![]() |
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
|
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Barjaktar - 11-30-2009 ако уопште и дође до неке казне,мислим да неће бити ригорозна јер немају основа за то. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Звездаш Делијa - 11-30-2009 како може да буде лоша организаија када су пронађене бакље?како лоша организација када је обезбеђен велики број редара и пандура?? како лоша организација када је ватрогасна јединица била спремна да реагује и реаговала је?? како лоша организација када нико није утрчао на терен нити је било некаквих физичких обрачуна за време утакмице?? ако они очекују да на југу буде на сваког навијача редар или полицајац да би их спречили да пале НАШЕ столице ја онда немам речи!!! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - дај гол - 12-01-2009 (11-30-2009, 11:50 PM)Звездаш Делијa link Wrote:како може да буде лоша организаија када су пронађене бакље?како лоша организација када је обезбеђен велики број редара и пандура?? како лоша организација када је ватрогасна јединица била спремна да реагује и реаговала је?? како лоша организација када нико није утрчао на терен нити је било некаквих физичких обрачуна за време утакмице??па њима нису,јер су они који обезбеђују мир и ред и желели да се то деси,да би имали повода за ово што следи,али глодар је глодар мозга никад није имао Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Храбро срце - 12-01-2009 Имам осећај да што смо ми бољи,да што више поштујемо законе,да све више власт хоће да нас казни и само чека грешку !Е нажалост ту грешку смо сами направили са том пиротехником,која је била непотребна !Већ 2,3 месеца није упаљена ни једна једина бакља,па није морало ни сад,али неко није могао без тога!А знало се добро да ће стока да има бакљаду и уместо да их пустимо да сами себи ископају раку,ми смо морали са неколико бакљи да упаднемо у исту !!!Међутим и да керови нису нашли то што кажу да су нашли и да није упаљено неколико бакљи на СЕВЕРУ,Звезду би и даље гонили и покушали да је линчују !Ја неразумем зашто се плаћају редарске службе,која је њихова сврха на утакмицама,кад ништа нису у стању да спрече и да ураде!?Стоје тако немо,блеје поред атлетске стазе и шатро нешто снимају,али све је то керов ку... !!Ту редарску службу укинути подхитно и на њигово место поставити особе(службе) које су квалификоване и способне да се носе са овакивм стварима на стадионима(ако такве службе постоје)!Читам да ће бити поднете пријаве против 20-ак навијача јер су кидали и палили столице !А покидано је и спаљено око 5 хиљада столица !!!!Знамо сви да је само у научној фантастици могуће да 20-ак људи покида и запали толики број столица !Шта је са осталим изгредницима!!!!???Господо из савеза и владе,ви који причате о Енглескоим законима,тамо би овакве ствари биле решене у једном дану !У једном дану би се ИДЕНТИФИКОВАЛО 5000 хулигана и у истом дану биле поднете кривичне пријаве!У наредних месец дана,99 % тих истих хулигана би одлежало своје казне или платили штету коју су направили !А шта је код нас ? Казнићемо организатора,јер су на његов стадион унешене бакље,казнићемо њих 20-ак,случајно одабраних из масе изгредника,неколико њих ће да плати казну и то је то !!!Е због тога нам је све овако како је !!!И фудбал и лига и друштво,политика,скупштина,... јер се све решава на начин који је могућ јединмо у Србији !Ако нас казне неће бити први пут,преживећемо и то,али никако не могу да казне нас и говна са јна истом мером :-[ Значи ако ми не дај Боже добијемо једну утакмицу играња пред празним стадионом(што се искрено надам неће десити),онда они требју да добију 5 !!!!!Једино тако донекле ће правда бити задовољена !!!!И чим се установи колика је штета направљена,одма треба тражити преко фудбалског савеза,заједнице прволигаша и осталих институција да говнари из хумске ОДМАХ плате !!!!Да се не деси ко пре 2 године кад су још већу штету направили,а дуг не знам ни да ли су икад исплатили !!!! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - nisam_zdrav - 12-01-2009 Њима и одговара да се игра пред празним трибинама, више могућности за муљажу... Што се тиче саме организације, Звезда је учинила апсолутно све што је требала. Ако су бакље нађене пре почетка утакмице значи да је организација добра јер је у сарадњи са МУП спречено паљење пиротехнике... Искрено мени је жао што то није попаљено, али опет ја сам навијач па не могу имати другачији став. Са друге стране ти редари су много боље решење од полиције на атлетској стази. Када су редари ту шансе за неком првокацијом или инцидетном су минималне... Претрес на улазу је такакв какав је и не може бити бољи, а такође и да је претрес бољи он ништа не би значајно променио... Мора на сваки начин да се спречи било каква сулуда одлука савеза... Не може Звезда да буде крива јер лудаци пале и ломе столице у тренутку када ВОДЕ и ризикују прекид утакмице!!! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Red Star Forever - 12-01-2009 Другари... Не би се ја радовао нити прижељкивао хапшења и кажњавања гробара... И ми смо навијачи, и нама такве ствари могу да се десе... Мада, реално, све мање се на Северу појављују глупости типа чупање столица, паљење, дивљање без разлога, и то је део приче о јачању свести међу Делијама... Наши противници нису столице, већ навијачи противничких клубова... Елем, кажем не треба се радовати туђој несрећи... Видели сте и сами нашу величину током посртања фк патуљка у уефа такмичењима и у превирањима у њиховој управи... Нити смо се радовали, нити нас је занимало, док су они прошле сезоне пенили од среће због свега што нам се дешавало... У сваком случају, не бих истицао то шта су они радили, него то шта смо ми и наш клуб урадили и да ли је то за било какву казну... Клуб не заслужује ни динар да да лоповском савезу везано за организацију утакмице... Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Вајти - 12-01-2009 Ако бисмо већ морали да бирамо, можда је и боље платити новчану казну него играти утакмице(па макар и једну једину) без публике, поготову сада након дербија, када је играчима неопходна подршка. Онај Дракче већ најављује једнаку казну за оба клуба. ??? Па мајку му, да л' смо ми криви што они пале наш стадион? Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - DRAGANANS - 12-01-2009 (12-01-2009, 10:26 AM)Вајти link Wrote:Ако бисмо већ морали да бирамо, можда је и боље платити новчану казну него играти утакмице(па макар и једну једину) без публике, поготову сада након дербија, када је играчима неопходна подршка. Наравно да смо ми криви, криви смо и што смо први, и што играмо боље од гробља, и што гробље нас срамоти у Европи и то смо ми криви, сметамо им већ 65 година, говна бре .... [quote author=nisam_zdrav link=topic=3621.msg73416#msg73416 date=1259605405] Ниједан основ не постоји да се казни Звезда!!! Јасно је да желе последњи меч да играмо без навијача и да нам се ту деси кикс! Са тим киксом мишеви би били јесењи прваци, а не ми... Треба ангажовати сва средства, ма на редован суд да идемо ако треба па да видимо како би ФСС онда реаговао!!! Мишеви да ломе и пале, а ми да најебемо...НЕ МОЖЕ!!! [/quote Док је гробар Толе председник савеза тако ће бити.... Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - CEBEP - 12-01-2009 У целој овој ситуацији вреди истаћи и следеће да не буде да од дрвета не видимо целу шуму. И дефинитивно смо криви ми.... Када су се позиције у ФСС намештале за толета пакистанца и његову камарилу, ми смо имали великих проблема у клубу а тадашња управа није апсолутно ништа радила на плану лобирања. Пакистанцима је био отворен пут да у савезу раде шта хоће и постављају кога хоће. Зато нам се сада све ово и враћа. У задње две године изгубили смо не само на плану резултата него и на плану утицаја нашег клуба у ФСС. Када су се улоге делиле ми нисмо били на часу..... Овој управи остаје врашки тежак посао на свим пољима па и на том. Остаје нам да збијемо редове и да се не делимо јер само тако јединствени можемо да се ухватимо у коштац са злотворима из ФСС-а. Зато сам раније покренуо и случај стадиона и позајмљивања истог за потребе репке. Нека граде свој ”Вембли” у Пазови..... Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Pijanac - 12-01-2009 (12-01-2009, 09:16 AM)Red Star Forever link Wrote:Другари... Не би се ја радовао нити прижељкивао хапшења и кажњавања гробара... Апсолутно се слажем са овим! Није у реду призивати затворске казне за противничке навијаче, без обзира ко они били и како се понашали. У принципу није наша брига ни колику ће казну добити Партизан. Наше је да бринемо како Звезда да се заштити од неправде. А неправда је да Звезда одговара за испаде навијача у гостујућем сектору. (12-01-2009, 04:38 PM)CEBEP link Wrote:Када су се позиције у ФСС намештале за толета пакистанца и његову камарилу, ми смо имали великих проблема у клубу а тадашња управа није апсолутно ништа радила на плану лобирања. Пакистанцима је био отворен пут да у савезу раде шта хоће и постављају кога хоће. Зато нам се сада све ово и враћа. У задње две године изгубили смо не само на плану резултата него и на плану утицаја нашег клуба у ФСС. Када су се улоге делиле ми нисмо били на часу..... И ово је велика истина. О томе смо причали још кад су нас судије срамно подкрадале прошле сезоне. |