Delije
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419)

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - buteo serbiano - 09-17-2009

(09-17-2009, 11:56 AM)Mikelandjelo link Wrote:Дечко је дошао на пробу, препоручио га Исах. Немате појма о коме се ради као ни ја, зато фино сачекајте да видите хоће ли га клуб ангажовати, па ако заигра за први тим, онда можемо рећи нешто више.

Чекајте бре људи: немамо паре, имамо лоше искуство са странцима (част појединцима), и даље смо у страшним дуговима, имамо омладинску школу и ваљда смо се сви сложили да звездина деца треба да играју (да добију шансу)...?

Не свиђа ми се ово, чини ми се да опет ту има неких менађера који форсирају овакве ликове....а ово објашњење као "Исах га препоручио" ми је стварно неозбиљно...јер ни тај Исах није баш Марадона нити може да има такав утицај да управи некога предлаже....мука ми више од те буразерске политике довођења играча док звездину децу отимају велики клубови са 15 или 16 година...

Дајте да сазнамо ко је овом играчу менаџер и све ће бити јасно

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Red Star Forever - 09-17-2009

(09-17-2009, 05:18 PM)buteo serbiano link Wrote:[quote author=Mikelandjelo link=topic=3621.msg70859#msg70859 date=1253188602]Дајте да сазнамо ко је овом играчу менаџер и све ће бити јасно

Права констатација!!!

Све остало ће доћи на ред ако и када га ангажују...

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - CEBEP - 09-18-2009

(09-17-2009, 12:15 PM)Никола Д/С link Wrote:[quote author=CEBEP link=topic=3621.msg70825#msg70825 date=1253114377]
[quote author=Dzo_Palac link=topic=3621.msg70823#msg70823 date=1253112374]
не слажем се са тобом
Није ни потребно да се сложиш.
[/quote]

Брате до јаја си арогантан ... без икакве потребе ... разумем ја и да ЏоПалац зна да пише тек реда ради (у овом случају не), и то да си модератор и да ти је то на неки начин посао, али ...

Уосталом, лепо Микеланђело рече, дајте да сачекамо, да га видимо, биће простора за пљување.
[/quote]

Да ли је неко овакав или онакав из твоје перспективе нема места таквој карактеризацији на форуму. Ако имаш нешто лично или на било којој основи у вези било кога на овом форуму, у овом случају са мном, решавај те ствари преко приватних порука.

(09-17-2009, 05:18 PM)buteo serbiano link Wrote:[quote author=Mikelandjelo link=topic=3621.msg70859#msg70859 date=1253188602]
Дечко је дошао на пробу, препоручио га Исах. Немате појма о коме се ради као ни ја, зато фино сачекајте да видите хоће ли га клуб ангажовати, па ако заигра за први тим, онда можемо рећи нешто више.

Чекајте бре људи: немамо паре, имамо лоше искуство са странцима (част појединцима), и даље смо у страшним дуговима, имамо омладинску школу и ваљда смо се сви сложили да звездина деца треба да играју (да добију шансу)...?

Не свиђа ми се ово, чини ми се да опет ту има неких менађера који форсирају овакве ликове....а ово објашњење као "Исах га препоручио" ми је стварно неозбиљно...јер ни тај Исах није баш Марадона нити може да има такав утицај да управи некога предлаже....мука ми више од те буразерске политике довођења играча док звездину децу отимају велики клубови са 15 или 16 година...
[/quote]

Управо се о томе и ради.
”Препоручио га Исах” или ”Играо бих за Звезду и бесплатно” варијанта је не вероватно дилетантска и такве ”препоруке” не могу да одговарају клубу као што је Звезда. Буде ли испливао неки Ранко Стојић из овог блата враћамо се на старо. И на крају, ко све тренира са првим тимом не мора да значи и да ће да потпише уговор а надам се топло и да неће. Конструктивнија је расправа када се, и ако се, уговор потпише са неким играчем или играчима.
А ствари написане изнад се односе на бојазност гомилања и прављења 3 фудбалска тима од којих је сваки тај играч аутоматски на грбачи клуба беспотребно узимајући место неком клинцу из наше школе. Да ствар буде гора, као што смо сведоци последњих неколико месеци, онда се сви ти играчи повампире и траже своје финансијске колаче од клуба па због тога живимо у времену пријава, тужби, не измирених плаћања рачуна и слично. Демони прошлости разних алкоса, маторих педофила, и осталих говнара још прате ову управу. Сада не треба бити пуно паметан осим што треба научити лекцију из скорашње историје клуба која јасно показује како треба, да не кажем, како НЕ треба. Поново понављам, куповина ”да” али не по сваку цену. Куповина само у случају у коме немамо бољу опцију на одређеној позицији у сопственим редовима или у безброј не резонских промашених позајмица наших талентованих играча који су завршили ко зна где.

Да не причам о тотално беспотребном набијању постова појединих чланова овог форума...

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Тони92 - 09-18-2009

Реално,нама стварно није потребан још један Аилтон,Сузуки,Фереира,Едгар,Џеф Силва и сл.Ти људи БУКВАЛНО ништа нису урадили за Звезду,ал им зато свима дугујемо новац!
Једнини странци који су нешто вредели у задњих пар година су Паркер,Исах,Гај и Кастиљо,навео бих и Клеа,ал нећу да доживим свеопшту пљувачину... Wink
Сложићете се да не би било добро да сад управа нашег клуба потпише уговор са Боатенгом и да онда тек после једно три месеца схватимо да лик нема појма,а онда кад будемо раскинули његов вишегодишњи милионски уговор,све испочетка... :-\
Истина,потребан нам је полушпиц,али мислим да је много боље ослонити се на Мркелу,иако му то није примарна позиција,него доводити пропале странце са годишњим примањима већим од целог тима заједно... ;D
Неко ће сад поменути и Кадуа,ал размислимо:шта је он урадио против Славије и Металца?Тражили смо га у постави и добили...и опет ништа...бар засад,надам се да ће бити боље!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - rukometas_bg - 09-23-2009

Педерска организације звана ФСС, нам казнила клуб са 200 000 динара, због уношења пиротехнике против Рада.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/kazna-i-za-rad-2386-c1-content.htm

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Dzo_Palac - 09-23-2009

(09-18-2009, 10:27 AM)Тони92 link Wrote:Сложићете се да не би било добро да сад управа нашег клуба потпише уговор са Боатенгом и да онда тек после једно три месеца схватимо да лик нема појма,а онда кад будемо раскинули његов вишегодишњи милионски уговор,све испочетка... :-\

а одакле ти то да ће он потписати милионски уговор? па дечко је рекао да би играо за џабе! не кажем да ће стварно играти за џабе али не верујем да је било коме у клубу у интересу да му даје неке паре ако дечко не жели или не заслужује...

извини али купити играча за нпр 50 000 евра је одличан потез што се види у случају лекића! изгубити те паре и нпр 1 000 000 за  оне "бразилце" не може да се пореди!

што се тиче кадуа мислим да је добар играч али да је психички нестабилан...квалитет има то је сигурно! Wink

а казна је катастрофа!што није кажњен партизан за оно против борца?

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - UvekSaTobom - 09-23-2009

По мени Каду заслужује већу минутажу,доказао се на претходним утакмицама...А онај Васиљевић је ТОТАЛНИ промашај,као и Обрић.. :-[

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - dadax - 09-23-2009

А што је најтужније та њихова ''ODLUKA'' написана је latinicom. Питам се какав је то савез кад не користи своје званично писмо. Звезда се нетреба жалити на висину казне, већ да ти latini одлуку о казни напиши званичним државним писмом. Ако га знају  :-\

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - MACAK - 09-24-2009

Похвале за синоћну голеаду,е да нам је Стамени бранио у Прагу.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Darko - 09-24-2009

И од мене све похвале момцима за 6-1 синоћ. Заиста остаје велика штета што нам је ускраћено да присуствујемо мечу.

Пијанац: Немојте објављивати информације ако не постоји ни један конкретнији извор од админа неког другог сајта. Нема потребе да се за сада узнемиравају људи.