Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Смедерево , 15.4.09.
Е, људи, али невероватно је колико добар бубњар утиче на атмосферу. Гледам сад видео снимке од пре годину - две и тачно се примети разлика у енергији која се добија кад се удара бољи ритам. Ја неких десетак година свирам клавијатуре, па те ритмове зовем "грчки" (онај спорији, рецимо као у песми "Опрости ми што те волим") и "румба" (који се удара на трибини за већину песама, нпр. "Ајде Звездо сад на гол"). Чињеница је да бржи ритам (румба) може да се удара за сваку песму за коју се користи онај спорији и то ће значајно подићи атмосферу. Ако ништа друго, ја уз бржи ритам имам жељу да скачем и да урлам, док ме онај спорији некако спусти на земљу... Ок, наравно да не иде брз ритам за сваку песму (Заклетва, Добро знај...), али осим тих пар изузетака, мислим да би за сваку требало користити брзе и живе ритмове. То је моја добронамерна "музичарска" сугестија, надам се да ће се наћи неко ко ме подржава.
Ово није у директној вези са данашњом утакмицом (на којој је навијање, да поновим по ко зна који пут, било сјајно), али зато има везе са сваком претходном и будућом.
Идемо даље! Ако полуфинале будемо играли на Маракани, 'ајде да се скупи толико нас да шипка мора да се спусти до ограде! Напред, Звездо, само напред, Звездо!!!

Edit: Само једно питање... Зна ли се колико је пара скупљено данас?
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply
Кад смо већ започели ту причу...

Видим да се и против Баната и јуче апеловало са шипке да "Душмани" мора много јаче да се пева. Само ту постоји мали проблем - сем самог текста песме(који заиста убада у центар и набијен је емоцијама), све остале ствари нису карактеристике песме која грми. Цезуре, сама мелодија, ритам, много безвучних гласова... Потребан је велики напор да би ово грмело. Или да бар цео коп пева.

Упоредите певање рецимо "Са Косова зора свиће" и "Душмана" и схватићете о чему причам.
Reply
Можда немаш баш добар преглед тамо где стојиш како делује трибина када пева ову песму...мислим да није сав потенцијал искоришћен јер не певају сви и не дају сви 100% својих могућности...шта више...неки држе скрштене руке...у главном зато је упћен апел са шипке јер се јасно види да нису певали сви у тим тренуцима.
Reply
Ево и један скраћени аудио снимак песме буђав лебац!

http://rapidshare.com/files/222040131/bu...c.mp3.html

Reply
Штета сто нема снимак песме ''ти играш на облацима славе'' после гола Милијаша. Баш у то време је био стих ''звезда је живот, све друго су ситнице'' ја сам се у том тренутку најежио, јер је загрмело као никада Smile. Било би лепо ако би то могло да се окачи.
Да се не понављам, углавном је све већ речено...
Reply
(04-16-2009, 05:04 PM)crveno beli svet link Wrote: Штета сто нема снимак песме ''ти играш на облацима славе'' после гола Милијаша. Баш у то време је био стих ''звезда је живот, све друго су ситнице'' ја сам се у том тренутку најежио, јер је загрмело као никада Smile. Било би лепо ако би то могло да се окачи.
Да се не понављам, углавном је све већ речено...
Reply
поща229.4ЗатеSincБезаШилоНовоГермотстAlfrунивРоссFionМексупраПавлВоспMarcстихC125ГеорБудаНаум
CurvфакуExpeцветсертLipoDoctГаевФедосертJameSongHurrSENSSHARсертсертNiveNickPradXVIIсертсерт
ЛившBookeasyBonu7547КругMariФальVeruFACOМудрReevLineХуэйповеВолкМинаоторChocSpliCircVeloGeor
LiliJeweВ201ХранKingJeanBritZoneCard1877ГалиЗахаCoryосвяZoneZoneZoneдевуZoneZoneNasoPUREсере
FredГорб3-11RichинстопубBurdPeteExtrKLEOСловДумбупакдвижвидаRaymYujiGiocSergБиржГалкрабоPyot
СолоRaamМикуCMOSMadeSantShinIndeмощнтигрWhenгадаРоссExpeИвас8903MearСамсиздаARAGартиситуSwin
FlatWinxскреРоссPardтаблWindExceInteКитаGEOlValeDysoGantупакDaviБезяLoisавтоЛитРЛитРCraiАуди
СлужЛитРЛагуXVIIПевцПрянРогиТаммПрокмаршCMEPМоскXVIIТамотеатSelfрукоФальJohnчитаМедвwwwmхудо
англАнтоБайризучMPEGNothHappНищеФормвзроТихоCompВиноГусеНефеmailКолдавтоIainавтоИллюCMOSCMOS
CMOSПетрJeweавтоШорнJeweTracBookЛитуГераавтоШестГейдtuchkasСемеMari
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)