Delije
Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 (/showthread.php?tid=1561)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - Делије Шамац - 08-01-2010

(07-31-2010, 01:41 PM)KizaLion link Wrote:снимљено је и то, али ми је засметало што мало виси микрофон горе на врху слике, у сваком случају биће постављен вечерас клип са снимљеним целим стадионом-кореографија + радост после гола.

Кизо хоћел бити ускоро ??

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - KizaLion - 08-02-2010

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - Delije Užice - 08-03-2010

Администрација: Видео је обрисан!

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - Ujka Vanja - 08-03-2010

Ужичани свака част на бројности али овај клип је потпуно беспотребан за некога ко себе сматра навијачем!Морате да прерастете те "дечије богиње" и да мало уђете у навијачки живот више...много би помогли северу.Толико навијача не жели своје лице да експонира а ви удри на јутуб!НИје то добро из много разлога...али поврх свега не треба вам реклама никаква ако сте добри!Коме се показивати и зашто?
НИје то никакав догађај за снимање...нити је свадба нити рођење детета...које се дешава по једном,два пута...падасе снима.Замислите кад би нека група која иде15 година свудаса нашим клубом избацивала снимкеса сваког гоставања,са сваке утакмице...ништа ту нема необично што сте се скупили и кренули на утакмицу и нема разлога такве ствари стављати на јутуб!

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - delije borca - 08-03-2010

Ујка Вања је рекао своје Wink

Ево два нова клипа:

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - Delije Užice - 08-04-2010

Ми смо поносни што смо навијачи Звезде и не знам зашто би се и од кога крили. Нисмо на потерници да би крили своја лица. А за нас је свака Звездина утакмица празник.
Морамо да узимамо слободан дан на послу или да бежимо из школе да би гледали вољени клуб. Нама је свака утакмица као гостовање. Морамо да издвојимо цео дан а не само пар сати. Иначе учествијемо у свим акцијама на нашој трибини али ти изгледа ниси упућен толико па не знаш. Неке ствари не износимо у јавност ал овако нешто нема разлога да кријемо. Хтели смо да показемо овим нашим Ужичанима који нису могли да крену на текму да нам је било смор и да нису ништа пропустили  ;D.
Братислава - следећа дестинација!

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - CEBEP - 08-04-2010

(08-04-2010, 12:21 AM)Делија Ужице link Wrote:Ми смо поносни што смо навијачи Звезде и не знам зашто би се и од кога крили. Нисмо на потерници да би крили своја лица. А за нас је свака Звездина утакмица празник.
Морамо да узимамо слободан дан на послу или да бежимо из школе да би гледали вољени клуб. Нама је свака утакмица као гостовање. Морамо да издвојимо цео дан а не само пар сати. Иначе учествијемо у свим акцијама на нашој трибини али ти изгледа ниси упућен толико па не знаш. Неке ствари не износимо у јавност ал овако нешто нема разлога да кријемо. Хтели смо да показемо овим нашим Ужичанима који нису могли да крену на текму да нам је било смор и да нису ништа пропустили  ;D.
Братислава - следећа дестинација!

Свака вам част што сте се скупили у том броју и што сте актери на Северном копу. Ово што је Ујка Вања написао долази из најбоље намере. Требаш да имаш у виду да постоје одређени кодекси код навијача у које НЕ улази експонирање екипе и њихових вођа било које врсте и садржине а нарочито не преко слика и Јутуба.

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - Delije Užice - 08-04-2010

Да не гушимо много тему ово је задње што ћу написати у вези овог клипа. По мом мишљењу ово није никакво експонирање. Ово је само један клип навијача из унутрашњости који су дошли да бодре свој клуб. Не видим у томе ништа лоше ако је избачен на Јутубу. Знам да неки мисле да ако долазе на север да су чланови неке тајне организације и да треба у јавности крити то али ми то не схватамо тако. Ми на сваком месту и у свакој прилици показујемо верност и љубав према клубу и то не држимо у никаквој тајности. Не видим разлог зашто би се и од кога крили. Ако модератори мисле да има нечег лошег на овом клипу што би штетило нашој трибини слободно нека га скину.
Још бих само додао, веровали или не, човек који је снимао је учитељ у једној основној школи у Ужицу и он својим ђацима после часова увек показује слике и снимке са утакмица. Они се сви oкупе око њега и он им прича о Звезди. Учи их да су навијачи Звезде и музичари, писци, глумци...
И да треба бити поносан што си навијач Звезде и нема разлога да крију своју љубав према клубу.

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - Igor_RS - 08-04-2010

Видео је обрисан. Не скрећите са теме!

Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - delije borca - 08-05-2010