Delije
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419)

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 03-22-2010

(03-22-2010, 04:27 PM)zvezdinsin link Wrote:Ја не верујем у ово што читам!Па зар ови људи у управи нису заслужили барем стрпљење,ако не поверење,за све што су урадили у претходном периоду?
Јел тешко разумети ово? Лепо је написано на српском језику!!!
Ајде сад мало искулирајте са прозивкама. Дошао је нови тренер у среду је прва утакмица. Ето шансе екипи да покаже карактер да изгине на терену, ето шансе Ратку да за почетак осети шта се тражи од њега и да упозна екипу на делу, ето нама новог изазова, покажимо нашу снагу, сви на стадион!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Kaja - 03-22-2010

Стварно људи, дајте мало поверења! Први потез ове управе после скоро годину дана који се вама не свиђа и ви одма пљујете! Они имају свој, ми имамо наш посао и то је то! Тако да престаните да проричете како ћемо пропасти као КК него цимајте људе, шарајте градове, лепите налепнице, и сви у среду на утакмицу! Нека види Достанић шта се тражи од њега, нек поступи онако како најбоље уме, и бићемо сви срећни и задовољни!!!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - A.C.A.B - 03-22-2010

Управа ваљда зна шта је најбоље за ЗВЕЗДУ,али ипак мислим да нису требали да дају отказ Пижону човек је направио овај тим,Достанићу се треба пружити шанса иако нема неког великог успеха,али можда успе да са нама освоји титулу (само да не буде као прошли пут када је он био тренер)... Можда би нам сада "Гроф" Божовић био од велике користи,али остаје да се види до краја да ли је Достанић добар потез управе! И никако не би требали осуђивати сада управу ипак су он људи прихватили овај посао када је било најгоре!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 03-22-2010

(03-22-2010, 10:38 PM)A.C.A.B link Wrote:Управа ваљда зна шта је најбоље за ЗВЕЗДУ,али ипак мислим да нису требали да дају отказ Пижону човек је направио овај тим,Достанићу се треба пружити шанса иако нема неког великог успеха,али можда успе да са нама освоји титулу (само да не буде као прошли пут када је он био тренер)... Можда би нам сада "Гроф" Божовић био од велике користи,али остаје да се види до краја да ли је Достанић добар потез управе! И никако не би требали осуђивати сада управу ипак су он људи прихватили овај посао када је било најгоре!
Е видиш ово је класичан пример како не треба писати на форуму. Све што си ти написао, овде је већ 10 пута написано. Ајд мало да поведемо рачуна о форуму, свима ће бити лепше и лакше. Wink

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Мобилисан - 03-23-2010

(03-22-2010, 05:57 PM)дрвосеча link Wrote:Ово што је управа ФК сменила Владимира Петровића Пижона, по мени је срамота, када сам чуо, нисам могао да веујем. Човек који је направио овај садашњи тим, сада да му се даје отказ на основу 1 изгубљене утакмице?!

Изгледа да ми нисамо гледали исте утакмице! Не слажем се са тобом. Па како смо играли у ова прва 4 кола, никако. Како смо одрадили припреме, изгледа никако. Какву тактику Пижон форсира, никакву. Добијали смо, на знање појединаца, на срећу, на борбеност, на лепршаву и лепу игру нисмо. Требало би да имамо свој стил игре и да га усавршавамо, да на "малим" утакмицама згазимо противника, да константно стварамо прилике, да им не дамо да дишу, а ми ништа од тога нисмо имали, поготово у ова 4 кола. Није отишао на основу једне изгубљене утакмице, већ због слабије игре екипе у континуитету. А то би, чини ми се, требало свима да буде јасно као дан.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Ђенерал - 03-23-2010

Зна ли ко на којој је функцији овај Горан Весић??! Зар је могуће да је тај човек у нашем ФК-у?!  >Sad

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Skrimo - 03-23-2010

(03-23-2010, 10:26 AM)Ђенерал link Wrote:Зна ли ко на којој је функцији овај Горан Весић??! Зар је могуће да је тај човек у нашем ФК-у?!  >Sad
тај човек нема где није пустио своје пипке у нашем спортском друштву,нажалост.
Мислим да нема функцију тј сигуран сам да нема никакву званичну функцију,али да се мота,мота се.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - DRAGANANS - 03-23-2010

не треба само да наседамо на писање наших фантастичних новина, који на све начине покушавају да праве разне афере у нашем клубу, да помињу неке " људе из сенке " , да се јављају неки људи који су отишли из клуба па сад пљувањем хране свој его.
Нас то не сме да одвуче од једног јединог циља, а сви знамо који је то.. МОБИЛИЗАЦИЈА.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Red Star Forever - 03-23-2010

Шта год да пишу новине, Весић нам не треба ни као гледалац на стадиону а камоли члан управе!!! Он и његови другари су уништили КК, ако им је то референца и препорука за рад у ФК, онда до мојега...

Ја сам рекао шта сам имао, али да не би и даље био песимиста по питању "успеха" на крају првенства, свима вам топло препоручујем да будете и даље редовни, и да нас буде још више, па ако не дај Боже крене по лошем, биће нас довољно да поново реагујемо како треба...

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Skrimo - 03-24-2010

заувек звезда ја не наседам на новинарске патке,ја нисам рекао да Весић из сенке вуче све конопце у Звезди,али сам сигуран да је итекако макар у облику неког ко ето само нешто помаже присутан у Звезди.Уосталом то је изјавио и сам Аџић.А и ко је Клеута довео итд итд итд
то је нажалост реалност,а ја се надам да није како медији пишу.