![]() |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) (/showthread.php?tid=170) |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Teta Mila - 11-24-2003 Quote:"Pazi na sta se price svode: :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Веља - 11-25-2003 Mislim da se razbesnela... :zbunjen E, sad smo najebali!!! :rofl ![]() Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Teta Mila - 11-25-2003 Quote:Mislim da se razbesnela... :zbunjen Spremi 2000 eura!!!!I to u sredu da si doneo,ne prastam nepojavljivanje!!!! Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Lamya - 11-25-2003 Quote:on :zbunjen Lucky,ili si Pjana opet,ili mislis na nekog CELAVOG ![]() @ Hey ti ...bolje da mi se uopste ne javis,nego da mi se javljas preko qrca! :bes ...jer...koliko god da je zvezda na nebu,i cveca na livadi,i menadzera u Srbiji ti uvek hoces jos!DOKLE BREEEEEEE?????? :bes I,samo da znas-ko s decom spava... namigivanje A...sto se onih akcija tice-"...a vas sve navucem na :finger "! @ Hooligan Tuzicu te retroaktivno za iznosenje poverljivih dosijea,i sirenje dezinformacija!!! ;pljuga Propade mi,bre,biznis!!! :rofl ...a,clanarina je OBAVEZNA,i mesecno cu prodavati gajbu zbog tebe!!! :bes Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Веља - 11-25-2003 Quote:Spremi 2000 eura!!!!I to u sredu da si doneo,ne prastam nepojavljivanje!!!! Kazem ja da se razbesnela, a vi mi ne verujete... :zbunjen ![]() Pozdrav, Velja :rofl :rofl :rofl Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sima - 11-26-2003 Nakon istrage koju smo konacno priveli kraju, uz svesrdnu pomoc kolega iz bugarske obavestajne sluzbe, javno cu objaviti imena ljudi koji se kriju pod izvesnim "nickovima" na ovom forumu, a pominju se kao pripadnici ili pomagaci inkriminisane grupe ili se dovode u bilo kakvu vezu sa istom: lucky star - Zoran Avramovic, poznatiji pod nadimkom "Zvijezdash" Mila - Mila Kos, unuka barda sportskog novinarstva Mileta Kosa, poznatija pod nadimkom "Ajmo ljudi kuci, kasno je" Remy Martin - Sta reci, dozvolite Maja Azdaja - Danijel Schiefer, istaknuti filozof i humanista, osvedoceni prijatelj srpskog naroda Baske - zasticeni svedok cije ime necemo objaviti Hooligan - to je neki cobanin, budala.....mombril...ili sta vec Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Веља - 11-27-2003 Tekst je napisan na bosanskom, tako da kada citate, obavezno to uradite sa naglaskom. Tjekom poslijednjih djesavanja, nasa organizacija ( inace, vrlo dobro organizovana :megafon ) je donijela odluku da se neke stvari jednom za svagda u vezi pomenute organ'zacije za koju se ovdje bolan u poslijednje vrijeme pisalo svasta... Unesu ( ili iznesu, kako god ) u javnost! Prvo, u suradnji sa Antidelijistickom organ'zacijom "I ja sam zvIjezdas" i sa njihovim jurisnim odrIjedom "Moje mJesto na marihuani" smo uspIjeli da se infiltr'ramo medj' rIjedove gruppe cije ime sad bas necu iznosit' da nebi dobio ban od Mile... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dok smo bili sa ljud'ma iz pomJenute organizac'je doslo se do utiska da su to sve fini i normalni ljudi koji su dio te organzacije po sopstvenoj zelji... Takodje smo saznali i to da je Simeone di Serbia istureni AGENT menjacniceas, inace zaduzene za najprljavije poslove ove organ'zacije koja se jos koristi i raznim medijima od kojih je svakako najistaknutiji "I ja sam sJektas". Naravno, tu o sJekti nekakoj vjerskoj nema ni govora, rIjec je ustvari o jednom od glavnih fragmjenata tapkaroskog klana. Zapravo, najsigurnije smo saznali da je pomenuti Simeone di Mombrilia ( ili di Serbia :zbunjen ) licno vise puta tapkao u mestu :finger , a nekoliko puta je tapkao i karte za odredjeno pozoriste ;pljuga . ( Mislimo da se pozoriste za koje je pomenuti mombrilion tapkao u mjestu :finger ![]() Simeone di Menjacnica je uvaljivao maloj djecici te ulazn'ce za pozoriste govoreci im da je u pitanju nekakva decja prijedstava, a zapravo se rad'lo o ponekad navijackoj a ponekad Bogme i predstavi :jebanje XXX :o sadrzaja... ![]() Najvise pogadja cinjenica ta da su Simeone di Hejsel :ruke ![]() ![]() Takodje, na nas sex-phone 011/92 se javila zenska osoba koja se predstavila kao izvesna UZELAC I rekla nam da je sprijemna da svijedoci prtiv-u Simeone-a za razna (ne)djela koja je ovaj, kako ona navodi ( citat ): "tapkaros, kriminalac, svercer i nadasve sexualni manijak" :o ( kraj citata ) ucino protiv-u izvjesne osobe koja se predstavila kao "UZELAC". Gospodjica "UZELAC" nam je iznjela jos neke ( perverzne ) cinjenice koje joj je Simeone di Bugarskamafia pocinio, ali to stvarno nije za javnost, jer ovaj forum citaju i mladji od 18. :lol: Za sada toliko, uz jednu konstataciju, saznali smo da je korisnik po imjenu "Remy Martin" u konstantnom dosluhu sa nekom osobom za koju smo jedino uspijeli da saznamo da ima svoj klan pod imjenom "JUICE". ![]() ![]() ![]() Takodje smo saznali da je taj "JUICE" sef jednog klana koji sebe ( i svoje clanove ciji je najverovartnije i Remy Martin clan :o ![]() ![]() Za sada su to sve informacije, pa molimo savesne gradjane i gradjanke, drugove i drugarice, i ostale da ako znaju nesto vise o ovome da se jave na nas sex-phone 011/92 ( Traziti inspektora za marketinga ZoUrana Cmar-vramovica ). Velja ( mladji ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - capocrimi - 11-27-2003 ????? ???.....?? ?? ???????....... :rofl ![]() ![]() ?0?????!!! Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - UrbanBaby - 11-28-2003 E ovo za Martina se zna, javna je tajna da je ljubitelj i pristalica a mozda cak i jedan od osnivaca KK Juice-a 102%...znam za to jer sam jednom slucajno zalutala u taj Klosarski klub trazeci sebi "mjesto" u kafani... ![]() Vise informacija o Simi _Srbiji, za kojeg se jos uvek ne zna da ce svoju karijeru nastaviti u filmu, pozoristu ili ce radije i dalje tapkati u "mjestu", mozete naci u dokumentaciji na stranicama : http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/viewtopic.php?t=365 :lol: Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Мракетинг - 11-28-2003 Quote:lucky star - Zoran Avramovic, poznatiji pod nadimkom "Zvijezdash" ????, ???????? ? ????????, ??????? ??????? ? ?????, ??????? "??? ?? ??? ?? ?? ?? ???... ??????" :finger ????? ?? ????????? ?????! :ruke |