![]() |
СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч (/showthread.php?tid=1404) |
Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - фрактура - 04-26-2009 Ево га малопре помињани пад са коња ;D Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Miloje - 04-26-2009 Само да се осврнем на језгро језгра,то је по мени најбоља ствар на трибини у задњих пола године,годину,огроман напредак,јер већ неких пар месеци утакмице не почињу тако што сви ћутимо па вођа крене са навијањем већ то језгро крене са навијањем пре њега,трибина делује много спонтаније,много боље,није једноставно исто кад један човек крене и кад крене маса,да не урекнем али у задњих месец,два није било ниједне опомене са шипке у вези са навијањем.Чак се у прошлој или предпрошлој утакмици,нисам сигуран,вођа лепо попео од шипке до језгра да навија са екипом из језгра.Раније се све сводило мање више на једног човека,сад некако сваки пут кад мало зашкрипи ту је то језгро да му помогне,да не серем више свака част за оног ко га направио,мада сам мишљења да се оно само направило у задњих годину дана,јер је одувек тај део био најјачи што се тиче зезања и свега осталог.А што се тиче арсенала ја дизам руку за кесе са водом. Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Храбро срце - 04-26-2009 Знао сам још пре 10-ак дана да из врло оправданих разлога данас нећу бити на СЕВЕРУ!Када је покренута акција(мобилизација) још више ми је било жао,јер сам од прилике знао шта ћу пропустити!Ипак решио сам да помогнем колико могу,као и већина овде слао сам поруке,отварао групе на фејсу,звао људе,.....!!!Данас нисам ја са вама стајао браћо на СЕВЕРу,али сам зато успео да покренем 10-ак људи!!!Чуо сам се са њима и били су одушевљени и обећали да ће доћи на остале утакмице до краја сезоне!!!Ја сам сигуран и уверен да ће 9 маја када играмо на МАРАКАНИ против хајдука,бити још више ЗВЕЗДАША,јер доста је такође било који нису могли да дођу!!!Неке разумем,приватне обавезе које не могу да се одложе,али ипак друге и не схватам и љут сам на њих!!!!Наиме доста људи ми је рекло,брате скупљамо паре за 1.мај!!!! > ![]() ![]() Друга ствар,по мени ако хоћемо да до краја сезоне на МАРАКАНИ буде 20,30 хиљада,кључ лежи у Београду!!!Максимум који можемо да привучемо ван Београда је можда неких хиљаду,две људи!Остатак је у Београду!!!Зато следеће акције МОБИЛИЗАЦИЈЕ треба оријентисати ка Београду и Београћанима!!!!! СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА!!!!!!То увек певамо када је тешко!!!!У НАМА ЛЕЖИ СПАС!!!!То нам је некако постао мото у овим тешким временима по клуб!!!Желим да кажем да смо данас доказали да СЕВЕР ЈЕСТЕ ЗВЕЗДА и ДА У НАМА СТВАРНО ЛЕЖИ СПАС!!!!!Једини смо коју су остали уз клуб и верујем да нас нема,да нисмо толико јаки и организовани,данас можда неби ни постојала ЦРВЕНА ЗВЕЗДА,или би готово сигурно неки милионер(милијардер) био власник!!!!Са таквим размишљањем,да од нас зависи судбина Звезде,да једино ми у овом тренутку захваљујући нашој огромној љубави и фанатизму према ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ смо способни да подигнемо наш клуб са дна и вратимо је на врх ,где ће опет сијати СЈАЈНИЈА од свих,само на тај начин и таквим размишљањем морамо да идемо из утакмице у утакмицу и подижемо свест свим Звездашима!!!! Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - luconi - 04-26-2009 БРАВО ДЕЛИЈЕ, БРАВО, данашња оцена је далеко од одличног, још једном смо показали како се бодри клуб у најтежем времену од његовог оснивања, задржимо психоделију до краја... Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Dzo_Palac - 04-26-2009 ОДЛИЧНО!!! одлично је било данас!!! А највише ми се свиђа то што сада док гледам слике видим људима на лицу задовољство оним што су урадили данас и да желе још да учине. То је права ствар! Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Вајти - 04-27-2009 Дочекасмо двоглас на првенственој утакмици... ;D Баш се види да "Још једна победа и титула" није скоро певана, отпевана је феноменално. Што се тиче бацања петарди по трибини, уме да подигне атмосферу, али је у неколико наврата могло и било опасно. Можда треба размислити о томе... Кореографија одлична, гре'ота што смо испецали оне папире, али на ову кризу, два кореа по цени једног. ![]() Што се тиче бројке... Многи Звездаши су данас били на северу, и у томе можда лежи и разлог слабије посете истока и запада. Мада сам и ја очекивао више(потајно се надао и некој импозантној бројци), ово је било сасвим добро, с обзиром на свеукупне околности. Ово би морао да нам постане стандард и норма испод које се не иде, а да би тако било мораћемо да одрадимо најбољу могућу пропаганду за последње две утакмице које играмо код куће. Па да нас у претпоследњем колу буде дупло више него данас, да људи схвате да су Звезди потребнији него икада, да допремо до сваког Звездаша. Ништа не може преко ноћи. Треба ићи корак по корак, тако је и здравије и стабилније. Вероватно ће на северу и на наредне две утакмице бити људи који можда ту и не припадају, али је то у овом тренутку крајње небитно. Треба на стадион довести што више људи, па ако желе на север, увек има довољно места на њему. На крају, где ће се људи научити навијању ако не на првенственим утакмицама? Треба много шта истрпети у наредном периоду. Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - ognjentrm - 04-27-2009 (04-26-2009, 09:34 PM)stefan_bg link Wrote:Да, нова пракса је да се петарде бацају по трибини. Уме да буде занимљиво ;DМени се нимало не свиђа,једна је баш крај мене пукла,усро сам се :o :o Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - плутон - 04-27-2009 Квалитетних 90 минута на Маракани били смо као права војска. Идемо даље до пуног истока и запада... Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Делија К.З.Ш. - 04-27-2009 Навијање јуче феноменално,лудница... Могу вам рећи,барем мени се више свиђа та спонтаност трибине,кад то кажем мислим на бакље које се пале спорадично,петарде,па и пиштаљке,које се користе већ неколико утакмица! Сваки пут нешто ново,као што сте већ споменули то ова екипа изнад централне шипке ради,и било би лепо да сви учествујемо у том лудилу,пошто се неретко деси да неко само посматра шта се ту дешава! Али руку на срце,ненормално смо напредовали ове сезоне,уз све проблеме који нас прате! Свака нам част! Е сад имам један предлог,нисам упућен у те тарифе,цене...ал могли би сад на Карабурми,да скупљамо паре(ником није тешко,ил барем већини да одвоји 50,100дин)па да се направи спот на некој телевизији,којим би позвали људе против Хајдука на Маракани! Што би дало много више резултата! Ако смо само писањем на 2 форума,куцањем порука,писањем по фејсу,плакатима утростручили број људи на стадиону! Шта бисмо тек успели да урадимо,ако би одрадили тај спот! Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Храбро срце - 04-27-2009 По мени треба овако да наставимо и за следеће утакмице и тако све до краја сезоне!!!Значи 5,6 дана пре утакмице звати људе,слати поруке,на разноразним форумима,фејсбуку,лепити плакате,...!!!!И наравно треба им показати снимак са последње утакмице и објаснити им да ми неправимо само атмосферу и лудо навијање против Милана,Бајерна,....,него тако нешто може да се доживи и на првенственој утакмици!!!Треба објаснити људима,подићи свест,да смо једино ми ти који држимо Звезду у животу и да смо ми једини који могу да извуку Звезду из овог пакла и кошмара,из најтеже ситуације у којој се нашла наша Звезда још од оснивања!!!! Што се тиче начина који је најбољи и најефикаснији за довођење још већег броја људи,а то сам већ предложио пре неких месец дана пре овог хаоса,мобилизације,терања управе и осталог,то је да ПРЕДСТАВНИЦИ навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР изађу пред јавност и замоле све оне који воле Звезду да до краја сезоне дођу на стадион и тако помогну клубу којег воле највише на свету и за којега живе!!!!Мислим да би ово био најбољи потез из неколико разлога!Постоје одређени људи на СЕВЕРУ,да некажем вође,за које знају сви Звездаши,свао ко је барем једном био на стадиону зна њихова имена!!!И већина народа,поштује те људе,јер знају колико су ти људи дали Звезди и да те емоције и намере произилазе из чисте љубави према ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ!!!Друга ствар је да би то било медијски пропраћено,значи у свим новинама и телевизијама!!!Уместо да дајемо паре за рекламе,једна конференција за новинаре је довољна!!!Ту такође да се спомене акција ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА ,какви су планови и докле се стигло!!!И последње да се упути апел БЕОГРАЂАНИМА!!!Нека дођу,да доведу своју децу,сви,буквално сви,који воле Звезду,да у прееосталих неколико утакмица дођу на Маракану!!!! У НАМА ЛЕЖИ СПАС!!!!!!! |