Delije
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419)

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Red Star Forever - 04-12-2010

Сви воле да пљуну кад смо лоши, а нико бре да похвали 4 комада у мрежи Пожаревљана... Јасно је да они нису неки противник, али ретко коме смо у овој сезони дали више од 2-3 гола...

Да ли то има везе са Достанићем и његовим стилом игре или се једноставно екипа пробудила из зимског сна, видећемо... Само да наставе ефикасно и са победама до краја...

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - DRAGANANS - 04-12-2010

Мене радује да из утакмице у утакмицу играмо све боље и ефикасније. И што је најважније и стварамо доста шанси. Ето против М.Радника могли смо им дати још 4 ком, да су нам нападачи били мало сконцентрисанији ( а и мало среће да су имали). Види се да Каду игра много растерећеније, и то је одмах плус за нашу игру. Не знам зашто је Исах замењен? Гума и даље посвађан са лоптом, али без неких великих последица по нашу игру. Јевтић је заслужио првих 11.
Једино ми није јасно шта се дешава са Мугошом?
Ја сам задовољна са нашом игром, и верујем да ћемо ако овако будемо играли добити без проблема све до краја, укључујући и дерби са стоком.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - CEBEP - 04-12-2010

Без обзира, победили или изгубили, има увек доста тога да се каже у вези игре да нам се не догоди Металац када се испише по 3-4 стране а када се добије утакмица скоро да нема постова....

Јевтићево кретање без лопте и уласци у празан простор су оно што тренутно ни Лекићу ни Перовићу не иде од руке (ноге). Перовић изгледа запада у неку апатију и види се да му у последње време ствари не иду како треба.
Занимљиво је и то да Достанић улази у утакмицу са Лекићем на клупи а Јевтићем од почетка што је апсолутно заслужено судећи по последњим играма ове двојице. Још боља ствар је што је клуб откупио Јевтићев уговор што мислим да ће нам се вишеструко исплатити.
Каду је све бољи и изгледа да га треба истрпети и давати му шансу јер је у питању играч потеза који може да преокрене игру на терену. На жалост, код Пижона није имао пуно прилика да се покаже.
Генерално, завршница је дефинитивно заказала јер су се поједини играчи богами жешће испромашивали што не улива неку бог зна какву наду пред одлучујуће наступе у првенству и у купу.
Десна страна нам одлично функционише само се поставља питање да ли ћемо моћи сваку утакмицу да играмо на тај начин јер нисам сигуран да сам видео неке убитачно добре продоре са супротне леве стране.

Све у свему, има још доста да се ради и поправља у игри и мислим да ћемо сада, почевши од куп утакмице, видети од чега је овај тим направљен.
И на крају, ово са сликањем клинаца и наших првотимаца је одличан потез управе и лепо је видети пуно деце са родитељима на стадиону.

Одг: Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Мобилисан - 04-13-2010

(04-12-2010, 07:22 PM)CEBEP link Wrote:Десна страна нам одлично функционише само се поставља питање да ли ћемо моћи сваку утакмицу да играмо на тај начин јер нисам сигуран да сам видео неке убитачно добре продоре са супротне леве стране.

Не бих се сложио, јер Каду - Бригел су све бољи, разумеју се, обојица су брзи и продорни играчи, Бригел је доста напрадовао у одбрамбеним задацима што је јако добро.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Miha18 - 04-13-2010

Бригел је од почетка био добар у одбрани, што би се рекло одрађује посао. 
Али у нападу је танак и никако није брз, када је некога он претрчао!? При центаршуту му треба неколико секунди да се намести и у већини скучајева су неупотребљиви. Међутим има нешто у њему што улива поверење, ни сам не знам како! Док Каду као игра лево крило, али у већини случајева улази у средину, можда је то и Достанићева замисао, то не знам. Прође ту по нека добра лопта ка нападачима али укупно гледано слабије је доста од десне стране. Ипак видљиви су помаци, видећемо како ће бити у наставку надам се све боље.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 04-13-2010

Бригел је у нападу неупотребљив, центаршут му је катастрофа. Каду често улази у средину јер колико знам он је у Зети играо иза нападача, није играо по крилу и Достанић хоће да га искористи најбоље што може тако да се игра на левом крилу базира на његовим честим убацивањима у средину, а не продорима по боку.

Одг: Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - KizaLion - 04-13-2010

(04-12-2010, 07:22 PM)CEBEP link Wrote:Перовић изгледа запада у неку апатију и види се да му у последње време ствари не иду како треба.

Чуо сам да је у последње време јако нервозан, стално једе и угојио се.. Има неких проблема и то се одражава на његову игру.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Miha18 - 04-13-2010

Перовић је дисциплинован и вредан тако да ће се тргнути сигурно. У јуну пуни 21 годину, наше је дете и треба га мало и истрпети. Млађи је од Лекића и Јевтића 4 године. Мислим да Достанић, као и Пижон пре њега, по том питању добро поступа. Сада је отањио са партијама, а јесенас је био баш добар, сећате се постова током прелазног рока како би била трагедија да га пустимо.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 04-15-2010

У финалу купа, Црвена звезда играће против војводине, која је данас победила партизан резултатом 1:3 !

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - CEBEP - 04-15-2010

(04-15-2010, 06:01 PM)Увек са тобом link Wrote:У финалу купа, Црвена звезда играће против војводине, која је данас победила партизан резултатом 1:3 !

Никакво изненађење. Сланина има врло способне и талентоване играче а што се мене тиче било би по нас боље да је био другачији исход друге полуфиналне утакмице. У сваком случају, ми се окрећемо себи и гледамо као по обичају у своје двориште...