![]() |
Звезда - Нафтан - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Звезда - Нафтан (/showthread.php?tid=1783) |
Одг: Звезда - Нафтан - KocoBo-Cp6uja - 07-27-2012 И ко неће да навија 90 плус минута против омоније и на 0:3 за њих нека не долази уопште.такви нам нису потребни.Срамота је звиждати играчима на њиховом терену.Иако лоши,ипак су наши.Слажем се да ниједан играч није изнад клуба,али звиждањем им нећемо никако помоћи.Критике и звиждуци су за после утакмице.током 90 минута СЕ НАВИЈА !!! Одг: Звезда - Нафтан - KocoBo-Cp6uja - 07-27-2012 Слажем се да немамо тим.али ми за боље играче пара немамо.За мене ће бити успех и ако прођемо омонију,за мене су слободно могу да кажем они благи фаворити,иако се неко не слаже самном око тога.Тема Нови Сад,ниједа упис,коментар,чим лоше крене одма се јављају критичари.Не кажем за овај форум,уопште је пракса таква свугде,па и на стадиону. Одг: Звезда - Нафтан - bQxi - 07-27-2012 Прича се данима да људи уђу раније на трибину, да се почне са песмом 15-20 минута раније, како би дали ветар у леђа нашим играчима од самог старта. И онда кад се све то деси ми увежбавамо нову песму. Мислим да се Белорусима нису одсекле ноге нити да су наши боље орали друмове кад се запевала та нова песма, Једноставно, није био тренутак зато, погрешило се и то је то. Што се звиждука тиче, такође сам против тога за време утакмице. Играјте како знате и умете, а ми треба да дамо подршку 90. минута. Па ако не успеју ништа у 90. минута онда нека им певамо, звиждимо итд и нека их буде срамота пред севером ( мада искрено мислим да многима тамо пуца курац шта север мисли). Парола за Белорусе одлична! По мени је то баш упечатљив моменат, певање Каћуше и аплауз из кавеза, а касније и целог стадиона. Одг: Звезда - Нафтан - ултра сепаре - 07-27-2012 (07-27-2012, 12:43 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: И ко неће да навија 90 плус минута против омоније и на 0:3 за њих нека не долази уопште.такви нам нису потребни.Срамота је звиждати играчима на њиховом терену.Иако лоши,ипак су наши.Слажем се да ниједан играч није изнад клуба,али звиждањем им нећемо никако помоћи.Критике и звиждуци су за после утакмице.током 90 минута СЕ НАВИЈА !!!Па то смо радили задњих 5 година после сваког пораза ми им певамо хајде играј и борисе и оно препознатљиво скандирање Шампиони,и погледај како нам враћају,и ако и даље тако будемо радили свака ће сезона почети исто и исто ће се завршити.Ми навијачи смо највећи пријатељ свом клубу,а ако је мерило синоћ изигравати Великог Делију тако што ћеш само до бесвести певати,урлати и скакати,и на оне примљене голове гледати благонаклоно и без икаквих емоција,онда нек нам је Бог на помоћи.Звиждуци су дошли у право време и да једном за свгада рашчистимо НИКО НИЈЕ ЛУД ДА ЗВИЖДИ СВОМ КЛУБУ ЈЕР КЛУБ САМ ПО СЕБИ НИЈЕ КРИВ ШТО ИМА ТАКО ЛОШУ УПРАВУ И ИГРАЧЕ,ЗВИЖДАЛО СЕ ИГРАЧИМА И УПРАВИ,па у чему више видити сврху подржавати овакво стање(дуг огроман,5 година без титуле,без Европских такмичења),па ако им и даље будемо певали и аплаудирали бићемо им највећи непријатељи. И ТАКОЂЕ СВИ ДА УКАПИРАМО БЕЗ ОБЗИРА ДА ЛИ ЋЕ ЗВЕЗДА ИЗГУБИТИ ИЛИ ДОБИТИ,ПОДРШКА СА ТРИБИНА ЈЕ НАЈБИТНИЈА,И НА СВАКОЈ УТАКМИЦИ ТРЕБА ДА НАС ЈЕ ШТО ВИШЕ,А ПОТЕЗИ КОЈИ СУ ВРЕДНИ ФУДБАЛСКОГ УМЕЋА УВЕК ЋЕ ЗАСЛУЖИТИ И ВЕЋУ ПОДРШКУ НЕГО ШТО ТРЕБА,ПА ЧАК И КАД КРЕНЕ МАЛО НИЗБРДО ЈОШ ЈАЧА ПОДРШКА,АЛИ ОНО ЈУЧЕ ЈЕ СТВАРНО ЗАСЛУЖИЛО ЗВИЖДУК. Сетите се само сезоне 2005-2006 када нам је Зенга био тренер,тада смо са Хајдуком у Кули играли нерешено 2-2,тада се уопште није толерисало као данас,већ су преузете неке друге мере,па смо зато 2 године за редом били прваци. После тога се играло на Маркани против Вождовца,чинимо се да је прво Вождовац повео,на крају смо успели да победимо 3-1. ![]() А можда је баш ова парола тада дала мотив играчима,треба нешто на ову фору поновити већ сада против Омоније. Морамо увек доказати играчима да од њих тражимо победу и титулу,јер док се једно такво мишљење не учврсти сваке године ће бити иста прича. ХОЋЕМО ТИТУЛУ Одг: Звезда - Нафтан - Белградо1389 - 07-27-2012 Ултра сепаре је рекао све! Утакмицу смо почели као да је дан заљубљених. Неки људи морају да скапирају да на великим утакмицама, где је и бројност велика, таква песма и њој сличне, не могу да преживе. Долази доста размажених људи, који не схватају шта значи реч ''навијање''. А то уствари и није реч. То је НАУКА! И то не разумеју они који прескачу ''предавања''(који нису редовни) или долазе на СЕВЕР само зато што је јефтинији од истока... Стварно не знам докле ћемо више форсирати успаванкице и баладе на битним и великим утакмицама?! Одг: Звезда - Нафтан - KizaLion - 07-27-2012 Још две слике с другог апарата ![]() ![]() Одг: Звезда - Нафтан - ултра сепаре - 07-27-2012 (07-27-2012, 12:23 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: Манекени или не,ове сезоне морамо бити максимално уз играче.а не да после прве текме одма звиждимо и терамо управу и играче.И шта сад,случајно згазимо омонију са 3,4 нула исти ти играчи и иста та управа ће бити уздизана у небеса,а до пре пар дана им се звиждало и терали смо их из клуба.Север чине групе а не појединци !!!Моје је мишљење да чак и да уђемо у Евро лигу или нпр да испаднемо у следећем колу,или да испаднемо у 4 колу,ова управа мора да иде,јер овде нема никаквог континуитета у резултатима,сетите се за време Пижона колику смо бре предност имали,код +2 се смењује тренер,па и са Кристићем оним нисмо на почетку баш лоше кренули,оно одједном после дербија све пало у воду. Па сетите се прошле сезоне против Спартака у Суботици како смо их бодрили до бесвести и аплаудирало кад оно мајку му -10 на крају јесењег дела ![]() Хоћу да кажем да се титула не осваја и не јури се на половини првенства као што смо покушавали ових година,већ сад одма на старту. Аплаудирање и певање играчима (неком ко ће сутра за најјефтиније паре да оде у Европу и да побегне кад је најтеже,неком ко нема величину мишљења о свом клубу,неком ко на ово гледа само као на савремени посао),а нарвно сутра када из клуба оде кад је напотребнији био,или кад је најтеже време дошло,он неће имати грижу савест,јер није нико хтео да му скрене пажњу на то. МОЛИМ АДМИНИСТРАТОРЕ ДА НА УКЛАЊУЈУ ОВО И АКО ОВА ПОРУКА МОЖДА ВИШЕ ПРИЛИЧИ ПОДФОРУМУ ТЕРЕН,ОНА ОВДЕ СЛУЖИ ДА БАР СВАКО ОД НАС ОСВЕСТИ СЕБЕ КАО НАВИЈАЧА,И ДА СЕ УКАЖЕ НА ТО ЗБОГ ЧЕГА СУ ОНАКВИ ПОСТУПЦИ БИЛИ КОД ВЕЋИНЕ ПУБЛИКЕ. Одг: Одг: Звезда - Нафтан - CEBEP - 07-27-2012 (07-27-2012, 07:07 PM)ултра сепаре link Wrote: МОЛИМ АДМИНИСТРАТОРЕ ДА НА УКЛАЊУЈУ ОВО И АКО ОВА ПОРУКА МОЖДА ВИШЕ ПРИЛИЧИ ПОДФОРУМУ ТЕРЕН,ОНА ОВДЕ СЛУЖИ ДА БАР СВАКО ОД НАС ОСВЕСТИ СЕБЕ КАО НАВИЈАЧА,И ДА СЕ УКАЖЕ НА ТО ЗБОГ ЧЕГА СУ ОНАКВИ ПОСТУПЦИ БИЛИ КОД ВЕЋИНЕ ПУБЛИКЕ. Свако пише онако како је видео јучерашњу утакмицу и то је сасвим у реду. Могу да се сложим са нечим или не али у томе је и лепота слободе говора... Идемо даље.... Одг: Звезда - Нафтан - KizaLion - 07-27-2012 Zvezda - Naftan, Uefa Kup, 26.07.2012. bice i drugi video od 7 min kasnije ili ujutro Одг: Звезда - Нафтан - KizaLion - 07-28-2012 Zvezda - Naftan, I deo navijanja |