Delije
Звезда-Спартак - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Звезда-Спартак (/showthread.php?tid=1482)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Одг: Звезда-Спартак - Kaja - 12-11-2009

Јбт. пред једну текму напунисте 3, скоро 4 стране! То мора да је неки добар знак  ;D  Ајмо, цимајте људе, нешто јаче од 24. сата је преостало до почетка великог спектакла! Докажимо да смо армија, сви у црвено-бело и сви ко један ! ! !  ЦИГАНИ, ЈУРИИИИИИИИШ  ;D

Одг: Звезда-Спартак - Звездаш Делијa - 12-11-2009

(12-11-2009, 12:57 AM)Никола Д/С link Wrote:Ха ха. Дал ме зезаш ил се стварно шалиш ... хахах  Big Grin

Чекај, реци ми да си ово прочитао и прекопирао са званичног форума? И да ли си овај чланак прочитао два пута, на тенане,једном па још једном, и шта тачно пише у њему?

Аууу шоу !  Big Grin
ау бре што мораш све да поквариш...па није фора да ли ја верујем или ти него да се зезамо и ми мало  ;D не иди сви на делије.нет па да знају шта се пише  Wink

Одг: Звезда-Спартак - zelja101 - 12-11-2009

(12-11-2009, 11:12 AM)фрактура link Wrote:Ај пошто тема оде низ воду, да пробам да протурим мој патент ;D

мелодија

а речи из мог потписа, па нананана, па опет текст, уз бубањ који прати ритам

ја и другари падамо у транс на ово, зараза, пробајте и сами.идеално се уклапа у ову слављеничку атмосферу 8)

Већ ми ушла мелодија у главу, са све текстом!!!

Скоро сваког дана сањам те,
мој је живот тужан без тебе,
са Севера сада грме сви,
буди опет Звездо првак ти.

Одг: Звезда-Спартак - Igor_RS - 12-11-2009

Одг: Звезда-Спартак - Kapetan Kuka - 12-11-2009

(12-11-2009, 12:33 PM)Бошке link Wrote:Звездо моја,ииидемо...

Али није утакмица ујутру него увече !!!  Wink Wink Wink

Одг: Звезда-Спартак - buteo serbiano - 12-11-2009

(12-11-2009, 01:57 PM)ЦЗБГ link Wrote:

...аnd I stood with my brothers…and we were one flesh, one breath, one life…one blood!!!

Свака част за видео, а нарочито за музику!!!

Одг: Звезда-Спартак - Мобилисан - 12-11-2009

Дефинитивно ће сутра доћи много људи,вечерас у књижари купујем ролнице,продавачица никако да схвати што ми није битна величина  Big Grin долазе још 2 лика иза мене и кажу: и ми истим послом,значи биће лудоооо!  :Smile Срео сам и неке од "ветерана" из краја који су донели стативу 91. и која и дан данас стоју уз пречку донету у наш крај после дупле круне 2000. на сред центра кажу људи једва чекају,скупиће се стара екипа као некад биће екстра,еуфорија је све ухватила!  ;D

са делије.нет

Људи мене тресе грозница  Smile Искрено, не знам да ли ћу спавати ноћас! Еуфорија ме тресе само тако. Синоћ код ортака блејим и крећем да певам АЛЕ АЛЕ АЛЕ оооо, а он, дај бре ћути од утакмице са бск-ом певам по цео дан  Big Grin

Одг: Звезда-Спартак - ORTHODOX.NS - 12-11-2009

надам се да ће се певати песма која је заборављена а много добро звучи... ПОБЕДА ЖЕЉА НАША ТИТУЛА РАДОСТ НАША ЈА ЖИВИМ ЗА ТО САД ХРАБРНО НА ГОЛ...СА СВИХ СТРАНА ГРМИ МАРАКАНА.......ОООООООО НАПРЕД ЗВЕЗДО

Одг: Звезда-Спартак - Igor_RS - 12-11-2009

Једна ролница 20 динара, на хиљаде ролница током 90 минута...непроцењиво  Wink

Публика је твоја најлуђа на свету, нико Звездо нема, то што имаш ти!!!

А шта би са новим семафором? Јел то онај Филипсов?  Big Grin

Одг: Звезда-Спартак - bQxi - 12-11-2009

На текми ће специјални гост бити Рамбо Петковић, уколико у суботу стигне у Београд...Ролне,папирићи,балони...Људи измишљајте још добрих фора да нас цео свет види...