам мислио на оне стандардне са овог сајта,што могу директно да се скину.