Delije
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419)

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - _simke_ - 09-28-2009

Лазовић је на позајмици, и ако будемо желели да га откупимо мораћемо да издвојимо 400 000 евра.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 09-28-2009

(09-28-2009, 11:53 AM)Тони92 link Wrote:Мене лично брине Ђорђевић,који је несумљиво сјајан играч,али је пргав,непотребно добија картоне,а чини ми се да често не испоштује договор,чак неретко иде напред.Јуче је против Војводине сам изнео лопту на пола терена и изгубио је због фаула.Да фаула није било,Воша би имала контру,а у центру би био само Вилотић(који је по мени најбољи штопер у тиму).
А шта рецимо да је отишао до гола и дао гол?! Па не може тако причати шта би било кад би било. Дефинитивно наш најбољи штоперски тандем су Ђорђевић и Вилотић.
(09-28-2009, 11:53 AM)Тони92 link Wrote:Свиђа ми се што Пижон форсира Богдановића и Блажића.Иако се не ради о квалитетним фудбалерима,имају велико срце и могу много да помогну тиму.Мислим да је наш тренер то добро осетио и сјајно је што добијају шансу редовно.Лазовић је ипак млад фудбалер који је тек дошао у клуб.Замислите како би се ова двојица осећали кад би их заменио 17-огодишњи клинац који је притом на позајмици?Дарко је одличан фудбалер и треба да добија шансу на кашичицу,а кад добије прилику да почне меч,искористиће је 100%(као против Младости)
Богдановић је ове сезоне један од наших најбољих играча, дечко је борбен,а богами и зна да игра(како сам мислио да ово никад нећу рећи Smile). Блажић је сасвим солидан играч, идеалан као замена неком квалитетном фудбалеру, е сад пошто ми немамо великог избора и пошто он сасвим коректно одрађује посао на више позиција у тиму, тако и он често добија шансу. Лазовић је несумњиво талентован играч, само је још увек млад и велики му је проблем што је физички инфериоран у односе на остале старије играче. Види се да зна, да хоће, али слаб је у дуелу. Полако, доћиће и његово време, има времена за њега.
(09-28-2009, 11:53 AM)Тони92 link Wrote:Гледао сам преглед меча ОФК Београд-Смедерево,Абубакар се поигравао са одбраном Смедереваца,са којом смо ми ипак имали доста проблема упркос високој победи.
Тај Абубакар може да ради шта хоће, али гол да да не зна. Мислим да су сва 3 наша играча квалитетнија од њега, а да нам буде четврти, прескуп је...а  и боље је ту пустити неког клинца да се учи поред ове тројице.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Dzo_Palac - 09-28-2009

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/70411/darko-lazovic/profil.html

знам да многи не верују баш у информације са овог сајта али сам сигуран да је потписао уговор са звездом иако је на почетку била прича о позајмици...пред крај прелазног рока

Прво, тај сајт је срање.
Друго, Лазовић је на позајмици уз опцију да можемо да га купимо ако хоћемо.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Pijanac - 09-28-2009

Како ствари стоје за Абуа су врата Звезде прилично затворена, а време ће показати да ли је то била грешка. Овај тројац нападача дефинитивно врши добар посао и не треба им додавати неког коме треба велика минутажа већ џокер који са клупе може да реши сваку утакмицу. И то нам искључиво треба кад на неког од ове тројице не можемо рачунати због картона и повреда. По мени би идеалан избор био Пурке Стојановић. Један од највећих Звездаша међу активним фудбалерима тавори у Јавору, на позајмици Војводине, а са клупе уме чудо да направи.

Што се одбране тиче мислим да би један поуздан штопер типа Дудић, Бишевац или Гај (лупам имена која би можда ја волео, ал' одприлике тај калибар) морао да буде први приоритет у зимском прелазном року. Ми смо игром убили Војводину на њеном терену, а све то је могло да падне у воду због превеликог броја киксева углавном дефанзиваца.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - buteo serbiano - 09-28-2009

Дефинитвно наш најбољи играч на утакмици против војводине је био - Драган Мрђа :Smile човек једноставно није хтео да постигне гол, видело се из авиона....и хвала му за то

Одличну утакмицу је одиграо и Јевтић, један његов пас је био довољан да реши утакмицу, одлично је затварао простор у одбрани и вукао играче војводине на себе док је звезда у нападу чиме је отварао простор за Перовића. Не види се то баш много на терену, али је дечко страшно користан и врло интелигентан играч.

Блажић ми се лично не свиђа, мислим да то није играч за звезду...неко рече како је то тип играча кога нема нигде 90 минута, а онда опали са 25 метара и реши утакмицу...у реду је то, али прво треба да научи да прими лопту, а не да се иста одбија од њега као од дрвета, да научи да дода тачан пас, да научи да се постави у одбрани....дечко је прескочио основно фудбалско образовање, а пун ми је више тих самоуких који долазе у клуб да науче основне ствари у фудбалу....страшно ми личи на Милоша Бурсаћа који је пре 20-так и кусур година играо у звезди (ко се сећа зна о чему говорим)

(09-28-2009, 07:56 PM)buteo serbiano link Wrote:Дефинитвно наш најбољи играч на утакмици против војводине је био - Драган Мрђа :Smile човек једноставно није хтео да постигне гол, видело се из авиона....и хвала му за то
Ал си сад лупиоооо, страшно!
Не, није Мрђа толики Звездаш да му је драже да промашује против нас како би Звезда узела бодове од премије и кеша који добија од Бутуровића. Мрђа је у последње време чест гост сплавова и ноћних клубова, отуда и не чуди његова лошија игра ове сезоне.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - _simke_ - 09-28-2009

(09-28-2009, 07:29 PM)Пијанац link Wrote:. Ми смо игром убили Војводину на њеном терену, а све то је могло да падне у воду због превеликог броја киксева углавном дефанзиваца.
Ђорђевић и Вилотић су најбољи штоперски тандем у овој нашој лиги.
На 6 утакмица смо примили само  1 гол и то из слободног ударца.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Red Star Forever - 09-28-2009

(09-28-2009, 07:56 PM)buteo serbiano link Wrote:страшно ми личи на Милоша Бурсаћа који је пре 20-так и кусур година играо у звезди (ко се сећа зна о чему говорим)

Братеееее.... Бурсаћ је за Блажића играчина!!! Где си се сетио њега??! Али стварно, у оној југославији он је био екстра, а овај у далеко мањој лиги и са далеко мањим избором добрих играча иако има потенцијал, није довољно добар... Зато и не напредује откад је дошао из Чуке...

(09-28-2009, 07:56 PM)Игор link Wrote:Ал си сад лупиоооо, страшно!
Не, није Мрђа толики Звездаш да му је драже да промашује против нас како би Звезда узела бодове од премије и кеша који добија од Бутуровића. Мрђа је у последње време чест гост сплавова и ноћних клубова, отуда и не чуди његова лошија игра ове сезоне.

Како год било и који год да је разлог, али сложићу се да је дефинитивно био "наш најбољи играч"... Зашто? Па промашио је гомилу шанси које се једноставно не маше... Нисам сигуран са чим то има везе, да ли што воли Звезду или што рече Игор воли ноћни живот, али хвала му свакако  Wink

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Eric Cantona - 09-28-2009

(09-28-2009, 09:26 PM)_simke_ link Wrote:[quote author=Пијанац link=topic=3621.msg71292#msg71292 date=1254166172]
. Ми смо игром убили Војводину на њеном терену, а све то је могло да падне у воду због превеликог броја киксева углавном дефанзиваца.
Ђорђевић и Вилотић су најбољи штоперски тандем у овој нашој лиги.
На 6 утакмица смо примили само  1 гол и то из слободног ударца.

[/quote]

Џаба што су први у селу, кад су последњи у граду.