Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Напредак 7.3.2009.
Само још да се осврнем на неке ситнице са утакмице,а могу да утичу на навијање.Бубњеви.Једноставно немају ту јачину,нечују се довољно добро,и често се брза с песмом,ил се не поклапа ритам бубња и песме.Ја мислим да је са шипке пар пута скренута пажња да се удара јаче,е сад,дал је до квалитета,ил квантитета. . . :-\
не слажем се да бубањ лоше прати песму,али могло би јаче да се чује и то мислим да није до квалитета бубња,већ да треба да буде још који бубањ и биће супер  ;D
управу си брате фкцз ПЕСМОМ је....извињавам се-моја грешка и превид...хвала на исправци...али и даље мислим да је мелодија доста добра само да би тај текст требало мало кориговати....
звезди треба подршка да не буде сама... је екстра песма.. само мислим да би боље звучала када би се певала на другу мелодију... нпр. на мелодију звезда ми је све... Big Grin
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
(03-12-2009, 07:46 PM)ORTHODOX.NS link Wrote: звезди треба подршка да не буде сама... је екстра песма.. само мислим да би боље звучала када би се певала на другу мелодију... нпр. на мелодију звезда ми је све... Big Grin

Ајде ми објасни како би то звучало :-X Нема шансе да би то могло да се одради.
ма јок по мени,је овако баш боље да свака песма има неку своју мелодију,а не да имамо 5 различитих песама...а иста мелодија... то ми је онако мало бзв . :-\
[Image: ilz3dagluueu9g4y0t1x_thumb.jpg]
па и ово је на фору... када звездо играш ти... слично... само сам предложио... или да се одради неки ритам као олимпиакосово.. ко ко ко каи пали хесимо..  Tongue
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)