Delije
СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч (/showthread.php?tid=1404)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Ацко ДС89 - 04-26-2009

Одлично навијање посебно у другом полувремену..
УПРАВА НАПОЉЕЕ !!!

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - KocoBo-Cp6uja - 04-26-2009

Идемо редом.Ова утакмица у мени је будила неки посебан осећај,нит је дерби,нит евро,нит мала утакмица.Ваљда је била присутна тензија да ли ће се акција и мобилисање одсликати на прави начин и да ли ће се наша Маракана малко боље попунити.Долазак пред благајну,брдо људи чека за карту,на улазима.Средишња два сектора се брзо пуне,чак шта више север сасвим лепо попуњен.Исток и Запад лепа бројност.На југу парола из Новог Сада,ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ.Договор је био да се прво полувреме пева и прозива управа,а друго да се пева Звезди.Неке нове,прерађене песме,нпр:
Управа напоље,
Управа напоље,
стадион цео
пева ко један
УПРАВА НАПОЉЕ.
Како су другари смисљали песме,тако се и певало.На огради парола управа напоље.Чини ми се само да је навијање могло бити за нијансу боље,али ок.
Сад гледам слике кореографије,Б Р А В О  О Н И М А  К О Ј И  С У  Ј Е  О С М И С Л И Л И.Касније се папирићи кидају и креће лудница уз још једна победа и титула.Ти играш на облацима славе,итд,лепо је било на северу.Иначе бакље су се палиле спорадично,и у право време.Е,морам само да се осврнем на догађаје после текме.Да ли је могуће да се догоди да баш од целог викенда одреде тих фаталних пола сата,дали је то намерно тако урађено да би опет навијачи били криви не знам , , ,Али и то се добро искористило,падале су мајице разне,другари са југа остајали су без разних навијацких реквизита :Д
Све у свему,браво делије,акција се наставља на наредној утакмици,овако јако и сложно до краја.

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - HITMAN 47 - 04-26-2009

(04-26-2009, 08:26 PM)николаБГ link Wrote:[quote author=MACAK link=topic=3578.msg67146#msg67146 date=1240776779]
Данас сам доживео велико разочарање што се тиче ЗВЕЗДИНИХ навијача,МАЛО И ОПЕТ МАЛО.Ми који смо били показали смо колико нам је стало до вољеног клуба а остали мислим на Београђане много су ме разочарали.Зовеш људе,молиш и њима је тешко да дођу и да помогну сада када нам је најтеже.Ја сам исцимо 6  људи који нису дуго били на МАРИ и који су отшли прилично задовољни и срећан сам због њих што су видели предиван север и фантастичну подршку и још лепшу кореографију.Тек сам малопре видео ГРБ и немогу да опишем како то лепо изгледа.ФЕНОМЕНАЛНООО.Надам се до краја првенства да ће нас остати оволко а најесен очекујем пунију МАРУ и пун СЕВЕР.

Коментарима попут овога нема места на сајту. Ја тебе не разумем ни мало. Објасни ми како је могуће да се на два форума јављају људи само са позитивним утисцима, и онда се јавиш ти и причаш о разочарењу.

Свако путовање па и највеће се почиње једним кораком. Ако си ти мислио да ћемо се телепортовати на крај нашег путовања после два дана позивања људи онда си болестан. Чињеница је да смо утростручили број људи на стадиону, чињеница је да смо направили очигледан напредак, а да један спот није приказан на тв-у,да никава медијска кампања није вођена сем ове на два форума, и наша интерна.

СЛЕДЕЋЕ ПУТ МОРА ДА НАС ЈЕ ЈОШ ВИШЕ, ПА ЈОШ ВИШЕ, ПА ЈОШ ВИШЕ... ОВО ЈЕ БИЛО ОДЛИЧНО ДАНАС!

само овде не смемо да станемо, зовите још људи, форуми, фејсбук, поруке... До краја сезоне морамо да имамо пун север и барем 5 000 људи на истоку и западу

ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ К'О ЈЕДАН! СВИ НА МАРАКАНУ!
[/quote]

Џони не морамо баш да се вређамо међусобно ни због чега !

Апсолутно си у праву да таквом посту није овде место , али разумем и дечка зашто је разочаран поступком неких својих познаника !
Кажем разумем , али кажем такође да такво размишљање НИЈЕ ИСПРАВНО, јер ти људи који у оваквим тренуцима нису пожелели да буду уз своју Звезду , једноставно и не осећају оноо што ми осећамо ... и не треба дозволити да нас погоди реакција тих људи !

Але але о АХТИСАРИ УПРАВОООО ....  ;D

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Red Star Forever - 04-26-2009

(04-26-2009, 08:30 PM)фрактура link Wrote:свако ко жели незабораван навијачки доживљај нека стане поред групице у центру копа,која из утакмице у утакмицу покреће лудило...

У једном моменту су ако мислимо на исту екипу жутим димом "кадили" све око себе... Много добра сцена, ко је видео зна о чему причам, а то дефинитивно диже људе...

Елем...

Као што рече НБГ, први и уједно велики корак је начињен... Ова два дана колико сам контактирао људе, улило ми се много позитивне енергије и имао сам осећај да ће нас бити много, много више него данас... Али, када вратимо филм уназад, ово је више него дупло од просека у овој сезони, ово је резултат, опет понављам речи НБГ, од два дана позивања на форумима, резултат дан-два слања смс-ова и резултат јучерашњих плаката по већем делу града... Дакле, за толико мало времена ово је ипак велики успех... Познајући начин размишљања Срба, не би ме чудило да је оставка конобара утицала на још пар хиљада људи да не дођу јер су мислили да је његовим чином све ово завршена прича... Нажалост није... Он није управа, он је само први међу једнакима (који су очигледно све само не једнаки)... Наш циљ је одлазак свих који су довели наш клуб на ивицу егзистенције и тако своја имена уписали у историју као најгоре руководиоце најтрофејнијег клуба са Балкана!!!

Пре свега, много ми је драго било када сам пре утакмице а и на самом стадиону видео другаре који су раније били редовни, без којих нисам могао да замислим ни своје присуство на трибини... Стварање породице, захтевни послови, школовање, и сијасет других разлога су их одвојили од Звезде, али један позив је био довољан да се многи од њих без поговора прикључе највећој и тренутно јединој снази Црвене Звезде - Делијама!!! Највише би волео да се њихов повратак не односи само на ову или следеће 2-3 утакмице него на дуге стазе, али на томе тек треба радити...

И док је то била група људи на које нико није ни сумњао да ће се одазвати позиву, једна друга група је донекле разочарала.... А то су они који се вечито жале на квалитет фудбала, љубитељи Милана, Барселоне и осталих "евро величина", они који су у првим редовима за карте за утакмице против поменутих клубова итд... Дакле посетиоци Запада и Истока, Звездаши, гледаоци, симпатизери, зовите их како год хоћете... Претопстављам да ће са њима ићи најтеже и да њих пре свега привлаче добри резултати... Треба добро осмислити како њих привући на стадион, они су нам најпотребнији, они чине критичну масу и без њих ми сами не можемо нећу рећи ништа, али можемо мало!!! Дефинитивно треба до следеће утакмице на Маракани маркетиншки добро одрадити позив за ову циљну групу, а и на самом Северу има још места за омасовљење... У сваком случају сви до сада искориштени ресурси за позивање треба да се користе још више... Разни форуми, фејсбук, смс-ови, кајрон смс-ови... Све чега се сетите!!!

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - фрактура - 04-26-2009

(04-26-2009, 09:05 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=фрактура link=topic=3578.msg67151#msg67151 date=1240777847]свако ко жели незабораван навијачки доживљај нека стане поред групице у центру копа,која из утакмице у утакмицу покреће лудило...

У једном моменту су ако мислимо на исту екипу жутим димом "кадили" све око себе... Много добра сцена, ко је видео зна о чему причам, а то дефинитивно диже људе...[/quote]

Мислимо,мислимо... Big Grin То је била једна од луђих сцена...Уосталом ево те слике

http://www.delije.net/galerija/08_09/0809_cz_borac2_6.jpg

Такође увек имају различит арсенал који користе током утакмице,прво су то биле кесе са водом,па папирићи,и данас петарде.Шта је следеће?  ;D

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - николаБГ - 04-26-2009

У праву си, не морамо да се вређамо...ал јбг кад људи пишу неке ствари не размишљајући какве то последице може да има...људи морају да схвате да у овом тренутку међу нама не сме да буде песимизма, негативне енергије, негативних коментара.
Најбоље да се после прве утакмице напише да смо разочарани, и онда ови што нису били а то читају треба да на основу тога доносе закључке, мени то изгледа као несвесно подривање наше акције! Скупили смо 10000 људи јер смо направили еуфорију у ових пар дана. Сада то морамо да наставимо, а не да пишемо да смо разочарани. Па таман и да је то истина, а није истина јер сви имају слике и снимке испред себе па нека процене!

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - stefan_bg - 04-26-2009

Да, нова пракса је да се петарде бацају по трибини. Уме да буде занимљиво  ;D

Делије, ово је само почетак. Сад знамо од прилике како и шта. Таман за следећу утакмицу да се лепо организујемо. Имамо времена. Лепите плакате, шаљите поруке. Шта год вам падне на памет!

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - KizaLion - 04-26-2009

Лично сам задовољан, синоћ сам толико прижељкивао да имамо крцат доњи и горњи сектор, кад су у питању мале утакмице, што се није десило од фебруара-марта прошле године кад смо играли са ОФК-ом и Младошћу из Лучана, после тога коп нам је увек био формиран код горње шипке. Мало сам разочаран попуњеношћу запада, да је био бесплатан улаз вероватно би било више људи.

Слике од прошле године:
http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2007-2008/cz_mladost_l/92.jpg
http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2007-2008/cz_ofk/ofk9b.jpg

Све у свему, било је добро, морамо још боље, не смемо да станемо, знамо шта нам је чинити!

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Red Star Forever - 04-26-2009

Што се тиче данашњег издања...

Одлично!!! Иамли смо својевремено један хит, коме можда није време да га спомињем и у коме се каже да смо војска... Е данас смо били као војска, сви ко један! Све што је планирано и тражено са шипке Север је испоштовао и одрадио баш како треба... Као да су људи осетили да сада тако треба и мора...

Гужва на благајнама је подсетила на нека лепша времена... Већина људи је ушла на време и што је за неповеровати када је најтеже испољавају се најпозитивније ствари, па и та прича око (не)кашњењења... Дочекао нас је и леп призор на југу, парола из Новог Сада, тј. велика шеталица Звездо Волим Те...

За први део игре планирано је 45-минутно прозивање управе и то је и одрађено... Иако се мора признати да су људи ненавикнути на небодрење Звезде цело полувреме, у појединим моментима попуштали, ипак све што је отпевано заслужује високу оцену...  Од класичне Але але але але Управа напоље, па преко обрада монгих познатих песама са измењеним речима... Але але але о Пакуј ствари управо (ајде Звездо сад на гол), па опет на претходну мелодију Ахтисари управо (салва смеха на трибини),  Управа напоље управа напоље стадион цео пева ко један управа напоље (Увек са тобом), Але але управа цела напоље (Звезда ле, Звезда ле, Звезда ле але але)... Такође, било је и довикивања са Западмо и Истоком, ми Управа, а они Напоље... Пре тога одрађено довикивање и са подељеним Севером... Наравно, све ово испратила је и парола на огради Управа Напоље!

Други део игре почиње кореографијом са белим и црвеним папирима/картонима који су на себи имали грб Делија а заједно формирали грб Звезде... Уз кореографију се пева Још једна победа и титула и то одавно не оволико дуго и овако добро... Одлично отпевана Душмани хоће да нас униште, као и Ти играш на облацима славе (дуго, дуго и веома гласно)... Друго полувреме је било посвећено нашој Црвеној Звезди, али нисмо заборавили ни Уроша те је отпевана и Нека вечерас свако зна шта значи правда за Уроша... Повремено се палила и пиротехника, удари, све то онолико колико је било потребно да се одржи одлична атмосфера на трибини... Једна од ретких рутинских победа нашег тима у овој сезони нам је дала времена и да се пред крај опет позабавимо терањем управе, али су играчи испраћени никад боље отпеваном Мој тим је првак био...

До следеће утакмице и још масовнијег одзива свих којима је Звезда у срцу!!!

Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - Kaja - 04-26-2009

Данас сам била благо изненађена, очекивала сам плафон 5000. људи а дошло их је око 8000. Такође сам мислила да неће бити добра атмосфера као што је то на великим текмама случај! Не можете ни схватити како сам се осећала када се Север напунио и када је грмело УПРАВА НАПОЉЕ !!! Заиста невероватно добро! Кореографија фасцинантна, свака нам част!!! Такође сви смо свесни да је ово тек почетак, и морамо наставити овако! Не рачунајући гостовање на Карабурми, следећа текма на Маракани је против Хајдука из Куле, имамо сасвим довољно времена да мотивишемо људе! Нико није рекао да ће бити лако, али ако смо за само 2. дана успели да сакупимо 8000. на следећој текми мора нас бити бар дупло више!!! СВИ НА МАРАКАНУ, СВИ НА СЕВЕР, БУДИМО ТУ КАДА ЈЕ НАЈТЕЖЕ!!!