Threads: 38
Posto ste Vi vec dosta toga rekli o ovom zakonu, ne bih da se ponavljamo samo bih se slozio sa vama i upitao jel zna neko gde se taj zakon moze pronaci onako u potpunosti da ga studiramo i trazimo rupe u njemu :rofl
p0zDrAv!
Threads: 6
Hool,ja se brate nadam da ce da dodje jedan pravi 6. oktobar koji
ce jednom zauvek da promeni sve ono lose u nasem drustvu a ovaj
njihov 5. oktobar je kao sto rekoh samo jos jedna od obmana i to
takva da bi nas kao narood mogla dosta skupo kostati.
KRALJEVINA SRBIJA U SRCIMA SIJA
Threads: 1
Sad svi na utakmice sa kravaticom i sve pesme prevesti na satrovacki(ideja che-a sa delije.net-a). Ili mozda bojkot?
Threads: 76
Sloga bice poraz vragu,
A najjaci srpstvu grad...
Nisam primetila da se neki medij pozabavio ovim saopstenjem? :o
Sto se tice hapsenja, imam utisak kao da ti "ljudi" vec unapred znaju ko treba biti uhapsen,,,jer kako neko moze da mi garantuje da nevini nece nastradati, ako mi pritom uopste ne definise kaznjavanje! Kaze zakon, bices kaznjen zbog uvrede i to kaznom kakvu ni ubica ne dobije. A otkuda ja znam sta zakon smatra uvredom? Ne znam i ne zanima me ,neka se psihijatrija bavi tim pitanjima. Ali znam sta je povreda prava - ko je ovlastio te "ljude" da oni odlucuju o tudjim zivotima - ciji zivot ce biti lisen slobode a ciji nece ako ce nas hapsiti nasumice?!?
Drugo, sto pretpostavljam, uopste ne mislim da se ovde radi o suzbijanju nasilja, niti bilo kakvoj dobroj volji da se gradjanima ulepsa zivot, vec da iza toga stoji jedan jedini cilj i akcija tzv. privatizacije koja je ustvari najobicnija otimacina...