![]() |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) (/showthread.php?tid=170) |
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Lamya - 03-01-2004 Quote:sada BIT hocemo glavom svi da klimamo , Hehe...Hugo? :rofl :rofl :rofl Da li ovo znaci da mo Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Sky Joker - 03-07-2004 [quote="Lamya"]...na pocetku,i na kraju ti...a u pauzi jedna DECENIJA!!! Nema potrebe da razmi Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Teta Mila - 03-08-2004 Prvo,posto identitet osobe koja koristi nik ekipa stigla nije poznat,mozemo samo da pretpostavljamo kako izgleda.Ja mislim da je ovako nekako-u pitanju je trandza (klasicni;nasminkan,obrijan,u kratkom sortsu,obavijen maramom jer mu je tuki ispao obzirom da nosi zenske stvari...perika na glavi,nalakirani nokti...),frizura-tarzanka,ali ni ona nije klasicna,jer mu je sa svake strane "glava" obojena u zuto,i psiholoski momenat-kada ga privode obicno ne zakljucava vrata,jer kao i svaki perverznjak obozava da ga gledaju dok divlja na sve strane....pa vi vidite... :D Kume,trudi se da drzis jezik za zubima,da ga ne bi drzao u ruci,jer sam cula da je neko druk'o informaciju...a da bi ti situacija bila bez ovog "u",cuvaj tu osobu... :finger Molim sve erotomane i sexomane s ovog foruma da dostave info o novim erotekama,jer user Baske koji je niko drugi do cuveni NOLLE,trazi novi materijal za emisiju... :finger Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Baske - 03-08-2004 Quote:Molim sve erotomane i sexomane s ovog foruma da dostave info o novim erotekama,jer user Baske koji je niko drugi do cuveni NOLLE,trazi novi materijal za emisiju... :finger Hehehe, bolje ti brini o onom tvom sto visi na krovu sa antenom u ruci, poceo je da otaljava posao, nikako da nabode pink... a i kad smo odlazili pre neko vece, iskulirao nas je kad smo mu mahali... mislim stvarno... ;pljuga :rofl E da, jos nesto - isto to vece, na putu do kuce, videli smo dva lika, jedan je nosio ogromne namotaje kablova, a drugi je nosio neki cudan veliki tanjir, izgledali su kao da su zalutali... da ne znas slucajno nesto o tome??? :zbunjen Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Веља - 03-08-2004 ?????, ????? ??? ?????! ;pljuga ???????? ?? ?? ????? ?????, ?? ?? ?? ??? ??????? ???? ????? ( ?? ?? ????????? ??? ?? ???? ????? ![]() ?? ?? ???? ?? ??? ??? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ???? "??? ?? ???", ? ?? ????? ?????? "????? ??? ?? ???????"?! ??????? ?????... :rofl ![]() ? ?????? ???????, ???? ??? ?? ?????? ????? ???? ?? ?????, ????? ?? ???????? ? ?????? ????? ????????? ?????: :megafon ???? ???? ?????? ??????? ?' ?????? ?????? ????????? ?? ????, ? ?? ?????????? ? ??? ??? ?? ?? ????? ??? ?????? ???? ?? ???? ?? ?????? ? ???? ???? ???? ????... (?? ??????, ?????????! ![]() ???????! ????? - ?????? ?????! (?? ????-???? ?????! ![]() ???? ??? ??????, ?????? ??? ?? ???????... :finger Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - UrbanBaby - 03-09-2004 zovu vas ludnice idite tamo Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - ekipa_stigla - 03-09-2004 "BEOGRADJANKO MALA" majcu sa natpisom "Boss" ces dobiti tek onda kad KRUSEVAC postane prestonica Srbije,a do tada cu je ja nositi na svakoj tekmi! ;pljuga :megafon Sada bit hocemo,..........nova himna ekipe!!!!! Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Lamya - 03-09-2004 ...barabe.. sve same barabe.. jebena baraba,vozim crnog SABA :finger :lol: dok slu Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Anonymous - 03-09-2004 Samo za tebe sto nisi znala, samo za tebe Beogradjanko mala !!! ;pivo Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :) - Alexxxandra - 03-11-2004 Pa,da se pridru |