Delije
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419)

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - DRAGANANS - 03-29-2010

Синоћ ми најдраже било због Леке што је стрпао два ком. Надам се да је ово увод у серију голова. Капитен је краљ, свака му част. Колико он нама значи по то је невероватно.
Што се тиче репрезентације боље да нису никог позвали да се момци одморе и спреме  за наставак .
Успут, зар ми не играмо са ОФК-ом у Купу у среду 07.04.?Тако стоји на званичном сајту. Јел то померено? С обзиром да репрезентација путује у Јапан?

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Skrimo - 03-29-2010

утакмица са офком се игра 7 дана касније,14ог априла.

Да сам ја неко у клубу поводом оваквог списка играча за ту репрезентацију домаће лиге ја не би дао да и ова тројица оду у Јапан.Јебига ако први на табели даје двоструко мање од другог и тамо неког петог то је јасно шта је у питању.

Јучерашња игра није била толико добра колико сам резултат али је направљен помак у односу на смедерево,надајмо се да ће игра још више се побољшавати.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 03-29-2010

Саопштење генералног секретара о спору са РТС-ом

http://www.crvenazvezdafk.com/src/gensek-o-sporu-sa-rts-3133-c3-content.htm

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Darko - 03-29-2010

Ууууу брутално  :Smile
Али ако, са говнима само тако, никако другачије, никоме не треба ћутати 

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Red Star Forever - 03-29-2010

Мислим да је синоћ дефинитивно доказано да кад неко дође да игра фудбал на Маракани ми можемо да га победимо... А сви ови бункераши, који играју 9-1 тактику једноставно су проблем за ову Звезду! Па ето и рецепта за Достанића, учи их на тренинзима како да разбију бункер!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - CEBEP - 03-29-2010

Бункер се обично разбија играњем по боковима значи константним играњем по крилима и пребацивањем лопте са једне на другу страну терена да би се противник развлачио и тако се правила већа дистанца између њихових играча. Очигледно је да је Лазетић не заменљив играч овога тима. Радује, као што је то већ констатовано, да се Лекић вратио у голгетерске воде. Мислио сам лично да ће ићи све много теже али на крају није могло боље да испадне. Овакве победе враћају самопоуздање целом тиму као и појединцима. О манама не бих сада. И онако се доста писало о томе претходних недеља.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - дај гол - 03-29-2010

кад смо код тих бункера,слажем се да играњем по боковима и развлачењем,убацивањем лопте у 16(не као игња што је радио)...за 90 пробиће се то,али мене више брину контре које следе у таквм утакмицама,видели смо металац који се исто тако бранио...па безмало прешао је 2 пута само половину терена и оба пута ма, дао гол.Видесмо такође и Смедерево које ништа боље није било,такође умало при крају утакмице не примисмо гол....

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Mikelandjelo - 03-29-2010

Побједа која много значи, прије свега на психолошком плану. Утрпати три комада Војводини, у каквој год форми била, није лако. Лекић се вратио головима, што ће нам такође много требати у наредним мечевима.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - HITMAN 47 - 04-03-2010

0-1 на Карабурми !!!  

Перовић 40. минут

Крај првог полувремена!

[Image: icon_jump.gif]

ЕДИТ:

0-2 Лекић у 70. минуту

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Pijanac - 04-03-2010

Добили смо на Карабурми са 2:0! Врло важна победа, можда и пресудна у наставку шампионата!

Субјективан утисак другара који је пословно гледао утакмицу је да дуго овако добро нисмо одиграли, да смо безмало могли 10 голова да дамо из 15-ак изгледних шанси, али и да је ОФК-а одиграла криминално лоше.