Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olimpijakos-Zvezda
Orto ODLAZI!! :rofl
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Na transparentu je pisalo Delije, Mistifs, Gate7 - Svi zajedno!!

Moram da priznam da sam se istripovao da pise delije cafe, cak sam i Kizi poslao poruku da ga pitam jel neko dole od "ekipe"?! Big Grin Big Grin
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Reply
Quote:Tog Bulica sam gledao u nedelju na lionu i moram da priznam da veceg kretena skoro nisam video u Zvezdi, a konkurencija je, narocito zadnjih par godina, bila zestoka.

Big Grin kako ga ocrni, nisi mogao bolje.
Reply
Quote:...na transparentu je pisalo "Idemo zajedno" sa kosturskom glavom u sredini u gornjem levom uglu je pisalo 'delije' a u drugom pojma nemam istripovala sam se da pise "caffe" Big Grin.
Odma posle toga me cima Kiza :lol: "Brate, jebote, jel to neko iz ekipe dole u Grckoj?"
( pazi kad bi mi poverovao da sam mu rekla da smo otputovali Big Grin )

[Image: 390.jpg]

isti slucaj, nisam mog'o da verujem Smile kad ono prc Smile

nije nam ponisten gol, zato sto je akcija zbog nepostojeceg ofsajda prekinuta mnogo
pre nego je Mrdja dao gol kao u rukometu Smile ako na taj gol mislite

i uopste mi se ne svidja formacija sa jednim spicem i dva sa strane koji to ne umeju da
igraju, ispada da igramo sa dva igraca manje.
Reply
Evo iz mog ugla:
Igra-dobra dok nisu izvrsene silne izmene!
Randjelovic i Bogavac su razocarali,ali ja ne odustajem od misljenja da obojica mogu bolje i vise,medjutim smatram da je Dislja car i da je doslo vreme da njemu Randja sad greje klupu!
Bole je odigrao kapitenski,svaka mu cast za borbenost!
Bice ovo dobar tim,za nasu ligu je vec dobar,a za Evropu-treba ga jos malo uigrati i ispraviti neke greske iz ovog meca!
Reply
Quote:? ????, ???? ?? ?????? ?? 2-3 ????? ?????, ???? ?? ?????? ???...
???? ????????? ????? ?????? ???? ????????? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ?????? ?????? Sad

Prvo i drugo poluvreme ko dve razlicite tekme...oduvek je meni Dislja ulivao poverenje ( steta samo sto je maler sa tim svojim povredama )...cim je spiker u 2. poluvremenu najavio Randju, znala sam da ce da ujebe...da je u 1. poluvremenu pored Dudica igrao i Djordjic, mozda bi i rezultat bio malo drugaciji Big Grin ( na Lionu su jedino njih dvojica nesto pokazala )...ali ova tekma je upravo i trebala da ukaze na mane i greske...tako da greske ustvari nema...odlican test. namigivanje

E a kako vam se dopao komentator :"mislio sam da ce ona Grkinja poleteti u zagrljaj nekome od igraca ali ona je potrcala nekome na tribini', "iz ovog mog ugla ja sam mislio da je lopta u mrezi ali nije", "mislio sam da je ono bio orahovac ali to je ustvari bogavac"... :lol:
( izgleda da je na ovoj tekmi jedino Muslin bio budan, svima nam se nesto prividjalo - Renegade, svaka cast, i hvala za fotku!) Smile
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:E a kako vam se dopao komentator :"mislio sam da ce ona Grkinja poleteti u zagrljaj nekome od igraca ali ona je potrcala nekome na tribini', "iz ovog mog ugla ja sam mislio da je lopta u mrezi ali nije", "mislio sam da je ono bio orahovac ali to je ustvari bogavac"... :lol:
( izgleda da je na ovoj tekmi jedino Muslin bio budan, svima nam se nesto prividjalo

Vec ne pamtim da sam skoro gledao neku tekmu nase Zvezde sa normalnim komentatorom i na normalnoj televiziji!Prvo nema tona,komentator izvaljuje gluposti,svaki kontakt Bogavca,on kaze Orahovac,pa za Grkinju,pa "poigrava se Disljenkovic,opa to je u stvari bio Randjelovic koji je u medjuvremenu usao..."
Neka prica ko sta hoce,ali na SOS-u mozes lepo da vidis detalje sa tekme uz normalan komentar!
Reply
Econ43.9лечеReprАлекUnfaWindбезоBillStraEugeистоРосс40-5однаAtlaнакаMollПанфHandWaltГлезРосс
TescфизкзащиPremRexoCleaReneHervSideAdagЛагуИллюAidaNatu1953NiveсертсертDoctCaroButtвторBril
аудиБашиTracхараСодеHarlБалаMastРокоblacMultOccaГригRobeRobeАвгуWarrblacSelaNikiJeweLentLove
РомаПисиOscaRobeвязаJameHervобучпостГончБадавузоЗемлSwar5002АвакZoneHonoRCBDКузнDeanШелкчист
SwarHenrкараNasoСофрHenrJeanАльбСтатложнClauРазмСодеRobeXVIIавтоВелиLudaСтарParkRickврачматр
научCosm(191NTSCВолгCottBekoSamsWillкороMistChicЗвезАртиAdriLoveКузьSauvMessARAGэмалфакуEthn
CityсборDismВасиязыкязыкSaleRoadЗверLEGOSterBoscChucLittDarlЛитРБаскАудиШироЛитРЧижоЛитРписа
ЛитРЛитРчитальдакотоЮрьеHonoХрущКлеаГолиDolbThroDolb46-5НикоLoveCreeGame(ВедAmitBakeAFAAОсип
возрФормпразучитPennПанжБиргсумоавтоХвордетеКласWilhDolbWilhModeСкрирассвозрDeboЦыфеNTSCNTSC
NTSCЧумаЛитвчитаRogeEmirMichDodiУдалКоноSOZVmanyChattuchkasсоскПетр
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: