![]() |
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! (/showthread.php?tid=1419) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
|
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Skrimo - 08-21-2009 Павловић кикс голман,не знам шта се још чека да ставе неког бољег голмана на гол а има их Стаменковић или Бајковић,Пижон ко у инат овог ставља а за 4 утакмице које је одиграо у 3 смо примили голове директно као последица његових грешака. Туторић шта рећи,гледали смо,видели смо...ја сам њега пре готивио шта се дешава у његовој глави не знам,а 99 посто сам сигуран да ће га Пижон и даље форсирати.Савић такође млад неискусан,греши али он бар има те изговоре,док туторић... Каду,Лазовић,Јевтић...ни близу терена,а толико се причало добро бар о првој двојци,играмо очајно,тактика не знам оно је по мени дно,јесмо ми лоши и лошији од Славије али нико не може да ме убеди да смо играли фудбал и надигравали се да би горе прошли од ових 3-0. Реванш мислим да објективно нема чему да се надамо,у односу на Динамо,Славија је далеко квалитетнији тим а ми смо и Динамо једва прошли,реванш би се морали отворити од првог минута максимално а ја то од Пижона више не очекујем,друго не смемо примити гол никако,а од овако бушне одбране то је исто немогуће очекивати. У сваком случају и да смо пукли 10-0 нада би постојала и сад постоји,наше се зна. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Goldy - 08-21-2009 Павловић је највећа киксерчина,ја не знам сто му Пижон даје шансу,и ја сам био голман,бранио сам у нижеразредном тиму,и онакве лопте (код 3 гола) се хватају живе,Павловић је неспретан,ја не знам Зашто не даје Стаменковићу шансу,Ипак Павловић је Пижонов миљеник,и да ко је овај СРЕЋКОВИЋ Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - NightMare - 08-21-2009 Ја сам вероватно луд па сам некако опуштен чак и задовољан после 0:3. Мени је то боље него 0:1, бар могу да се надам да ће доћи опуштенији. Они јесу и бољи и искуснији али ми имамо то што имамо и коштају колико коштају, тј. џабе су. А овде, умувамо некако два и одма фрка и лудило. Али никако у формацији 3-6-1, односно 6-3-1. Мислим да је то и једина грешка, велики је ризик променити формацију уочи овако битног меча. Играј брате шта си играо а ако баш хоћеш бункер, нека ти та тројица задњих везних играју у нашем казненом. Биће тешко али... Надам се да висок резултат неће утицати на посету као и да су момци који су пали ок и да ће се брзо вратити. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Nesho - 08-21-2009 послије невјероватне тактике и система 5-5-0 против Ариса у Солуну сада смо били свједоћи тактике са 3 штопера и 3 задња везна....невјероватно о Пижоновом куму Савићу и голману Павловићу да и не говорим јер је све јасно, али шта рећи за Туторића који нас годинама јебе Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - DRAGANANS - 08-21-2009 Слажем са Игором , каква срамна кукавичка тактика, па где је онај нападачки фудбал који је Пижон најављивао? Срамота, Туторић ми живце моје појео, дебил. Не могу да верујем како је Пижон тврдоглав, па зашто нема Обрића, Врањеша, лазовића,,какав бре Богдановић, срамота.. Гледам утакмице цео свој живот а то је скоро 40 година , и никад нисмо играли тако кукавички као ове сезоне.. Немам речи,,,Ово је катастрофа...Лукић мора да реагује .... Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - rukometas_bg - 08-21-2009 Овај пораз нема много везе са тактиком колико са концентрацијом. Славија није улазила у шансе, примили смо три гола на чисте глупости. Код првог Вилотић лоше цени лет лопте, а линијаш Павловић не мрда наравно, код другог Тутора нам га уваљује, код трећег Павловић нам га уваљује. Нинков се дечко изгубио у првом полувремену и остављао Туторића на ветројебини да јури њихова крила, а морао је он да крпи ту страну. Он и Лазетић су једно 5 пута дошли до њиховом шеснаестерца и додавали се док не изгубе лопту. Са моје стране очекиван пораз, Славија је далеко искуснија екипа од нас што се видело. Једино што нисам очекивао су онакви киксеви и јефтини голови. Догурали смо степеник даље него прошле године, ова екипа се тек формирала и не може да се очекује после 2 месеца да добија далеко искусније екипе на гостовањима у Европи. Наша реалност је сад да збијемо редове и да се кидамо у домаћем првенству. Схватите колико нам је фудбал у курцу и да су сви други напредовали, док ми тонемо. Против црвенкапе мора да нас буде много да покажемо екипи да их не остављамо на цедилу. Мислим да ће тај меч у многоме одлучити даљи ток сезоне Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - фрактура - 08-21-2009 (08-21-2009, 07:51 AM)ДРАГАНА НС link Wrote:Лукић мора да реагује .... Шта да уради? Да отера Пижона, па све опет испочетка? Нисте ми баш јасни са тим пљувањем Пижона, он је са тим играчима сваки дан на тренингу, и сам зна какве су им могућности, и у складу са тим поставио је ову формацију.Па не би сигурно извео овакву формацију да у екипи имамо неку класу. Видео би вас у ситуацији кад цела нација од вас очекује добар резултат, а ти у тиму имаш суви просек од играча. До пре неколико месеци певали смо играчима ''Буђав лебац'', био тотални распад система у клубу, а сад би мало у Евро-лигу, е па не може, Европа не трпи импровизације. Ово до сад што су урадили у Европи, ја сам задовољан, јесте мало тужно да се навијач Звезде задовољава тиме, али ни Звезда није оно што је некад била.Ја сам мислио да смо ми као навијачи,прошле сезоне коначно схватили да смо на самом дну, и да у складу са тим темељимо своја очекивања у овој сезони, али јок, две победе у Европи биле су довољне да се распитујемо где се игра финале Лиге Европе ове године ;D ал' шта ћеш, такви смо ми Срби склони хистеријама и еуфоријама, па нас зато ово отрежњење боли и више него што би требало. Пуна подршка Пижону и играчима,свима од Павловића преко Туторића до Лекића, који уз нашу подршку и овакви какви су довољни да по мом мишљењу узму титулу. Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - Belov - 08-21-2009 Jа мислим да би под хитно требало отерати ову киксару од голмана, који је примио 7 голова на 4 утакмице и крив је за бар 4... Исто тако и Туторића треба послати негде што даље од Звезде, мени стварно није јасно где је он научио да прима лопту у петерцу када стоје противници око њега... Иначе ни ова Славија није нешто специјално, само смо ми играли ко пичке, али главни кривци су Павловић и Туторић. Сви на Рад да покажемо ко смо! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - SERBIAN TIGER - 08-21-2009 Не бих да критикујем Пижона, или тако нешто... Сви ми би након пораза да смо тренери нашег клуба, сви имамо неке сугестије и примједбе... Али човјек је изашао са 3 класична штопера, па шта је то ако не дефанзивна тактика. Лично мислим да су Савић и Вилотић (као штопери) били сасвим довољни за стартну поставу. И ПАВЛОВИЋА ПОД ХИТНО НА КЛУПУ!!! СТАМЕНИ НА ГОЛ! Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - ChiliBG - 08-21-2009 Ви баш брзо забораљате... Пре који месец клуб је био у најгорој ситуацији од кад постоји, да смо се отворили, мислим да би нам дали још 2 гола, па ми са 5 играча у одбрани смо примили 3 комада. Славија је јачи противник од Динама из Тбилисија и Јагодине, тако да не знам шта сте ви очекивали да ћемо да урадимо, да победимо у Прагу 0-2, па ко да да го, нападач који је пре 2 месеца давао голове Шумадији из Јагњила. Мени није било јасно зашто Туторић није играо против Динама, али сада видим зашто... О голману, не треба трошити речи... Могли смо да извучемо бољи резултат, него ове две будалетине. По мени уопште није крив. И да је Мурињо овде, може да прича, али шта вреди када на једно уво улази, на друго излази.... Лако је бити генерал после битке... |