![]() |
Звезда-Спартак - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Звезда-Спартак (/showthread.php?tid=1482) |
Одг: Звезда-Спартак - Храбро срце - 12-13-2009 Све што сам икад желео,синоћ сам доживео на СЕВЕРУ !!!Пун СЕВЕР,сви певају,песма грми 90 минута,море шалова и море барјака,ЗВЕЗДИНА победа и титула !!! Доста пре утакмице улазим на СЕВЕР и одмах сам угледао на шипци заставу ДЕЛИЈЕ СЕВЕР !!!!Одмах сам помислио на то како је та застава стара 20 година и колико морамо да имамо поштовање према њој !!! епицентру лудила то сам рекао и многим млађим момцима који су доста млађи од саме заставе и да морају да грме свих 90 минута,па и више !!На моју срећу и они су били свесни тога !!Почињемо са Добро знај и невероватна слика !Где год погледаш,скроз лево ка истоку,сакроз десно ка западу,скроз горе и скроз доле све је било црвено бело од шалова !!!У чуду смо сви гледали и из све снаге певали !!!!Први пут те вечери сузе крећу!Песме се мењају,СЕВЕР ЦЕО КАО ЈЕДАН грми све јаче и јаче !!!Пада гол 0-1 и тада још гласније се чујемо,мислим да је у том тренутку само небо била граница !!!Сви су веровали у преокрет и победу и то је био један ор разлог франатичног навијања,који може слободно да се граничи са лудилом !! ;D Изједначење,еври гол,славља најпозитивнија лудница коју сам икад доживео!!!Ма нисам успео ни да се саберем,пада други још већи хаос,опет еври го,хистерија!!!И таман дођох до даха,кад оно трећи,скачу људи једни преко других и тад први пут осетих на својој кожи зашто се тај део трибине зове епицентар лудила !!!Слажемс е да је пред крај полувремена мало се слабије навијало,али и то синоћно слабије је ГРМЕЛО !!!Полувреме РАМБО долази до СЕВЕРА,а цео СЕВЕР му скандира !!!Након певања обуци га,није му остало ништа друго него да обуче дрес !!Други пут те ноћи сузер крећу !!!!Друго полувреме,слика за памћење,слика која остаје урезана за цео живот !!!То сам сањао много пута,пун СЕВЕР и безброј барјака !!!У тим тренутцима певало се јако,гласно али су се чули и двогласи,трогласи,... и то је било за очекивати,јер нико од нас није навикао да навија у таквом амбијенту !!!!Међутим око 60 минута некако смо ухватили ритам махања барјацима и певања тако да је уследило лудилоо онакво какво је било са почетка утакмице !!!Морам да нагласим да се читаво друго полувреме вртели барјаци,да ником није било тешко,а чим би се неки сломио,нашли би се момци који су их поправљали и опет се барјак завртео !!!Пред крај и после утакмице невероватан осећај,срце пуно,хоће да пукне,играчи долазе на СЕВЕР,ШАМПИОНСКЕ ПЕСМЕ се мењају!!!играчи одлазе,али ДЕЛИЈЕ не !!!И даље се врте барјаљци и из свег гласа песме оре се и ичрачи излазе на бис !!!Више нисам могао да издржим,сузе су кренуле по трећи пут !!!Сетих се тад оне песме Певао сам ја и плакао,.... ![]() ХВАЛА ВАМ БРАЋО ДЕЛИЈЕ ,ПРИВИЛЕГИЈА И ЧАСТ ЈЕ ДРУЖИТИ СЕ СА ВАМА,ХВАЛА ТИ ЗВЕЗДОООО НАЈЛЕПШИ ЈЕ ОСЕЋАЈ ТЕБЕ ВОЛЕТИ И ЗА ТЕБЕ НАВИЈАТИ !!!! Одг: Звезда-Спартак - bQxi - 12-13-2009 Једино што ме је мало разочарало.Колико се причало о ролнама и папирићима нисам баш могао да приметим да их је било у оном броју...Распродате књижаре нигде ништа нема,али на северу није било толико колико се очекивало,морате признати.... Одг: Звезда-Спартак - Делија К.З.Ш. - 12-13-2009 (12-13-2009, 04:25 PM)bQxi link Wrote:Једино што ме је мало разочарало.Колико се причало о ролнама и папирићима нисам баш могао да приметим да их је било у оном броју...Распродате књижаре нигде ништа нема,али на северу није било толико колико се очекивало,морате признати.... О чему ти причаш!? Какво бре разочарење!? Одг: Звезда-Спартак - Kapetan Kuka - 12-13-2009 Једно вече обојено у црвено беле емоције које су обасјале срца свих Делија и Звездаша без разлике дали су млађи или старији од нашег јубилеја. Све је одисало истинском љубављу сваког актера овог, могу слободно рећи историјског меча. Историјског због тога што је на синоћној утакмици доказано да је Звезда живот а да су баш све остало ситнице. Једно предивно суботње вече где су се помешале емоције, где је срце тукло јаче, вече где су потекле и сузе радоснице. У глави су ми се као на траци смењивале слике детињства, долазака на Маракану и првих корака на северу, одлазака на домаћа и инострана гостовања, слике суза радости и сузе туге, свих хапшења и премлаћивања. Свега онога и лепог и ружног што сам проживео са мојом Црвеном Звездом. Доказано је и да нашу групу нису сломиле све те тешке године и да нас има још више због ње, наше Звезде Црвене. На крају,доказано је да љубав увек побеђује. Синоћ је љубав победила сву мржњу, сујету, дволичност, завист и остале ситнице којима су многи за све ове године хтели да нас избришу и униште !!! Једина љубави живота мог ... Нек' те прати срећа, нек' те чува Бог !!! Одг: Звезда-Спартак - Ђенерал - 12-13-2009 http://www.crvenazvezdafk.com/src/delije-proslavile-rodjendan-2737-c5-video.htm ![]() Одг: Звезда-Спартак - Igor_RS - 12-13-2009 (12-13-2009, 06:39 PM)Капетан Кука link Wrote:Синоћ је љубав победила сву мржњу, сујету, дволичност, завист и остале ситнице којима су многи за све ове године хтели да нас избришу и униште !!!Одлично речено. Велики напредак као група остварили смо ове сезоне, у свим сегментима то је свима јасно, али желео бих да истакнем да у томе свему и клуб има удела. Доста су нам помогли при мобилизацији, пуштали су слободан улаз, пуштали су на исток са разним исказницама и чланским картама, пустили су упродају прејефтина сезонске карте... Након дуго времена имамо праву звездашку управу, људе који имају слуха за навијаче, ауде који знају да смо уједињени можемо Звезду да вратимо на место на ком треба да буде, а то је европски врх. (12-13-2009, 07:34 PM)Ђенерал link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/src/delije-proslavile-rodjendan-2737-c5-video.htmОво је само један од примера о којима сам причао. Одг: Звезда-Спартак - MACAK - 12-13-2009 Може ли неко да окачи свих 20 слика,предивне су и то је умеће и домаћи задатак. Одг: Звезда-Спартак - дрвосеча - 12-13-2009 Песма која је погодила у центар, и која је требала да се више пева.. јесте "Нису нас сломиле ове тешке године још нас сада има више због тебе... певајте, скачите, ломите и лудујте, а ти Звездо играј фудбал, бори се." Одг: Звезда-Спартак - Igor_RS - 12-13-2009 Доста људи не зна ритам ове песме, колико сам приметио... Одг: Звезда-Спартак - buteo serbiano - 12-13-2009 Поглед са истока |