![]() |
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
|
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - NightMare - 08-28-2009 Потпуно се слажем, велика борбеност, на моменте одлична игра и на крају ипак победа над вишеструко скупљим тимом. Ово су оне утакмице када не треба издвајати појединце, ако бих баш морао то је Лазетић. Од десног офанзивног до левог бека, деведесет минута трчања и невиђене жеље, прави капитен. Ма и ови остали, било је грешака али сви за прелазну оцену. И оно што се мени посебно свидело, иако их је пореметио тај њихов гол, нису стали, ишли су да дају још. Браво момци. п.с. надам се да ће нам ове четири победе донети неке бодове па да најзад не будемо у тим лошијим шеширима на жребу. Ако неко зна више о томе, нека напише. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - STELLA ROSA - 08-28-2009 114 Red Star Belgrade Srb 5.6500 0.4250 4.5250 0.6000 2.0000 13.200 Клупски коефицијент се рачуна на основу резултата у 5 протеклих сезона.Ова победа против славије је важна јер смо захвалјујући нјој узели 2 бода,и то је наш коефицијент ове сезоне који са претходне 4 чини 13.200,и то би следеће сезоне највероватније било доволјно за повлашћено место до краја у квалификацијама за лигу шампиона Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Skrimo - 08-28-2009 Браво Звездо! То би прво рекао,залагање,трчање,хтење...све је то било за сваку похвалу. Похвалио би Стаменковића још кад је дошао код нас тврдио сам да је голманчина и ако би ми за ишта било жао да дође Стојковић то је због њега јер би вероватно Влада морао да брани.Стаменковић је прошле сезоне имао несрећу да је играо у онаквом нашем тиму,синоћ је одлично бранио,можда код гола је могао боље да реагује али ни није могао ништа специјално ту да уради. Похвалићу још пар играча Нинков дечко кога сам константно пљувао увек ми је некако био антипатичан од оне приче да га држе мафијаши,до тога да је био партизановац па до његових испод просечних игара за сво време док је био код нас...сад могу да кажем свака му част за оно јуче,трчао је ко луд,има продоре,добре центаршутеве,све у свему само нек настави овако и нема даље. -Савић биће он добар играч,али је јуче грешио доста,поготво у првом али опет треба га разумети млад је,треба га истрпети -Вилотић по мени јуче такође одлично одиграо,показао да ће бити право појачање,значи да није било оног Славијиног гола одиграо је био за чисту десетку до тада! по мени добили смо одличног играча.А треба имати на уму да је дошао пре 2 недеље код нас и да није то баш добро још уклопљено. -Лазетић исто капа доле продирао је,трчао...нема шта,свака му част за синоћњо издање. сад мало да кудим и опет сам себе посерем,тврдио сам да Каду мора игра од почетка и видео сам да оно што је синоћ играо било сасвим лоше,себичан је,игра лепо за публику,али за тим не...Био би јако значајан играч кад не би компликовао и играо само лепо за око. Перовић дао је гол,али у неким ситуацијама је компликовао много,не делује ми као прави нападач,без тог компликовања,саплитања,било би то много боље. Пижон несхватљиво ми је било увођење Савиа у ситуацији кад смо примили гол и кад смо опет имали колико толико наде собзиром да је било 20 и кусур минута до краја утакмице,уместо да је покушао са још неким нападачем или пак неким офанзивнијим везњаком он уводи дефанзивног играча...не знам.Волео бих да видим Лазовића на терену. Волео би да што пре схвати да ми Срби не умемо да играмо дефанзивно и на резултат,значи безброј примера од клубова до репрезентације,до појединаца у тимовима,једноставно не умемо...што не значи да треба ко муве без главе да нападамо али кренути и почети утакмицу са тактиком да остане 0-0 за нас је погубно. Овај тим углавном уз можда 2-3 појачања на зиму и лето по мени може много,само треба остати на окупу...Такође титула је по мени реална жеља!Само храбро. п.с.Нимало ми се не свиђа та прича о повратку неких играча поготово Пуровића. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - SERBIAN TIGER - 08-28-2009 Администрација: Смањи доживљаје са тим великим словима! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - MACAK - 08-28-2009 Када 15 мин.после утакмице СЕВЕР и даље пева а испали смо то показује да су играчи заслужило својим пожртвовањем.Сети те се и после Барселоне 1:1 исто је било,сви иду кући задовољни залагањем играча.Само да се уиграју и биће од њих нешто.Срце на терен оћемо срце на терен... Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - miki_87 - 08-28-2009 По мом мишљењу оно што смо видели синоћ на терену је била једна нула од игре, јесте било пар тренутака када смо и личили на нешто али утисак је да можемо и да смо морали много боље, одлучније!!! ОК је борбеност, жеља, и јуримо 3 гола али играли смо слабије него против Динама. Мислим да је Пижон тотални промашај и једини је кривац што нисмо прошли даље и што играмо овако лоше. Сада пропуштамо минимум 6 јаких утакмица које би свима у овом тренутку много значиле, овако по ко зна који пут морамо да чекамо следећу сезону!!! И његово понашање на конференцији после текме... срамота!!! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - CEBEP - 08-28-2009 Што се тиче Славије, крајњи исход ко иде даље је био познат после утакмице у Прагу. Е сада долази врашки тешко гостовање у Крушевцу. Не толико због Напретка колико због наших играча који су емотивно испражњени, рањиви на психичком а верујем и физичком плану. Сада треба бити паметан и узети 3 бода у Крушевцу што ће бити јако тешко. Највећи терет те утакмице би сада требало да понесу играчи са клупе којих ми на жалост немамо у овом моменту. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Eribo - 08-28-2009 (08-28-2009, 04:45 PM)miki_87 link Wrote:По мом мишљењу оно што смо видели синоћ на терену је била једна нула од игре, јесте било пар тренутака када смо и личили на нешто али утисак је да можемо и да смо морали много боље, одлучније!!! ОК је борбеност, жеља, и јуримо 3 гола али играли смо слабије него против Динама. Мислим да је Пижон тотални промашај и једини је кривац што нисмо прошли даље и што играмо овако лоше. Сада пропуштамо минимум 6 јаких утакмица које би свима у овом тренутку много значиле, овако по ко зна који пут морамо да чекамо следећу сезону!!! И његово понашање на конференцији после текме... срамота!!! Све је ово ок, али мени се чини да људи лако заборављају да је смо пре 70 дана ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА била пред гашењем. Да није било Пижона и 100 000 људи који су били на стадиону у ове 3 евро утакмице код куће ми неби прошли ни Словенце. Наведи и образложи шта је то Пижон рекао или урадио а да је срамотно ?!?! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - miki_87 - 08-28-2009 Схватам да је нова екипа, да им је ово била тек осма званична утакмица, да смо пре пар месеци били пред гашењем, да смо кренули од нуле, али ово је, ја мислим, могла да буде сезона из снова!!! Не може публика да изнесе сваку утакмицу, ипак мора и на терену то да се испрати, а ови играчи реално имају квалитет и потенцијал, али то колико видим и није најбоље укомпоновано!!! Нисам ни ја очекивао сад нешто спектакуларно али оваква тактика и игра нису могли да прођу, сигурно је могло много боље... сад шта је ту је, идемо даље и надамо се најбољем!!! Засметало ми је понашање када му је постављено питање у вези Врањеша, морао је да се исконтролише и лепо одговори на питање а не да се погуби и да на крају портпарол одговара уместо њега! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Ђенерал - 08-28-2009 Е овако, завршена је наша мисија у Европи ово године, али ја уопште нисам незадовољан... Шта више, да ми је неко рекао да ће се Звезда налазити у оваквој ситуацији пре пар месеци, у онаквим тренутцима, заиста не бих веровао... Прво поседујемо екста потенцијал у младим играчима, који су углавном тек 2-3 месеца зајдено, а већ делују компактно, тако да би требало очекивати да за годину-две то буде сјајна екипа! Такође, оно што је од пресудног значаја јесте атмосфера у тиму, за коју се види да одавно није била боља, а то је један од најважнијих предуслова за успех! Наравно, потребно је ту сигурно пар појачања, пре свега у одбрани и вези, али и ово што тренутно имамо није за потцењивање... Што се тиче тренера, Пижон сигурно није богом дан, али се доказао у раду са младим играчима, и мислим да нам тренутно бољи тренер и не треба. Међутим, оно што мене посебно радује јесте рад председника Лукића и комплетне управе. Прво бих желео да истакнем њихов однос према нама, то како нам дају константу подршку, како су стали иза нас после оних дешавања у Прагу... Друго, чини ми се да су и они, колико и ми, заслужни за све већи број људи на стадиону. Константо се позивају Звездаши путем сајта, дају се веома популарне цене улазница, чак је и на Фејсбуку отворена званична станица нашег клуба (можда се ово неком не свиђа, као што се ни мени није свиђало у почетку, али тако се обавештавају они мањи љубитељи фудбала о дешавањима у клубу, позивају се људи на стадион, орагнизују се наградне игре... све то помаже у поправљању имиџа нашег клуба!) Такође, ћирилична слова на дресовима су пун погодак! Веома ми је драго што је прва Звезда увела такву праксу у наш фудбал, и убеђен сам да ће за коју годину сви клубови одлучити на такав потез, али веома је важно да смо ми, како и доликује, први почели са тим! Можда је једна мрља што још увек немамо генералног спонзора, али боље сачекати неку добру прилику, него се залетати на прву лопту. То да је наша трибина у великом успону можда и није тема за овај део форума, али је сигурно битан предуслов за враћање Звезде на старе стазе... Наше је да наставимо да редовно долазимо на стадион, зовемо још људи да дође и да пружамо, као и увек, безрезерну подршку Звезди... Па да се већ следеће сезоне ''затресе мушема'' на Маракани!!! |