Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basket: partizan - Crvena Zvezda
Covece,stoka je dospela na naslovnu!Takvi likovi su srecni zbog toga.Nadam se samo da ce Blic i slicni nastaviti da se bore protiv "ovoga".
Evo ako neko hoce da ima rezime represije milicije nad Delijama,a nema volje sam da napravi.Tu se nalazi mix slika i klipova sa basketa,zenita,torpeda,vrsca...uz pesmu Vrsac.
http://rapidshare.de/files/23591071/ACAB.wmv.html
Izvinjavam se sto opet postujem,ali nema edit.
Mix je tezak 10 mb
Па то је оно што сам поменуо у неком од претходних постова... 5-ог октобра је морало да падне и по неко вешање за пример... Ма шта неко, сви одговорни на Теразијама да висе... А сви лопови од тада па до данас у затвор... Е то је решење за ову земљу, а онда неки нови људи, непознати, школовани, без мрља и досијеа у којима пише да су обијали трафике... Грех из младости је туча, пијанство на екскурзији, журци а не обијање трафике... Не није то утопија то је реалност иначе остајемо у муљу закочени за сва времена, а албанија већ пред вратима ЕУ... То није политика, то је живот! А и Звезда је живот, бар нама, за остале ме заболе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
A da privodimo pricu kraju?
Dobra ideja da se privede kraju posto je i ovako dosta otislo od topica.
Prije nego sto se zatvori tema, da i ja napisem nesto...Slucajno sam snimio citav mec na videu, jer sam bio u Gelzenkirchenu :cigla, tako da sam sve ovo vidio tek u subotu ujutro. Kasnije sam to pokazao kolegama iz kluba, koji su Austrijanci i uz moja objasnjenja su se sokirali...Ovo nije zajebancija, ali jedan me pitao: "Zar je Srbija jos uvijek u diktatorska drzava?"
Nazalost to puno govori o desavanjima u Pioniru...Najzalivije mi je da Srbi tuku bezpomocne Srbe i to onako zlocinacki!!!
Quote:...Slucajno sam snimio citav mec na videu...
Најзад неко да има цео снимак. Надам се да имаш и онај део где се види реакција гробара и прозивање гробарске управе и њихових играча, након што је наш део трибине испражњен?
[Image: pobednik.jpg]
Evo josh samo jedan dokaz mozga zhandara...

6. 6. 2006.

Policija Sekretarijata unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici lišila je slobode i privela istražnom sudiji Okružnog suda, Milanka G. (1982) pripadnika Žandarmerije zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistva.

Osumnjičeni je 29. maja 2006. godine, u popodnevnim satima, na području MZ Ležimir, opština Sremska Mitrovica, a na prostoru Nacionalnog parka "Fruška gora", nakon kraće svađe, iz vatrenog oružja lišio života svoju bivšu suprugu Draganu G. (1978) iz Sremske Mitrovice.

Po izvršenom ubistvu Milanko G. je polio benzinom i zapalio njeno putničko vozilo marke "Golf-5" u kojem se nalazio leš, a zatim se udaljio sa mesta zločina.

Osumnjičenom je sudija odredio pritvor do 30 dana
Definitivno LOCK

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)