Delije
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419)

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Madness - 09-05-2009

Некада је било другачије...

Од 3 минута клипа,па надаље

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Igor_RS - 09-05-2009

Времена се мењају, људи се мењају...

П.С. Последњих пар минута права психоделија уз ужичко  Smile

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - фрактура - 09-05-2009

Види их Бина и Владан, некад играли заједно уз трубаче а сад се пљују преко новина.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Kapetan Kuka - 09-05-2009

(09-05-2009, 01:21 PM)Madness link Wrote:Некада је било другачије...

Од 3 минута клипа,па надаље

Како је Роби цеп'о уз ужичко и српске трубе !!! Smile

Одг: Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - 100%anti crnobeli - 09-05-2009

(09-05-2009, 08:01 PM)Капетан Кука link Wrote:Како је Роби цеп'о уз ужичко и српске трубе !!! Smile

Зашто и не би кад му је кева српкиња  Wink.

Иначе Роби ме на овом снику са све качкетом подсећа на оног лика што је глумио Раљеа(лик са металном вилицом) у два филма п Џејмсу Бонду. У оба глуми Роџер Мур. Мрзи ме сад да копам по ИМДБ-у али ценим да знате на кога мислим.

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Darko - 09-05-2009

Знам ја,то је  онај лик који је неуништив и има натприродну снагу  Big Grin

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - CEBEP - 09-06-2009

И сада се поставља питање какве везе има Џејмс Бонд, прослава из Барија или Роберт Просинечки са темом

”ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009-2010!!!!!!!!!!!”

Дајте уозбиљите се мало.......

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Kapetan Kuka - 09-06-2009

(09-06-2009, 02:13 AM)CEBEP link Wrote:И сада се поставља питање какве везе има Џејмс Бонд, прослава из Барија или Роберт Просинечки са темом

”ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009-2010!!!!!!!!!!!”

Дајте уозбиљите се мало.......
Није брате него је постављен клип са прославе у Барију ради садашње ситуације Лукића и Бинића па се 3-4 уписа надовезала на то. Није страшно неће се превише скренути са теме. Јес да можда није место али лепо је кад се присетимо и тога. Узври крв и понесу емоције кад се свега тога присетим!!! Боље мало и то да поменемо кроз шалу, него да пишемо о стативама, високој трави, рефлекторима, саопштењима,препуцавањима функционера и то ми је некако све мало бесмислено и иде у недоглед а и постаје досадно ... Ал ок, стављамо тачку на све то што вуче мимо теме! Надам се да нема замерки!!!

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - buteo serbiano - 09-06-2009

Једна ствар која итекако има везе и са сезоном 2009/10, а како се види и са претходним и будућим сезонама. Тек сад сам прочитао оно саопштење ФК Црвена звезда у вези кампање против Џајића. Невероватно да сваки пут кад се Џаја приближи Маракани тужилаштво реагује, или прошири оптужницу, или му дода неко ново кривично дело, или једноставно подсети јавност да се против њега води кривични поступак...чисто да не заборавимо... Човек је био на једној утакмици, доживео  овације  целог стадиона, након тога Лукић изјави да би једино Џаји уступио место председника и шта се деси? Тужилаштво прошири оптужницу, после чега тај предмет прелази у надлежност специјалног тужилаштва, али не као дело организованог криминала, већ ка дело које има "нарочиту друштвену опасност"??? Ово је чиста медијска сатанизација звездине легенде којом управља неко коме је интерес да се  Џаја ни случајно не приближи Маракани. Конкретно, мислим да са целим случајем везе имају бивше структуре фк патуљак које и дан данас управљају српским фудбалом преко својих караџића, ђурића и остале бораније.... Како стоје ствари ако се приближи Маракани ближе од Авалице има одмах да га хапсе! 

Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Ђенерал - 09-06-2009

(09-06-2009, 09:21 AM)buteo serbiano link Wrote:Једна ствар која итекако има везе и са сезоном 2009/10, а како се види и са претходним и будућим сезонама. Тек сад сам прочитао оно саопштење ФК Црвена звезда у вези кампање против Џајића. Невероватно да сваки пут кад се Џаја приближи Маракани тужилаштво реагује, или прошири оптужницу, или му дода неко ново кривично дело, или једноставно подсети јавност да се против њега води кривични поступак...чисто да не заборавимо... Човек је био на једној утакмици, доживео  овације  целог стадиона, након тога Лукић изјави да би једино Џаји уступио место председника и шта се деси? Тужилаштво прошири оптужницу, после чега тај предмет прелази у надлежност специјалног тужилаштва, али не као дело организованог криминала, већ ка дело које има "нарочиту друштвену опасност"??? Ово је чиста медијска сатанизација звездине легенде којом управља неко коме је интерес да се  Џаја ни случајно не приближи Маракани. Конкретно, мислим да са целим случајем везе имају бивше структуре фк патуљак које и дан данас управљају српским фудбалом преко својих караџића, ђурића и остале бораније.... Како стоје ствари ако се приближи Маракани ближе од Авалице има одмах да га хапсе! 

Већином се слажем са тобом, само ја не мисим да се ради о сатанизацији Џајића, већ о сатанизацији Црвене Звезде, као истинског српског бренда... е сад на питање коме је то у интересу је тешко одговорити, али неким људима из бивших управа сигурно јесте...