Threads: 0
I saxon ovo ti je jedan od retkih navijackih postova, poslednji ti je bio u fazonu rekla kazala prosle godine u vezi naseg gostovanja u zapresicu.. To sasvim dovoljno da se dobije ideja kakav navijac se nalazi iza tastature, idealan za zapadnu ili istocnu tribinu, los primer za Sever!
Toliko tome..
vezda je zivot, sve droge su sitnica!
Threads: 2
Sto se tice baklji mislim da nece biti nikakve kazne jer nisu ubacene na teren ali jebi ga malo sam se usro kada sam ih video jer ne mogu ni dan danas da prezalim idiota koji je mobilnim gadjao ustasu pa zbog toga nismo ni prezimili u evropi....
Inace i ako su Irci go qrac ocekujem makar 20000 na Mari i barem pun sever....Verovatno ce ovi Irski amateri biti prvi i zadnji put u zivotu u prilici da tako nesto dozive...
Threads: 5
Quote:Inace i ako su Irci go qrac ocekujem makar 20000 na Mari i barem pun sever....Verovatno ce ovi Irski amateri biti prvi i zadnji put u zivotu u prilici da tako nesto dozive...
Ja se nadam da nece biti pun Sever jer ce onda biti puno derbi Delija i ovih evropskih Delija. Bilo bi solidno kada bi organizovali dobro navijanje nas koji smo stalno tamo. Ostali mogu slobodno na zapad i istok, a ako nemaju pare onda neka idu na jug, isto se vidi kao i sa severa.
Threads: 8
Oni debili i dalje seru po njihovim forumima, cak su stavili i nasu sliku iz paba.
Inace bila su 2 pretresa prilikom ulaska zbog pisanja idiota...
Threads: 1
Ne vredi ti da se nerviras oni ce biti jos 100god na njihovom forumu neke ljude je nemoguce opametiti. Da imaju i malo mozga u glavi znali bi da ne treba da idu na njihov forum ali ocigledno da nemaju ni grama. Samo su bezveze iscimali one momke koji su bili tamo zbog njihovog internet huliganstva, Bilo bi dobro da se ovde zavrsi ali opet cim bude neka utakmica opet ce na raznim forumima da kenjaju gluposti i tako u nedogled
Threads: 0
Threads: 22
Quote:Oni debili i dalje seru po njihovim forumima, cak su stavili i nasu sliku iz paba.
Inace bila su 2 pretresa prilikom ulaska zbog pisanja idiota...
Trebalo bi,ako je ikako moguce,spreciti slicne situacije na forumu naseg sledeceg rivala...Barem se nekako ograditi od nebuloznih komentara i izjava koje ce debili pisati tamo.
Threads: 19
Ima li jos kakvih slika (nasih) iz Irske, ili samo ova jedna?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]